2009 Nisan Anneleri

sabahtan beri bütün terslikler üstüste geldi sinirim bozuldu

insanların sürekli şikayet etmesinden

çözüm değil bahane üretmelerinden

çok konuşmalarından

ne kadar cahil olduklarını anlayamayacak kadar cahil olmalarından

SIKILDIMMMMMMMMM

slmlar kociş halıları yıkıyo bende demiri uyuttum
cnm sıkıldı yapacak bişey yok :)))
havada kapadı rüzgar var

öğleden sonra kayınpedere gidelim dedim eşim yarın gideriz işim var bahçede dedi o da yattı
annemle dışarımı çıksak bilemedim miskinliğimde var uykum geldi

sağol didemcim aynen annemde bana kızar demire bişey söyliyince
onun dediğini ben yapmazsam bana kızıyo ne işin var yapsana diyo
ne zmn işim çıksa hemen koşa koşa gelir eşim burdayken bazen göremiyo kuzuyu
akşam çaya geliyoruz diyo :)) bahaneside hazır

slm güzel annelerrr
ohh d.günleri başladı kuzularımızınn çok heyecanlı..
pastayı bende kendim yapıcam ee yapmasam ayıptı daha pastaya başlamadık işyerinde sadece kek meyve kurabiye çiçekleriydi umutun pastası hayırlı gelsin inş. winnie the poohlu düşünüyorum bende..
kurabiyelerin üzerini dr.oetker şeker kalemi diyemi geçiyo emin değilim onunla süsleyebilirsiniz kızlar mesela ayıcık şekilli kurabiye üzerine gözler kulaklar falaln çizin renk renk bide çöplü pişirirseniz daha hoş olur

sultan keremıto nasıl oldu
demır kaydırağını gule gule kullansın
denız yap pastanı merakle beklıyorum senı
esen sevgı sınem aldıklarınızı gule gule kullanın
sanada kolay gelsın tuğbacım
alıye bır--x sıparıs verdım ama hala mail atıp donmedıler sana dondulermıydı hemen
bız dun annemdeydık bu gunde selen uyansın dısarı cıkıcam
dıdem zulup sınırlenme canım değmez
aklımda kalan bunlar
melıse gecmıs olsun sınemcım

selam kızlaarr menüler süper ben bu sene hem yapmak istiyorum hem istemiyorum zor geliyo vlla:)

gerçi bi salataları ben yaparım börek çörek annane ve babannelerden gelir:)

bilmiyorum ne yapsam

selam kızlaarr menüler süper ben bu sene hem yapmak istiyorum hem istemiyorum zor geliyo vlla:)

gerçi bi salataları ben yaparım börek çörek annane ve babannelerden gelir:)

bilmiyorum ne yapsam

Daha ne Sultan yap gitsin hem sünnet düğünü gibi de olur ikisi bir arada çıkar :-))
ben geçen sene yapamadığım ve muhtemelen de 2 çocukla seneye de yapamayacağım için özeniyorum

he bu arada bursalılar bu haftasonu sinemsin
facedeki sinem aydın bursaya geliyor söylemiştim
cmtsi sanırım elife uygun değildi pazar öğlen bir yerlere gideriz
hava güzel olursa ben kültürparka gideriz diyorum
ne diyosunuz geliyosunuz dimi elif ,seher?

sultan keremıto nasıl oldu
demır kaydırağını gule gule kullansın
denız yap pastanı merakle beklıyorum senı
esen sevgı sınem aldıklarınızı gule gule kullanın
sanada kolay gelsın tuğbacım
alıye bır--x sıparıs verdım ama hala mail atıp donmedıler sana dondulermıydı hemen
bız dun annemdeydık bu gunde selen uyansın dısarı cıkıcam
dıdem zulup sınırlenme canım değmez
aklımda kalan bunlar
melıse gecmıs olsun sınemcım
slm
girdim bi bakayım diye ama birden feci başım döndü bakamıyorum ekrana çok feci oldum ya
sehere cevap yazayım dedim tek
evet canım bana da dönmediler. aradım dönmediniz dedim sipariş hazır bugün kargoya veriyoruz dediler ben para yatırmadım dedim o zaman söylediler fiyatı. biraz garipler yani. ara sen de istersen 0554 lü bi numara var sitede
geldi benimkiler fena sayılmazlar. resim baskısı biraz karanlık olmuş kağıdıda fotoğrafçı gibi kaliteli değil tabi renkli fotokopi gibi. ben belki başka basarım ama evde nasıl olur ki baskı

slm güzel annelerrr
ohh d.günleri başladı kuzularımızınn çok heyecanlı..
pastayı bende kendim yapıcam ee yapmasam ayıptı daha pastaya başlamadık işyerinde sadece kek meyve kurabiye çiçekleriydi umutun pastası hayırlı gelsin inş. winnie the poohlu düşünüyorum bende..
kurabiyelerin üzerini dr.oetker şeker kalemi diyemi geçiyo emin değilim onunla süsleyebilirsiniz kızlar mesela ayıcık şekilli kurabiye üzerine gözler kulaklar falaln çizin renk renk bide çöplü pişirirseniz daha hoş olur

hayırdır butik pastacılık işine mi girdin gülşen

slm
girdim bi bakayım diye ama birden feci başım döndü bakamıyorum ekrana çok feci oldum ya
sehere cevap yazayım dedim tek
evet canım bana da dönmediler. aradım dönmediniz dedim sipariş hazır bugün kargoya veriyoruz dediler ben para yatırmadım dedim o zaman söylediler fiyatı. biraz garipler yani. ara sen de istersen 0554 lü bi numara var sitede
geldi benimkiler fena sayılmazlar. resim baskısı biraz karanlık olmuş kağıdıda fotoğrafçı gibi kaliteli değil tabi renkli fotokopi gibi. ben belki başka basarım ama evde nasıl olur ki baskı

Fotoğrafcıda ki gibi olmuyor AliyeCim bir tane dene sen yinede istersen,
bir foto koysaydın baksaydık

sevgicim teşekkürler tekrar isteğe bağlı sigorta yaptırdım
e-devletten baktım tescillenmişim :))
geçen annemi yakalamışken melisi satıp evrak işleriyle uğraştım
ne çok işim varmış akşama kadar zor bitirdim
o kuyruk senin bu kuyruk benim bekle dur..

sevgicim teşekkürler tekrar isteğe bağlı sigorta yaptırdım
e-devletten baktım tescillenmişim :))
geçen annemi yakalamışken melisi satıp evrak işleriyle uğraştım
ne çok işim varmış akşama kadar zor bitirdim
o kuyruk senin bu kuyruk benim bekle dur..

iyi yapmışsın cnm hayırlı olsun sigortan....

hayırdır butik pastacılık işine mi girdin gülşen
sinemcim bizim 1 yıldır faaliyet gösteren bi butik kurabiye mağazamız vardı zaten ama pasta konusunda eksiklerimiz olduğu,tam manasıyla içime sinmediği için yapmıyoduk eğitimlerim önümüzdeki ay bitiyo başlıyoruz pastayada inş..tüyo verebilirim evde yapıcaklara

sinemcim bizim 1 yıldır faaliyet gösteren bi butik kurabiye mağazamız vardı zaten ama pasta konusunda eksiklerimiz olduğu,tam manasıyla içime sinmediği için yapmıyoduk eğitimlerim önümüzdeki ay bitiyo başlıyoruz pastayada inş..tüyo verebilirim evde yapıcaklara

oh ne güzel valla benim aram pek yoktur yapmasıyla ama yemesini çook severim...

sağol sinemcim tansiyonumu ölçtürdüm 10-6 çıktı. ondan böyle herhalde
eve gidicem ama nasıl gidicem
senin de hayırlı olsun canım sigortan iyi yapmışsın
sevgicim akşam çekip koyarım inşallah. dün 11 de gittim eve fırsatım olmadı

Annesinde olduğuna göre biraz toparlar heralde Sinem de kızı da............

Özlem Gülşen le aynı sebeplerden dolayı girmediğini söylüyo.....ama Gülşen inin de neden girmediğini ayrıntılı bilmiyom.......

Sultancım Özlem sadece atlamıştır emin ol......kötü bir düşüncesi olduğunu sanmam........tahmin edemiyeceğiniz şekilde zor anlar yaşıyo.......ama şudur diye bi şey de diyemiyorum....: ((

beyaz kot var üstüne beya kıravat alıyım bi de beyaz ceket diyorum ama istediğim havada spor ceket bulurmuyum bilmem.....yeni gömlek var zaten beyazla her renk olur......................neyse bizim daha zamanımız var 1 ay..............
.yeni her şeye karşı bi tepki veriyo giymemek için ......enterasan çocuk............
adı geçen gülşen ben değilim idilin annesi gülşen sanırım..ben sizi çok özlüyorum hep aklımdasınız ama bu aralarda benim pc arızalandı tam takip edicem diyrum bisey çıkıyo
oh ne güzel valla benim aram pek yoktur yapmasıyla ama yemesini çook severim...

hamileliğin çok ilerlemeden yolun düşerse kayseriye bol bol yeriz gel sevgicimmm..kargo uzak yerlere gönderemiyorum kurabiyeler kırıldığından keşke sen gelsenn

gülşennn sorun demişsin atladım :)))
şeker hamurlu pastayı yenileceği gün yapayım di mi buzdolabında da dursa şekilleri bozulacak gibi..???
sinem sigortan hayırlı olsun hadi atlatmışsın o işi de sevindim..
aliye çok geçmiş olsun baş dönmesi çok kötü yaa hiç bişey yapamıyosun öyle oturtuyo..

şekli bozulmaz deniz ama sertleşebilir..iyi muhafaza edebilirsen sera strech filmle falan hava almıycak gibi sararsan durur servis etmeden 2 saat öncesindede çıkarırsın oda sıcaklığına havalar çok sıcak değil zaten kremasna bişey olmaz

Back
X