2009 Nisan Anneleri

Kızlar ben mi kaçırdım Müge dün gitmeyecek miydi dr' a
merak ettim bende bir hevesle açtım ama göremedim birşey

gunaydın
melek bence okadar cok cesıte gerek yok
muge doktora gıdıcektı bakalım bebısı görmeye valla kızlar bursada olsa sorun deil orda oturur kalkar sızın yanınıza ucarım hemen ama gemlıkte gıdlcek yer bakalım annemler halamlar falanda gelıyo karısık bı durum yanı annemı arıcam tekrarada bı konusucam valla gelemessem kusura bakmayın bılıyosunuz yanı eksık kalmam gelmeye calısırım bursa olsa gene gelırım orda 1 saat oturup

günaydın kızlar
seher bana bi kısmet olmadı gelmek
sağlık olsun başka zaman inş.

alp egeçmiş olsun öksürük şurubu vermeyin diyorlar ya sevgi ben hiç vermedim bugüne kadar

mügeyi bende merak ediyorum

şirvanı bekliyorum bende 10:30 gibi gelirim demişti
dün evi süpüremedim
süpüremedim ya inadına uyuyor kerem şanti

kalksada süpürsem

günaydın kızlar
benimde moralim bozuldu dün akşam gece gecee. biz şimle izin aldık ya cuma için. kayınvalideler foçaya gidecekler küçük oğulları askerde. bende görmek istiyordum ama biraz ayrı kalmak istedim kayınvalidelerle hep beraberiz zaten. bide arabada sıkışmız olucaz zor geldi açıkcası. sonra dedik bursaya gidelim. orda gezelim yasoşu olmadı bi gün de anneme bırakırız o bakar. biz husoyla gezeriz. o kadar uzun zamandır yalnız gezmedik ki. hatırlamıyorum hiç. eşimle çok konuşmasak da son karar böyleydi. sonra anneme haber vermiştim. dün annem aradı cmt akşamı sünnet pazar günü bebek mevlüdü varmış. cıma akşamı da amacanlara gideriz dedi. daha anane babanne onlarda klasik gezilecek yerler zaten. ben bozuldum hatta gitmesek falan dedim az otururuz dedi. içimden ama dedim cuma yine gezeriz. zaman bulabilrsek. eşim geldi. bi sinirlendi. hem yalnız kalmak istiyormuşum hem anneme bişi demiyormuşum. sen git ben izin almıcam. boşu boşuna iznimi mi yakıcam falan filan. normalde haftasonu falan da hep gideriz beraber hiç de bişi demez oraya gitmeyelim şu bu.. takılır bizle. gerçi haklı yanıda var hem yalnız kalmak istiyorum hem yapamıyorum. bence biraz izmire kardeşinin yanına ben gitmek istemedim diye de yapmış olabilir. ona böle desem küser gider de neyse alttan aldım. bu sefer tamam gitmeyelim dedim ikna ettim. istanbula yakın başka yere gitmeye karar verdik. otelde falan kalırız bişiler ayarlarız artık. bu sefer annemi aradım annem bozuldu. dedim zaten yoğunmuşsunuz başka haftasonu geliriz falan. ama üzüldü offf. napıcam bilemedim. keşke anneme baştan sölemeseydim. ama o da abartıyor ya öğlen akşam her vaktimize bi gezme sıkıştırıyor offf.....

selin sen keşke annene planını anlatsaydın böyle yapacağız diye..
ya da annen dediğinde biz plan yaptık böye yapalım deseydin..

günaydın ...
sevgi geçmiş olsun canım istersen şimdilik öksürük şurubu kullanma çok yoksa öksürüğü vede dr tavsiyesiyle al derim şurubu.
melek kız çok çeşit yapma bencede .bende akşam yapıcam bi börek bide kerevizli patatesli havuçlu salatadan ,kurabiye ve pasta yeter bence
şirvan bursa çıkartması yapıyo he maşallah valla ona.hadi bol bol resim bekleriz.

selin sen keşke annene planını anlatsaydın böyle yapacağız diye..
ya da annen dediğinde biz plan yaptık böye yapalım deseydin..

sorma esen ya ilk bi konuştuk gelicez falan dedim. misafirlikteymiş doğru dürüst anlamadan kapattı. sonra işteyken aradı. ben daha izni bile kesin almamışım çok konuşamadım gelicez herhalde falan dedim. akşama da o planları yapmış bizi aradı. ters gitti hep işim... özendim ya başıma bişi geldi işte neyse kısmet....

selincim böel iki arada kalmak çok zor yaa ama annene anlat bence eşim başbaşa kalmak istiyo de. baştan öle konuşmuştuk de.kırılmaz anneler

sıkma canını selin..
hepiniz için en güzel geçecek şekilde yap planını...

Günaydın

İşlerin ters gitmiş bundan sonrası yolunda gtsin inş. Elif......

Selin şimdi başka bi yere gittiğinizde kafanız annenlerde takılı kalmayacaksa olur tabi....gidin dinlenin bi güzel........

günaydın kızlar
ben bugün gidicem dr.a öğleden sonra akşama haber veririm size tabi eğer gösterirse :)

melek bencede çok şey yapmana gerek yok çokta tatlı çeşidi yapma nasıl olsa pasta var
önceden yapılan şeyler yenince pasta pek yenmiyo sonra pastaya yazık oluyo

bende demin eşimle tatrtıştım daha doğrusu bana bağırdı sağolsun
kamera elinde demirin fırlattı yere ben neden elinden almıyomuşum
sanki bilmiyorum almasını bas bas bağırıyo alınca kolaysa sen al o zmn dedim
demirde sinirlendi tabi alınca bizimkininde tepesi attı bana bağırdı karşımda gözümün içne bakıyo şimdi uyuz:47:

ayy selincim kötü olmuş gerçekten anneyle koca arasında kalmak kötü oluyo
inş. herşey yoluna girer

SelinCim üzülmemeye çalış ama bence eşin haklı şimdi benim kardeşimle gitmemek için yalnız kalalım demişsin gibi olmuş bu seferde senin ailenle gezmeye gitmiş olacak gibi hissetmiş en iyisi bir otele gidin
yada annene söyle bizimde planımız vardı diye halledersiniz inş.benim de hiç planladıklarım tutmaz bu sene oğlişimin d.gününe bile plan yapmıyorum o derece yani...
Seher gidemiyormuş üzülme cnm Şirvanda bu azim varken bir sonrakinde sana gelecektir :-))
Müge merakla bekliyorum hemen yaz drdan gelince valla biz o kavgalardan çoook ediyoruz
geçer hemen siniriniz inş...

amma meraklısınız yahuuuu :))

ben sadece 3lü testin sonucunu merak ediyorum o kdr
cinsiyeti zaten biliyorum :9:

sevgi sen tetenoz aşısı oldunmu?
ben demirde de olmadım face de konuşulduda bi sorayım dedim
doğum sırasında mikrop kapılabiliyomuş ama o çok eskiden değilmiydi ya
şimdi hastanelerde paslı alet yoktur herhalde
aklım karıştı gerçi bugün dr.a sorucam

demirciği uyuttum uyanıp yemeğini yiyince gidicez

Kızlarr selammm benim laptop bozuldu 1 haftadır daha gönderemedim tamire facede giremedim bi bakıyım dedim herkes iyi dimi ??
müge cinsiyeti belli olldumu bebişinin biliyorum demişinyaa içine mi doğuyo yoksa :))

sağolun kızlar öle işte yanlış anlaşılmalar düşencesizlikler oluyor bazen.
neyse artık olan oldu. havada güneş açtı ama bakalım ısıtabilecek mi?

Back
X