Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinemcim çok zor biliyorum bir dönem ecemde oyleydi ama geçici bir dönem bende düşünuyordum fakaet ecemın doktoru şuan için çok erken dedi çok şükürde geçti tek çözüm inatlaşmamak sabırlı davranmak canım allah kolaylık versin
İyi ki doğdun Egeeee!Annen ve babanla birlikte bir ömür boyu mutlu sağlıklı ve başarılı ol,doğum günün kutlu olsun Zıpır oğlan![]()
teşekkürler kızlarrrrselam kızlar
egeciğin doğum günü kutlu olsun Allah upuzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah
bugün edanın oğlununda doğum günü oğuzcuğuma da upuzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin rabbim
sehercim valla işin zor Allah yardımcın olsun
esencim geçmiş olsun canım ben tel taktırırken çıkardılar 20 lik dişleri o zaman anlamamıştım sağlam dişleri niye söküyorlar diye
şimdi iyiki sökmüşler diyorum
sultancım daha iyidir inşallah keremitom Allah kolaylık versin sanada
elifcim sanada kolay gelsin olsun akşama eğlenirsin biraz telaşlanma
kıyamam ya nasılda etkilenmişarkadaşlar ben melisi psikoloğa götürmeyi planlıyorum yada pedagog mu bakar acaba bu durumlara :S
daha nereye götüreceğimi bile bilmiyorum
ama şöyle bi sorun var melis babasının gitmesini aşamadı(
içinde acayip bi canavar yatıyormuş ve onu gün yüzüne çıkardı
inanılmaz öfkeli akşam babası msn e gelince konuşmuyor ve kapat diye sürekli ağlıyor
babasına küsmüş tabi bana da
babasının bana veya kendine kızıp gittiğini düşünüyor
oturup konuşuyorum anlatıyorum ama olmuyor
babasının eşyalarına zarar veriyor herşeyi fırlatıp atmaya başladı
gözümün içine baka baka bardağı atıp kırıyor mesela engellemeye çalıştığımda delirmiş gibi kendini yerlere atıp kırcam diye ağlıyo
gece uykusunda baba gitmiş diye ağlayarak uyanıyor sonra baba gelmedi diye 1 saat krize giriyor
dışarı çıkardığımda arabayı kullanan ben olunca sinirleniyor baba gelmedi diye
sonra gittiğimize bin pişman geri dönüyoruz
kollarından sürükleyerek getiriyorum kendini yerlere atıyor falan filan ....
bunu sayfalarca uzatabilirim
çok kötü bi çocuk oldu ve ne yapmam gerektiğini kesinlikle bilmiyorum(((((((((((
sinem çok zor durumda kalmışsın.allah sabır versin.bi dönem bizde 1 ay iş için ayrı kalmıştık.benimkide önceleri msn den konuşmayıp ekranı kapatıyodu küsüyodu ama sonra alıştı.birde benim kızım bana çok düşkün babayı pek aramaz
sinem allah kolaylık versın canım aslında babasının anlatması lazım onun anlaması için ben çalışmak için gidiyorum sana ve annene kızdığım için değil işim bitince gelicembende seni özlüyorum seklinde sen ne kadar anlatsanda bunları babadanda duymaya ihtiyacı var inanması için bizdede böyle bi sorun olmustu bu sekılde astık şimdi eşim gittimi seminere falan buğuz etmiyo msn de falan konusuyo
tuğba alletmişsinişlerini kıyafetınıde almıssın ne guzel
esencim diş ağısı kötudur doktora git bi canım
elif sanada kolay gelsın yarın için