2009 Nisan Anneleri

SinemCim okudum da yazık yavruya ne kadar çok içlenmiş demek ki
Alp de 2 gündür akşamları yapıyor bize demek ki onu sabah bırakıyoruz ya ondan yapıyor sanırım
pedagog bakıyor ama bence önce bir telde ara çok küçük ne anlayacaklar ki

sinemcim çok zor biliyorum bir dönem ecemde oyleydi ama geçici bir dönem bende düşünuyordum fakaet ecemın doktoru şuan için çok erken dedi çok şükürde geçti tek çözüm inatlaşmamak sabırlı davranmak canım allah kolaylık versin

sevgicim bende bunu düşündüm
ilaç verse kullanmam
konuşsa bende konuşuyorum ama anlamıyor
aslında anlıyor da işine gelmiyor gibi
kafasını dağıtacak bişeyler bulmaya çalışıyorum hiçbişey istemiyor herşeyi fırlatıp atıyor
eğleneceği bi yerlere götürsem burnumdan getiriyor
görümcemin çocuklarıyla oynasın diye götürüyorum ki şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştım
geçen gün resmen kaçarak geldik..
zeki amca çikota getirdi baba getirmedi dedi :((
sonrada zıvanadan çıktı
ne yapacağımı bilemiyorum ayrılanlar ne yapıor acaba Allah sabır versin valla..

sinemcim çok zor biliyorum bir dönem ecemde oyleydi ama geçici bir dönem bende düşünuyordum fakaet ecemın doktoru şuan için çok erken dedi çok şükürde geçti tek çözüm inatlaşmamak sabırlı davranmak canım allah kolaylık versin

melis hep huysuz bi çocuktu ama şu an huysuzluk boyutunu aşmış durumda :(
ya ben gideyim desem yaşayamam oralarda öff yaa nasıl olacak bu iş bilemiyorum

Sinem çok üzüldüm okuyunca,demek nasıl etkilenmiş.biz sanıyoruz ki,küçükler,anlamazlar.
Geçen bir arkadaş 3 yaşındaki çocuğunu götürmüş,diyor,hep bildiğimiz şeyleri söyledi,anlayışlı ol,sabırlı ol,bol vakit geçir.
Başkaydı tabi onların sorunları da,yani ne diyecek ki.Sadece senin durumu farketmeni sağlar,ki zaten biliyorsun.

sinem üzüldüm kıyamam ne kadar etkilenmiş..
keşke elimden bişi gelsede yapabilsem..

bana biraz akıl verin kızlar ne olrsunuz zira bende akıl felan kalmadı
benim 3 haftadır gözlemdiğim kadarıyla melisin tek düşüncesi bişey yaptık ta babası gitti gibi algılıyor durumu
bunu aşamıyorum neler söyledim ne kadar konuştumsada boş
sabitlenmiş kafasında..sanırım bi kere babasını görmeye ihtiyacı var
tamam ben kalktım gittim götürdüm meliside diyelim işe yararmı acaba

İyi ki doğdun Egeeee!Annen ve babanla birlikte bir ömür boyu mutlu sağlıklı ve başarılı ol,doğum günün kutlu olsun Zıpır oğlan:-)

selam kızlar
egeciğin doğum günü kutlu olsun Allah upuzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah
bugün edanın oğlununda doğum günü oğuzcuğuma da upuzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin rabbim
sehercim valla işin zor Allah yardımcın olsun
esencim geçmiş olsun canım ben tel taktırırken çıkardılar 20 lik dişleri o zaman anlamamıştım sağlam dişleri niye söküyorlar diye
şimdi iyiki sökmüşler diyorum
sultancım daha iyidir inşallah keremitom Allah kolaylık versin sanada
elifcim sanada kolay gelsin olsun akşama eğlenirsin biraz telaşlanma
teşekkürler kızlarrrr

arkadaşlar ben melisi psikoloğa götürmeyi planlıyorum yada pedagog mu bakar acaba bu durumlara :S
daha nereye götüreceğimi bile bilmiyorum
ama şöyle bi sorun var melis babasının gitmesini aşamadı :((
içinde acayip bi canavar yatıyormuş ve onu gün yüzüne çıkardı
inanılmaz öfkeli akşam babası msn e gelince konuşmuyor ve kapat diye sürekli ağlıyor
babasına küsmüş tabi bana da
babasının bana veya kendine kızıp gittiğini düşünüyor
oturup konuşuyorum anlatıyorum ama olmuyor
babasının eşyalarına zarar veriyor herşeyi fırlatıp atmaya başladı
gözümün içine baka baka bardağı atıp kırıyor mesela engellemeye çalıştığımda delirmiş gibi kendini yerlere atıp kırcam diye ağlıyo
gece uykusunda baba gitmiş diye ağlayarak uyanıyor sonra baba gelmedi diye 1 saat krize giriyor
dışarı çıkardığımda arabayı kullanan ben olunca sinirleniyor baba gelmedi diye
sonra gittiğimize bin pişman geri dönüyoruz
kollarından sürükleyerek getiriyorum kendini yerlere atıyor falan filan ....
bunu sayfalarca uzatabilirim
çok kötü bi çocuk oldu ve ne yapmam gerektiğini kesinlikle bilmiyorum :((((((((((((
kıyamam ya nasılda etkilenmiş:((((((((((((

bizim dogum günü partisii bitti.......
harıkaydııı
ege dedelerıyle gitti tabi benı bıraktı dedesı oldumu gerısı boşşş
akşama gelıcek
elif tekrar teşekkürler cerceveler nasıl begenıldııı süper fikir dedıler
nerden nasıl yaptırdın falan anlattım kayınvalidemınde dedıgı şey ay benım akıllı gelınım nelerde yaparmış ogluna gıbılerınden gülcem gülememdim.......

ev cok dandini dandini halinde resımlerini cekeyımmmmmm ahahahahahhaha

saclarımda cok begenıldı ogluşum bi harıkaydıııııııııııııı:52::52:

ya kızlar sanırım ben hasanın nereye gittiğini yazmadım
çevremdede bana sen niye gitmiyorsun çocuğun okula gitmiyo felan diye tepkiler oluyo ama
benim eşim kuzey ırakta çalışıyor
yani 40 kere düşünmeden gidemem ben oraya yaşamayı bırak gitmek bile istemem
pasaporta k.ırak damgası almak istemiyorum
sonra amerika ingiltere felan vize vermiyormuş
benim eşimin hepsinden 10 yıllık vizesi vardı rahattı
ee bide eşim kürt ona pek sıkıntı olmuyor
off şiştim valla :(((

sinem çok zor durumda kalmışsın.allah sabır versin.bi dönem bizde 1 ay iş için ayrı kalmıştık.benimkide önceleri msn den konuşmayıp ekranı kapatıyodu küsüyodu ama sonra alıştı.birde benim kızım bana çok düşkün babayı pek aramaz

sinem allah kolaylık versın canım aslında babasının anlatması lazım onun anlaması için ben çalışmak için gidiyorum sana ve annene kızdığım için değil işim bitince gelicembende seni özlüyorum seklinde sen ne kadar anlatsanda bunları babadanda duymaya ihtiyacı var inanması için bizdede böyle bi sorun olmustu bu sekılde astık şimdi eşim gittimi seminere falan buğuz etmiyo msn de falan konusuyo

tuğba alletmişsinişlerini kıyafetınıde almıssın ne guzel
esencim diş ağısı kötudur doktora git bi canım
elif sanada kolay gelsın yarın için

Ohhh sefan olsun MElek valla senin gibi gelin bulmuş becerikli,güzel,hamarat,temiz
allah bizede versin cnm senin gibi bir gelin......
ben hala resim göndericem elife :-((

oh melek sende atlattın ne guzel guzel gecmesıne sevındım canım darısı sıradakılere

sagolun kızlar süper gecti süperrrrr

allahım sizlerlede daha güzellillerini nasip etsin......
ben kalkayımda şu pis evi temızleyım...........

sinem çok zor durumda kalmışsın.allah sabır versin.bi dönem bizde 1 ay iş için ayrı kalmıştık.benimkide önceleri msn den konuşmayıp ekranı kapatıyodu küsüyodu ama sonra alıştı.birde benim kızım bana çok düşkün babayı pek aramaz

sinem allah kolaylık versın canım aslında babasının anlatması lazım onun anlaması için ben çalışmak için gidiyorum sana ve annene kızdığım için değil işim bitince gelicembende seni özlüyorum seklinde sen ne kadar anlatsanda bunları babadanda duymaya ihtiyacı var inanması için bizdede böyle bi sorun olmustu bu sekılde astık şimdi eşim gittimi seminere falan buğuz etmiyo msn de falan konusuyo

tuğba alletmişsinişlerini kıyafetınıde almıssın ne guzel
esencim diş ağısı kötudur doktora git bi canım
elif sanada kolay gelsın yarın için

Allah razı olsun kızlar çok zor bi durummuş
bizde atlatırız en kısa zamanda inşallah

Back
X