2009 Nisan Anneleri

selam kızlar ben bu aralar fırsat bulamıyorum hiç bişeye
hastalıklardan sıkıldım valla
kardeşimde pazar günü sınava girecek üniversite yalan oldu :(
2 senedir hazırlanıyo çocuk çok moralim bozuldu,kısmet ne yapalım diyoruz..
ananemlerde kaldım bikaç gündür annemler tadilatta ananeme yakın bizde takılalım dedik..
bu aralar herkes bana geçmiş olsun demekten bıktı,diyenlerede soruyorum kim için dedin diye o haldeyiz :((

bende aliyenin gönderdiği linklerden birine verdim resim yaptırdım
inanın ne uğraşacak ne de arayacak vaktim oldu bu sene de böyle olsun

$DSC00213.webp

orta boy ve büyük boy yaptırdım takvimide hediye göndermişler sağolsunlar
ama çok hesaplı bişey değil.yinede oldu mu oldu işte..

$DSC00216.webp

mıknatıs kısmıda böyle

jelatin alır tek tek sararım güzelde kurdeleyle süslerim tamam
pasta işini hiç düşünmedim eşimin tanıdığı çok olduğu için yaptırmadım şimdiye kadar
iyi bir yer bulamazsam da fazla aramayacağım
zaten melis sadece üfleme kısmıyla ilgileniyor bakalım kısmet

Selam
2 gündür giremedim. neler olmuş neler.
şirvan bursaya gidip gelmiş bile;)
mügenin de cinsiyet belli olmuş gibi. hadi hayırlısı bakalım
ben de dün dışarıdaydım dr.a gittim şu adet gecikmesi olayından sonra bahaneyle check up yaptırdım,
karaciğer değerlerim hala sorunlu çıkıyo. ona bozuldum biraz. şekerim de yüksek 100 çıktı. falan filan işte. ondan giremedim yani. şimdi de çook uzun bi alıntı yaptım. problem olmadan bitiririm inşallah yazmayı
Selamm!
Nagihan hamileymiş,çok güzel,hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik bebek.
Çiçekçim Meleğin de bacağı inş dediğin yöntemlerle düzelir,ki çoğunda bu şekilde geçiyor bildiğim.

Ben bugün alamadım Melek,bana 4 te veririm demişti,4 e kadar oyalandım dışarlarda,bir gittim ki,daha bitmemiş:-(boşu boşuna dışarda dolandım durdum,gerçi alacakalrım vardı,onları hallettim.Yarın alacağım artık,yollarım o zaman.
Sevgi,sen de kararını verdiğinde konuşuruz yine.Bir bizimkilere bir Aliyeninkilere bakarsın,hangisi olursa artık.

Ben de bugün pasta için gittim Pastoya,siparişi verdim.sonra eşim aradı,ben pasta işini hallettim diye.Ayyy dedim şimdi mi söylenir,o kadar yol gittim.Neyse başka yere yaptıracağız ,akşam şekil seçeceğim.

Deniz bugün Zara da 2 tane elbise vardı,Ela için beğenebilirsin.Abiye istemi,yorum demiştin ya,sade ve şık .Hatta birini Miray a aldım annemin adına ben.
ben de en son yerle iletişim kurdum, bi çerçeve beğendim. süssüz sadece 30 çerçeve göndericekler. bi de resmini basıp göndericekler. ben de süslemeden öyle vericem herkese. sevgi de ona göre karar verir dediğin gibi
kayra bugun öğlen uyumayınca erken uyudu bende evi sildim toz aldım eşimde geç gelicekmiş.ohh yarınki temizliğim bitti.bide aliyenin sölediği bi tarif bardı patates ,kereviz havuç salatası onuyaptım süper oldu.dizi başlıyo şimdi.

bu arada selincim evet bende çok isterim öle bi kızım olsun ama şimdi değil daha zaman var.
çiçek melek e geçmiş olsun canım geçer inşallah hemencik.
afiyet olsun canım. evet tahmin etmediğim kadar lezzetli oluyo. burda seherden aldım ben de o tarifi ama havuç yerine salatalık rendeleyip koyuluyo. havuçlu da güzel olmuştur tabi
elif ecemın ceketine baktımda kırmızının kremıymıs modeli senin beğendiğin yani aldığım şeye bu kadar dikkatlı bakıyorum işte orda kremı görünce karıstırdım sanıyorum ayyy hepsi harika yaa çirkin bişey yokki yanlız ogün bebek bölümüne bakıyorum herşeyin küçüğü ya :))
evet tuğba ben de zara da 2 yaşa kadar olanları beğeniyorum daha çok. bi kız daha lazım bana bi kız;))

selamm ecem ve miray güle güle giysinlr cicilerini.bende kayraya aldım ama pant .büyük üstü tam geldi sinir oldum dün gittim foruma değiştiremedim çünkü hoşuma hiçbişey gitmedi görevlide bana acele etmeyin 3 ay süreniz vr dedi bende bekliyim bari.
damla çikolatalı kek yapıyorum yaa bu fırın deli ediyo beni yarısı kbarıyo yarısı sönük:((
ben de beğenmedim forumda bişey ya başka zaralara bakmak lasım. 3 ay mı değişim süresi.
hihihi en iyisi yeniden hamile kalmak taş gibi oluyolar :)))

sağol cnm bnm

emelcim doğum günün kutlu olsunn:71:
benim de acil kalmam lazım o zaman müge;))
bizim şirkete kk gitti bir ara. yeni geldi hemen girdim okudum.
dün akşam eve gittiğimde yasoş meme istedi.ben de ama sen kocaman abla oldum dedim. ağladı falan verdim. emerken anlatıyorum şimdi ama bebişler meme emer sen kocamansın meme bitsin mi diyorum ıgg diyor daha çok yapışıyor. bende tamam ama az kaldı falan dedim. neyse yatarken istedi ama bi şekilde unutturdum. ayağımda salladım ninnimizde yasemin kocaman bebiş minicik di...
gece uyandı bir kere ayağımda tekrar salladım. birinde ama meme verdim. işten ilk eve gidiş de zor oluyor. bugünde yanıma bonibon aldım çok isterse onu verip unutturmaya çalışıcam. biraz böle unutturayım diyorum ama nasıl olacak gelişmeleri yazarım.
ay inşallah kolay olur selin ya. arkadaşımda bıraktırmaya çalışıyo bizden 1 ay büyük kızı. ama hiç umudumuz yok çok düşkün oluyolar sonradan
Baran çok kötü oldu..
Sabahtan beri ısırılmadık yerim . Cimcinlenmedik bir yerim kalmadı .. Kıskançlığından ne yapacağını bilmiyor artık.
öyle mız mız olduki anlataman..
Burağı şimdi salona getirdim düşündüm . Garibim sabahtan beri uyuyor. Odasında emziriyorum .. (gözünün önündede değil)
baranla oynuyorum. Ama yok..
Ne yapacağımı şaşırdım artık...

öyle kötü ısırıyorki sesimi çıkarmıyorum. Gülmüyorum. Oğlum yapma acıyor diyorum.
Yok. En sonunda biraz önce dayanamayıp eline vurdum..
Bu sefer ağlamaya başladı..
Bu seferde kıyamadım...

Aaaa nasıl davranacağımı şaşırdım kaldım valla....
ay kıyamam ya. çok zor bi dönemdesiniz şirvan.Allah kolaylık versin diyorum sadece. bunlar yaşanacak şeyler çünkü bu dönemde. bizimkiler tek başlarına ne kadar hırçınlar bi de baranın kardeş durumundan artı bi hırçınlığı var.geçer en kısa zamanda inşallah
selam kızlar sabah tuğba arayınca motoru taktım
bişeyler yaptım inşallah seherde gelir..

tuğbayla telde konuşurken kereme çizgi film açmıştım içeri bi girdiimki laptopun tüm tuşlarını sökmüş nerdeyse çıldırdım ya

bugün 3 kere üst değiştik kuduruyor suyla oynucakmış bir bardaktan diğer bardağa su boşaltıyor bayılıyor bunu yapmaya
aynen sultan selen de bayılıyo bardaktan bardağa boşaltmaya. çeşme başında suyla oynamaya

Bence de akşam yapınca çok şeye gerek yok.Pastanın yanına tuzlu kurabiye bide salata belki.Geçen sene bizde de hiçbirşey yenmemişti,insanlar yemek yiyip de geliyorlar zaten.

Ben de gündüz yapıcam ya,geçen gününmde yaptıklarımı yapmayı düşünüyorum.
Mantarlı kıymalı bohça börek
Peynirli buzlu börek
Salatalıklı patates salatası
Tavuklu arpa şehriye salatası
Tatlı pasta var zaten,bide elmalı tart belki yaparım yetiştirirsem
çok güzel bi menü elif
buzlu börek ve salatalıklı patates salatası fikrini çalabilirim
bir gün önceden hazırlanan börek istiyorum çünkü ben de. tarif yok ama ben de. sen de şimdi hiç müsait değilsindir zaten. netten bakarım artık
salatayı da selin de yedik çok hoşuma gitti.
güzelllllll

:52::52::52: kız eltoım degıl kayınvalide öglen cıkıp gelır görümcemle ee ozamanda eltılerıde cagırmak lazım o zaman ehli yemekler gerek ben akşama kenşimmi hazırlanayım onlara servısmı yapayım e bu durumda kendi ailemi ayırmış oluyorum o yuzden gündüz yapayım ben bu senede babası resımlerle avunsun
güzel dedın altın günü degıl dogum günü:))))) kapıya asayım ben bu sözü:)))9
evet canım kadınlara gündüz daha iyi olur bence de
Günaydın.....
Üzüldüm bende resimlerin siyah beyaz olmasına inş.halledersin orada melek olmadı siyah beyaz lı verirsin nostalji olsun diye öyle yaptırdım dersin hehehe
ohhh bursa bugün buluşuyor Şirvan faktörüyle....
bizim Alp de bir hftdır çok terliyordu uyurken burnu da akmaya başladı şimdi de öksürüğe çevirdi öksürük şurubu adı verecek olan var mı ???
selen de aynı durumda bu durumda pedi...s işe yarıyo hafifletiyo semptomları. ama ben de vermedim daha. d. gününe hasta girmeyiz inşalalh
günaydın kızlar
benimde moralim bozuldu dün akşam gece gecee. biz şimle izin aldık ya cuma için. kayınvalideler foçaya gidecekler küçük oğulları askerde. bende görmek istiyordum ama biraz ayrı kalmak istedim kayınvalidelerle hep beraberiz zaten. bide arabada sıkışmız olucaz zor geldi açıkcası. sonra dedik bursaya gidelim. orda gezelim yasoşu olmadı bi gün de anneme bırakırız o bakar. biz husoyla gezeriz. o kadar uzun zamandır yalnız gezmedik ki. hatırlamıyorum hiç. eşimle çok konuşmasak da son karar böyleydi. sonra anneme haber vermiştim. dün annem aradı cmt akşamı sünnet pazar günü bebek mevlüdü varmış. cıma akşamı da amacanlara gideriz dedi. daha anane babanne onlarda klasik gezilecek yerler zaten. ben bozuldum hatta gitmesek falan dedim az otururuz dedi. içimden ama dedim cuma yine gezeriz. zaman bulabilrsek. eşim geldi. bi sinirlendi. hem yalnız kalmak istiyormuşum hem anneme bişi demiyormuşum. sen git ben izin almıcam. boşu boşuna iznimi mi yakıcam falan filan. normalde haftasonu falan da hep gideriz beraber hiç de bişi demez oraya gitmeyelim şu bu.. takılır bizle. gerçi haklı yanıda var hem yalnız kalmak istiyorum hem yapamıyorum. bence biraz izmire kardeşinin yanına ben gitmek istemedim diye de yapmış olabilir. ona böle desem küser gider de neyse alttan aldım. bu sefer tamam gitmeyelim dedim ikna ettim. istanbula yakın başka yere gitmeye karar verdik. otelde falan kalırız bişiler ayarlarız artık. bu sefer annemi aradım annem bozuldu. dedim zaten yoğunmuşsunuz başka haftasonu geliriz falan. ama üzüldü offf. napıcam bilemedim. keşke anneme baştan sölemeseydim. ama o da abartıyor ya öğlen akşam her vaktimize bi gezme sıkıştırıyor offf.....
canım zor bi durum olmuş ama eşinde haklı gibi. başbaşa kalmayı tercih edin bence siz bu hafta. hep diyodun zaten uzun zamandır ayrıyız ayrı yatıyoruz falan diye. ben de istiyorum arada ist a yakın biyerlere kaçmayı
günaydın kızlar
ben bugün gidicem dr.a öğleden sonra akşama haber veririm size tabi eğer gösterirse :)

melek bencede çok şey yapmana gerek yok çokta tatlı çeşidi yapma nasıl olsa pasta var
önceden yapılan şeyler yenince pasta pek yenmiyo sonra pastaya yazık oluyo

bende demin eşimle tatrtıştım daha doğrusu bana bağırdı sağolsun
kamera elinde demirin fırlattı yere ben neden elinden almıyomuşum
sanki bilmiyorum almasını bas bas bağırıyo alınca kolaysa sen al o zmn dedim
demirde sinirlendi tabi alınca bizimkininde tepesi attı bana bağırdı karşımda gözümün içne bakıyo şimdi uyuz:47:

ayy selincim kötü olmuş gerçekten anneyle koca arasında kalmak kötü oluyo
inş. herşey yoluna girer
hep böyle bu eşler müge ya. sanki benimkini anlatıyosun. kendileri almıyo. bi de bana diyo eline verme f. mak diye. sanki ben veriyorum oynasın diye. açıyo çekmeceyi alıyo işte.
selin 2kere okudum ama anlayamadım ya başım yerinde değil cevap vermedim sanma diye yazdım

şirvan gitti 8 gibi bugün çok güzel geçti baran geride 2 gazi bıraktı
ecem ve kerem:)
oy o burak maşallah harika bişey doya doya sevdim misler gibi kokuyor altını falan açtım unutmuşum valla ama çok güzeldi

çocuklara çiftetelli falan oynattık
hani utanmasak kendimizde oynayacaktık:))

güzel bi gün oldu benim adıma

kerem öğlen uykusu yapmadı şimdi salladım uyudu
yarında sünnet çin tahlillere gidicez erken kalkam lazım
ne güzel eğlenmişsiniz. burak tam pamuk pamuk. ben de kucağımdan indirmedim neredeyse
hadi bakalım hayırlısı sultan.
Selammm!
ay evet ya Burak nasıl tatlı nasıl yumoş,misler gibi de kokuyor,maşallah!Bizim çocuklar da kardeşe hazırlar mı ne,hiç gıkları çıkmadı kucağımıza aldığımızda:-)
Çocuklar uykularını aldıkları sürece artık daha güzel geçiyor buluşmalarımız,huysuzluk yapmıyorlar,hatta yavaştan birbirleriyle oynamaya bile başladılar.
Sultaaaaaaan,kayınvalidenin böreği de neydi ya,çok lezzetliydi valla,bir dilim daha olsaydı yerdim şimdi:-)
Senin tiramisun da süper tabi,börek salata hepsi çok nefisti,ellerine sağlık!

Miray yolda uyudu,eve gelince de devam etti,sonra kaldırayım dedim,ama uykusunu almamıştı ya,çok ağladı mızmızlandı.Neyse duruldu şimdi.

Gelirken Tuğbayla birlikte aldık sonunda çerçeveleri.dün gittiğimde benimkiler pembeydi,bugün gittim sarı olmuşlar:-)İlk anda yadırgadım ama sonradan da düşündüm,her işte bir hayır varmış.Benim Miray için beğendiğim pasta papatya lıydı,bu çerçevenin kutusunun üstünde de sarı papatyalar var:-))Çok güzel oldu yani,çokkkk:-)
iyi bari elif sonunda güzel bi şey olmuş. miray da tam bir sarı papatya zaten harika olmuş bence de
Müge hayırlı olsun çok sevindim.Bugün de hep aklımızdaydın ne oldu acaba diye.Ya dr da kesin değilse neden söylüyor ki?Bence kesindir de az biraz yanılma payı varsa ondan öyle demiştir.
evet bana da ilk % 75 demişti. sonra % 100 olldu işte
slm lar

çok sağolun kızlar teşekkür ederim
kız gibi görünüyo şimdilik pipi göremedim daha erken dedi
ama erkek olsaydıda çok önceden belli olurdu gibime geliyo bilmiyorum
Allah hayrılısı neyse onu versin bnm için en önemlisi sağlığıydı onada çok iyi dedi çok şükür
o kdr baktı bende sağlığıyla ilgili bi problemi var sandım meğer cinsiyetine bakıyomuş :)

bu arada biz maaile gittik annem babam demir eşim ben
annem göremiyo tabi benzetemiyo daha doğrusu
eşimde aa hatiç bak pipisi demiş sessizce annem bi bağardı hadi bee diye hahaha
sonra dr. kız gibi diyincede pek bi heyecanlandı dr. ama kesin olarak demiyorum dedi sadece pipi görmedm dedi iyi o zmn kızdır o kızdır diyo annemde

dr.dan çıktık benden kız çıkmaz boşuna sevinmeyin bide erkek çıkar üzülürsünüz dedim
eşimde senden çıkmazsa benden çıkar diyo:9::9:

nagiş inş. duyarsın kuzunun kalp atışlarını çoook güzel bişey

bugün kendimi çok yorgun hissediyorum
yemek yaptım ama ölü gibiyim bütün enerjim gitti
yürüyüşe çıktık demir dönüşte uyudu
kızartma yapıcam şimdide bilmiyorum nasıl olcak:27:

bide sabah midem bulandı kahvaltıdan sonra çıkardım yaa ben 9 ay çekicem galiba :(
ay güldüm müge anlattıklarına. komik bi randevu olmuş. ama üzüldüm mide bulantına
ben de selen de hiç bi problem yaşamadım. çok rahat bi hamilelik geçirdim. o yüzden hiç korkmuyorum hamilelikten. ama sen böyle diyosun. çiçek te çok rahatsızdı. korkuyorum arada 2. hamilelik 1. den farklı olabiliyo demekki diye.
kızlar size birşey soracağım.D.günü için hazırlıklar yapıyoruz ya,eşim hiç heyecanlanmıyor,şöyle olsun böyle olsun demiyor.sizinkiler de öyle mi,yani erkekler hep mi böyle?Miray a elbise aldım,gündüz tel.de söyledim aldım falan diye.eve gelince hiç görmek falan istemedi,yani hiç sormadı,nasıl elbise bakayım diye.Ben de hiç sesimi çıkarmadım .

Sultan evet ya,kadın 1 gün önce bana pembe kutuları gösterdi,bunlar sizin diye.Ertesi gün sarı kutu verdi!!
eltiminkiler için mavi Mirayınkiler için pembe diye konuşmuştuk ilk başta.İlk almaya gidip de bitrmediği gün sarıları gördüm masasında,ayyy bunlar da güzelmiş,böyle mi yaptırsaydık demiştim içimden.Meğer onlar eltiminkilermiş.Çok istemişim demek ki,bizim de aynı oldu.Kutuların hepsi birarada olunca çok güzel duruyorlar,çiçek bahçesi gibi.Sonuçtan çok memnunum ama:-))
aman elif ben çoktan bıraktım artık eşimin heyecanlanmasını falan beklemeyi. ben sinir oluyorum mutsuz oluryorum çünkü. kendi kendime yaşıyorum işte. burada paylaşıyoruz birlikte. hiç umru değil pasta elbise süs hazırlık. hak veriyorum tabi ona da. bi de erkekler böyle.
aay elif ne heyecanı..bu kadar hazırlığı bile saçma bulabilir benim ki..erkekler öyle cnm..asıl ne aldın kızıma falan diye hatırlasa..pastayı ya da ikramları sorsa bi gariplik var derim ben...hiç alışkın değilim :)
ilgi alanlarımız tamamen farklı.. o yüzden ben bu tür heyecanları sizin gibi beni anlayacak olanlarla paylaşıyorum..ondan beklesem hep hayal kırıklığı yoksa :))) hoş o da haklı..o araba alsa ya da erkekleri ilgilendiren bişey yapsa ben de onun beklediği heyecanı gösteremiyorum..bu ikimizin çocuğu mantığı da burada çalışmıyo..çünkü süsleme işi bayan işi oluyo :)
aynen ddeniz katılıyorum canım
Aslında yazıcı ve fotoğraf kağıdı olduktan sonra fotoğraf evde de basılır da,bizim yazıcı laptopa bağlı değil,eşime kalan iş olduğu için bakalım taaaaa ne zaman yapılır,ya da yapılmaz!
O yapmazsa ben de gider fotoğrafçıya parayla bastırırırım :27:
ay çok komik olucak ama elif sen burda yazana kadar benim aklıma gelmedi desem selenin fotosunu evde basmak
ben de dün sınırlı imkanlarla foto seçip göndermeye çalışıyorum
evde yazıcı var al foto kağıdı bas işte. ne uğraşıyon. ne safım ya

Sinemcim durumunuza ben de çok üzüldüm ya. hele kardeşine. yine de dediğin gibi bi hayır vardır demek lazım
hangisine yaptırdın canım çok güzel olmuş bence.ondan sordum hangisi diye:))
canım ben bizim b.paşa da biyere yaptırdım geçen sene 2 tanesini. pastaneye tavsiye üzerine ilk kez gittim. dedim ki buraya mı vericem çok basit biyer yani.ama tavsiye eden kişinin yaptırıdığı pastayı hem gördüm hem yedim. o yüzden güvendim
gerçekten te süsü de tadı da çok güzel oldu. taze taze günlük yapılınca tabi güzel oldu.nem de 40 tl ye maloldu
bi de yine güngörende konak pastanesi var oranında ürünleri çok güzeldir. 1 tane de oraya yaptırdım. o da çok güzeldi o 70 tlydi sanırım
bu sene de 1 30 kişilik 1 20 kişilik yaptırıyorum. 30 kişilik olanı 1. yere 20 kişilik olanı 2. yere yaptırabilirim
ya da 2 sini de aynı yere

teşekkür ederim canım.
fotomagnet.net ti sanırım adı oraya yaptırdım canım
düşündüğümden güzel çıktı en azından dolapta kebapçı kartı gibi durmuyor :))
ama en ufak boyu durabilir belki orta boy dağıtmak için idealmiş.
pasta konusunda kararsızım kasımpaşa da eşimin bi arkadaşının pastanesi var benim çikolata toplarını sevdiğimi bilir gönderir her seferinde sağolsun
olmadı oraya yaptırırım ama biraz tuzlu olur
senin fiyatlar süpermiş bende 70-80 i geçmesin istiyorum
bu sene maksadım doğum günü yapmak değil aslında melis anlıyorken bazı şeyleri hevesini alması
yoksa beğenilmek çok umurumda değil zaten halimiz meydanda göze geleceğimiz kadar geldik..
valla çocuğun psikolojisi çok bozuldu çok çalışkandır çünkü
gözü kapalı yaparım diyordu ne hale geldi
Allah yardımcımız olsun ..

sinem gittin mi ben yazana kadar
sevgi naber
ben de anlatayım doğumgünü planımızı
ben bi c.tesi gündüz, bi de pazar akşam yapıcaktım. eşim de bizim de milletin de pazar gününü yeme dedi. ikisi de c.tesi olsun dedi. tabi kendi rahatı bozulacak yoksa
bi taraftan da mantıklı geldi. pazar günümün gitmesini ben de istemiyorum. bi de eltim ve görümcemin çocukları sabah okula gidiyo pazar akşamı onlar için de problem olucak
şimdi c.tesi gündüz annemde bayanlara, akşam da evde eşimin abisi ablası ve 2 yakın aile dostumuzla kutlıcaz. benim için çok yorucu olucak
c. tesi akşamı işten gelicekleri için yemek yemeden gelicekler o yüzden doyurucu bi menü olması lazım
şimdilik kafamda
peynirli gül böreği
makarna salatası
tuzlu kurabiye
poğaca
mantar kurabiye
pasta
var.
cumadan yapmam lazım çoğunu o yuzden dayanıklı şeyler seçmeye çalıştım, c.tesi sabah evden çıkıp anneme gidicem çünkü. makarna salatasını yapıp çıkarım belki. nasıl sizce mantıklı mı herşey
bi de cuma temizlikçi gelicek. sarkarsa işler c.tesi de gelicek. bi de evdeki herşeyi cuma akşamından hazır edip bırakıcam. süsler masa tabak bardak falan

teşekkür ederim canım.
fotomagnet.net ti sanırım adı oraya yaptırdım canım
düşündüğümden güzel çıktı en azından dolapta kebapçı kartı gibi durmuyor :))
ama en ufak boyu durabilir belki orta boy dağıtmak için idealmiş.
pasta konusunda kararsızım kasımpaşa da eşimin bi arkadaşının pastanesi var benim çikolata toplarını sevdiğimi bilir gönderir her seferinde sağolsun
olmadı oraya yaptırırım ama biraz tuzlu olur
senin fiyatlar süpermiş bende 70-80 i geçmesin istiyorum
bu sene maksadım doğum günü yapmak değil aslında melis anlıyorken bazı şeyleri hevesini alması
yoksa beğenilmek çok umurumda değil zaten halimiz meydanda göze geleceğimiz kadar geldik..
valla çocuğun psikolojisi çok bozuldu çok çalışkandır çünkü
gözü kapalı yaparım diyordu ne hale geldi
Allah yardımcımız olsun ..

yok ya gayet şık olmuş. kebapçı falan değil yani:))
ay bak böyle söyleyince daha da üzüldüm kardeşine. Allah yardımcısı olsun canım
gerçekten uyguna geldi bizim pastalar faceden de bakabilirsin görüntülerine istersen. melisin ne zamandı doğum günü.yaptırabilirmiyis b.paşa da acaba sizin için
evet bu sene baya anlıyolar onlar eğlensin diye herşey zaten. ben eşime doğumgünü ile ilgili bişey söylerken başka bişeyle uğraşıyosa bile kulağı ben de oluyo. hemen iyiki doğdun demeye başlıyo doğumgünü yapçam diyo bi de mum üflüyo. canım benim ya
haklısın aslında böyle şeylerle göze geliniyo çok ama heves işte

selam kızlar

bugün yine doktora gittik.geçen gidişimizde kese 8 haftalık bebeğe göre küçük demişti tabii kalp atışıda duymamıştık.fakat geç gebelik olabilir demişti doktorumuz.

bugüne kadar bekledik.lekelenmem hiç kesilmedi.bende ilaçlarımı almaya devam ettim.

fakat bugün kese büyümesine rağmen içinde bebiş yok.büyük ihtimal kese boş :(

pazartesiye kadar yine bekleyeceğiz.yine görünmezse ya ilacı keseriz kendi düşer ama kanama çekmek istememdersen kürtaj yaparız dedi.

hayırlısı böyleymiş.Rabbim böyle uygun görmüş.

ama beni 2. bebiş fikrine ısındırdı 7 8 kilo verip 2. bebiş çalışmasına başlayacağım :)

aliyecim çok tşkler cnm
evet göğüslerinin eski kıvamına gelmesini istiyosan hmaile kalıyosun :)

valla annem alem bu konuda çok dua ettim diyo kesin kız olacak diyo :)

sinemcim çok hoş olmuş
kardeşinede çok üzüldüm cnm geçmiş olsun kısmet işte ama yazık olmuş
gerçektende bu dr.lara bazen hiç güven olmuyo

tuğbacım kısmet cnm hayırlısı böyleymiş demekki
ne güzel ki hala 2. çocuğa sıck bakabiliyosun keşke her bebişini kaybeden senin kdr pozitif olabilse
inşallah herşey gönlünce olur

bizde kız ismi bakmaya başladık eşime düşünme daha dur diyorum ama adamın içi meğer ne kız çocuk için yanıp tutuşuyomuş:1:
lina ismini pek sevmedi beyfendi lara daha iyiymiş

aliyecim bende demişrde hiç hamile gibi değildim ama 2. hamilelikler daha ağır oluyomuş

yok ya gayet şık olmuş. kebapçı falan değil yani:))
ay bak böyle söyleyince daha da üzüldüm kardeşine. Allah yardımcısı olsun canım
gerçekten uyguna geldi bizim pastalar faceden de bakabilirsin görüntülerine istersen. melisin ne zamandı doğum günü.yaptırabilirmiyis b.paşa da acaba sizin için
evet bu sene baya anlıyolar onlar eğlensin diye herşey zaten. ben eşime doğumgünü ile ilgili bişey söylerken başka bişeyle uğraşıyosa bile kulağı ben de oluyo. hemen iyiki doğdun demeye başlıyo doğumgünü yapçam diyo bi de mum üflüyo. canım benim ya
haklısın aslında böyle şeylerle göze geliniyo çok ama heves işte

olsun canım güzel şeyler bunlar
inşallah çok güzel geçer selenoşun d.günü..
melisinki 14 nisan ama 16-17 gibi yaparım

selam kızlar

bugün yine doktora gittik.geçen gidişimizde kese 8 haftalık bebeğe göre küçük demişti tabii kalp atışıda duymamıştık.fakat geç gebelik olabilir demişti doktorumuz.

bugüne kadar bekledik.lekelenmem hiç kesilmedi.bende ilaçlarımı almaya devam ettim.

pazartesiye kadar yine bekleyeceğiz.yine görünmezse ya ilacı keseriz kendi düşer ama kanama çekmek istememdersen kürtaj yaparız dedi.

ama beni 2. bebiş fikrine ısındırdı 7 8 kilo verip 2. bebiş çalışmasına başlayacağım :)

hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah pazartesi herşey yolunda gider
üzme kendini elinden bişey gelmez rabbim hakkında hayırlısınıu nasip eylesin..

elıf memnun kaldıysan cercevelerden ıyı canım hem pastanada uydu :)
sınem cok gecmıs olsun canım basınızda donen var tobe tobe nagnetlerde guzel olmus bende daha karar veremedım cok kararsızım
mugecım kendını gec gosteren kız cıkıyo selen 5 ayda gosterdı :)
alıye sanada gecmıs olsun canım kontrollerını ıhmal etme
tuğba hakkında hayırlısı neyse o olsun canım uzme sakın kendını
sultan naptı acaba sabah erkenden doktora gıdıcektı sunnet ıcın
sevgı alpe gecmıs olsun
bızde sokak kusu oluyoruz gunes oldumu sahıle bı ındık 2 de 5.30 eve gırdık nıyetı yoktu zıllının dahada gelmeye

Mügecim sağlıcakla kucağına al kızını inşallah.....................

Sinem son olsun bu yaşadıklarınız ne diyelim.........Bu arada herkes hazırlıkları tamamlamış.....

Aliye şekerin yüksek mi çıktı şimdi.....dikkat et canım......hep takip et.................

Tuğba hayırlısı olsun hakkında.......ama ne güzel bakıyosun bu duruma da.....kilo verip kalman çok iyi olur tabi......

iyi akşamlar

selam kızlar

evet tuğbacım kısmet böyleymiş demek lazım. hayırlısı olsun dedik hep zaten, hadi bakalım hazır ısınmışken arayı acma sen de.:))
aliyecim çok tşkler cnm

sinemcim çok hoş olmuş

ne güzel ki hala 2. çocuğa sıck bakabiliyosun keşke her bebişini kaybeden senin kdr pozitif olabilse

bizde kız ismi bakmaya başladık eşime düşünme daha dur diyorum ama adamın içi meğer ne kız çocuk için yanıp tutuşuyomuş:1:

aliyecim bende demişrde hiç hamile gibi değildim ama 2. hamilelikler daha ağır oluyomuş
çok istiyolar demekki ama istenmez mi kız müge ya. bak bana 2.yi de kız istiyorum. eşim duymasın;)
sen kız ismi nehir diyodun noldu. şimdi neler düşünüyosunuz. lara da güzel ama

selene doğumgünü için aldığım elbise
H&M Shop Online

çok sağolun devrim ve seher
1 ay sonra bi daha yaptırıcam test, en çok ta şekere şaşırdım hamilelik te bile bu kadar yüksek çıkmamıştı. bi gün önce de öyle çok tatlı da yemedim hatırladığım kadarıyla. bakalım 1 ay bi dikkat edicem

bi de bu ayakkabıları aldım
H&M Shop Online

ama asıl elbisenin altına bunlardan almam lazım.
H&M Shop Online
23 numara vardı o gün selenden alamadım şimdi de kalmamış forumda
bu sene daha çok anlıyolar ya herşeyden .ben de daha çok özeniyorum böyle

aliye bende aldığın ciciler açılmadı :(
çoklu çıkıyo 11 ayakkabı 3 elbise gibi..
h&m diye bi yer varmıydı forumda benmi kafayı tırlattım iyice
ben elbise konusunda kararsızım abiye gibi almam alsamda
1 kere giyiyor sonra insan kıyamıyorda o elbiselere

Melek şimdi baktım da,dün getirmişler ama evde bulamamışlar.İhbar notu bırakmış olmaları lazımdı.Bugün bir daha çıkmış dağıtıma.
geldi geldi not bırakmamışlar gelenlerde dün geldik yoktunuz gibi bişey söylemediler aman geldi yaa :))))))

cok teşekkürler tekrar
resim aslında pek fena degıl resim süper seçim için tşkler:)
herkese süpriz olucak sadece pelin abla var komşu sizin yaşlarınızda o gördü bayıldı dedım kımseye söyleme süprüz yapıcak ege
acaba rengli yaptırsam resmi pelin ablada bırak böyle kalsın dedı
pazartesi yada yarın resimciye gitcem cercevenın içinden 1 tane alaım fiyat sorayım cok pahalı bişey degılse yaptırcam elif bizimkiler gümüş rengiye senın oralarmı sarı ayıcık var bide bızde mavi sizde varmı ayıcık

şimdi kargo geld ben aldım bı tane inceliyorum pelin ablayla cıkardık tv üstüne koyduk a dedim mıktanısıda olucak bi cevırdık yokkkkkk tüh dedım onuda yanlış yaptılar
neyse ben kaldırdım salak gibi dıgerlerıne bakmadım
ben şimdi onları sepete aldım ege o gün dagıtacak pastadan hedıylerden sonra ya septe güzel güzel yerleştirdimm aa bi bakdım digerlerinde mıktatıs varrrrr :52::52:

selam kızlar

hayırlısı böyleymiş tugbaa :((((((((((((((
aliyecim çok tşkler cnm

sinemcim çok hoş olmuş

müge 2.leri doguran cogu kişi bu kelimeyi söylüyor

2. hamilelikler daha ağır oluyomuş

slm kızlar geçmişi okuyamadım
berbat bir gün geçirdim abartısız bütün gün pipi diye ağladı kerem
hastanede 4 tüp kan aldılar 4 kişi zor tuttuk ordakilerle
ben yanlız gittim biri olunca kerem daha çok şımarıyo oto koltuğunda falan durmuyor

akciğer filmi çekildi
işlemler yapıldı kısmetse pazartesi pipi gidiyor içim sıkılıyor ya:(

hastane bahçesinde otururken 10 yaşlarında bir kız vardı onun masasına oturdum
büyümüşte küçülmüştü sanki

kızla konuştuk böbrekleri çalışmıyormuş diyalize giriyormuş
kardeşim var dedi uludağ üniversitesinde o da kulakları duymuyor dedi
halime binlerce kere şükrettim

hastaneden sonra annemlere giittim

keremi parka çıkardım arabayla gittik ordanda bir yere gidecektik
park ederken park halindeki arabaya çarptım arabada hiçbişey yok arka arkaya olduğu için dokundum
başka bir yere park edip arabanın yanına gittim sahibi esnafmış orda bozuldu adam tabi ama arabada hibişey yok
çok mahçup oldum bütün günün stres ve sıkıntısıyla başladım ağlamaya hüngür hüngür ağladım
hala aklıma geliyor çok üzüldüm ya eşime söylemedim ama
bişey demez ama söylemek istemedim off çok yazdım kusura bakmayın ama çok doluydum :((

bende göremedım alıye coklu cıkıyo
sultan uzulme canım ya olucağı varmıs moralın cok bozulmus anlasılan ama uzme kendınıde olur oyle seyler

arkadaşlar çok sağolun

kalp atışlarını duyduğum geliştiğini bildiğim bir bebeği kaybetsem çokk çok üzülürdüm fakat malesef kese boş.2. anne olmamın vakti saati değilmiş.

böyle durumlarda gerekli olan tek şey tevekkül..tevekkül...tevekkül...
Rabbimin verdiğine de aldığına da amenna...

ama dediğim gibi çabuk adepte olup 2. annelik hevesine girdim.rabbim hayırlı zamanda yine nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Back
X