2009 Nisan Anneleri

az önce geldik.bende boynerden baktım bugün forumda.beyazlardan birkaç bişey beğenmiştim d.günü için iyiki netten almamışım

kumaşları çok kötüydü netten alsam şok olurdum.hani şu beyaz fırfırlılar varya berbat berrbat

forum ist nasıl kalabalık o yürüyen merdivenlerden insan seli akıyor sanki adım atmaya yer yok
ecrin koşturmak bi yana yürüyemedi bile babasının kucağından inmedi.bizde gözlüğü aldık biraz bakındık döndük

aay bu kadar olur elif bende salı günü kızlara ne yapsam diye düşünüyordum browni yapayım demiştim..afiyet olsun cnm beğendiysen ne mutlu..evet misafirden kalan kötü oluyo insan yeme zorunluluğu hissediyo..dün kayınvalide gelmişken elmalı kurabiye,ıspanaklı ve kıymalı börek getirmiş..bana ait değil yani masadaki börekler :) hoş börek yapma özürlüyüm biliyonuz zaten :) neyse çook fazla oldu yani hepsi ama herkes aç gelmişti yinde de yarısı kaldı..kayınvalide bol keseden getirmiş de..
başka ne yapayım ben salıya şimdi ağır misafirlerim var :) herşeyi de yeni yaptım değişik ne yapsam..

Ela nın da Kayra nın da yeni yaşı hayırlı olsun..........................

Allah kavuştursun Mügecim sizi de ................

sınavının iyi geçmesine sevindim Sultan............

biz de bugün yine tren di , arabalardı derken yorulduk......bu çocuk acayip seviyo treni.......ben de pastasını cailio ve trenli yaptırıyım diyodum ama daha var fikir değiştirebilirim yine............

iyi akşamlar..............

Miray da tren hastası,AVM lerde bir koridor boyu dolanıyor ya,nerden çıkacağı belli olmuyor,nerde görse binmek istiyor.Biz de hain kaçış planları yapıyoruz eşimle.1 kere binse iyi,4-5 kere binse sıkılmıyor.

bizde çufçuflara bayılıyoruz.oyun salonlarındaki avm içindekiler hepsine bayılırız :) birde ciddiyet takınıyor binince gülümsetemiyoruz bile.sanırsın treni kendisi kullanıyor

ay çok tatlılar yaa,bu halleri çok eğlenceli.Keşke 2 yaşını 2 sene daha yaşasalar:-)

gerçekten çok eğlenceli oldular.hele laf yetiştirmeleri yokmuu.babası yicem seni diyor ecrinde ben seni yicem bennn diyor ehehe

ama babası bugün diyor ki 5 6 yaşlarına gelsede biz oturup bişeyler yerken sen istediğin kadar mağaza baksan.şimdiden girdiğimiz mağazalarda kıyafetlere bakınıyor o yaşlarda duble alışveriş gücümüz olacak yandın diyorum evet sizi yalnız bırakmamak lazım diyor ehehe :)

dün facede Sabiha Hn ın cevapalrında okudum.Herşeye hayır diyorlar ya,Jandarma demişler bir çocuğa,o da Jandarcam demiş.miray a da dedim,bugün ,Jandarma,o da Jandarmıyommm:-))
Dikkat ettim de,Miray a yapma deyince,yapçam değil de yapıyomm diyor.

Alışveriş tutkuları şimdiden başladı zaten,ilerde ne oalcak bilemm.bir kzıda birşey gördü mü o da istiyor.dün bir kızda etek görmüş,miray da tutturmuş ben de etek istiyomm diye.Ki 1 kere etek giydirmeye çalışmıştım da,ağlayarak zor giydirmiştim.Hemen, baba alsınnn, diyor:-)

dün facede Sabiha Hn ın cevapalrında okudum.Herşeye hayır diyorlar ya,Jandarma demişler bir çocuğa,o da Jandarcam demiş.miray a da dedim,bugün ,Jandarma,o da Jandarmıyommm:-))
Dikkat ettim de,Miray a yapma deyince,yapçam değil de yapıyomm diyor.

eheheheeh çok güzel yaa jandarmıyomm :))))
ecrinde bi ara tavan yapmıştı ecrin yut yutmıcak ecrin gel gelmicek ecrin ağlama ağlıcak
şimdilerde mesela diyorum ki sen akıllı akıllı oyna ben mutfaktan mama getiricem tamam mı annecim
tamamm diyor ama bi bakıyorum arkamda bitmiş
ecrin dolabını dağıtma diyorum tamamm diyor ama odası savaş alanı

he deyip bildiğini okuyan oldu şimdiden ee boğa burcu :)

Alışveriş tutkuları şimdiden başladı zaten,ilerde ne oalcak bilemm.bir kzıda birşey gördü mü o da istiyor.dün bir kızda etek görmüş,miray da tutturmuş ben de etek istiyomm diye.Ki 1 kere etek giydirmeye çalışmıştım da,ağlayarak zor giydirmiştim.Hemen, baba alsınnn, diyor:-)

ohh canıma değsin babaları alsın hihihi kim için çalışıyor anne babaları yaa feda olsun onlara.

biri bana faceden mesaj atmış.sabihaya neler demiş yalancı tuhsuz bilmem ne
mahkemelik olan bi romani varya onu söylemiş
google a yazın çıkar falan
bende cevap yazdım

sinir oluyrum böyle ukalalara sen bilmezsin ben öğreteyim triplerindeki sivri zekalar.
sizlerede geldimi mesaj?

iyi akşamlar kızlar demiiri uyutup anca geldim gerçi bende onunla uyuyaklamışım

bugün çok sapıttı gelip gelip üstüme atlıyo annem atlama kardeş var acır diyorum
gelip öpüyo kardeş diyo sonra göğüslerimi gösterip bebek namm nammm diyo
güliyimmi ağliyimmi şaşırdım
aslında hala istiyo emmek arada gelip üstten emme hareketleri yapıyo içim gidiyo cnm bnm yaaa

şu yağmurlar bi bitsede yarın dışarı çıksak çocuk sıkıldı memelerime sardı:9:

BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh

Diğerlerini pek inceleyemedim ama bunu çok beğendim.Andy Wawa dan birşey almadım ama YKM de görüyorum,güzel şeyler oluyor.
ne güzel şeyler varmış kızlar için baktım tuğbanın verdiği linke ilk
bu elbiseyi görünce dedimki tam elifi tarzı görse alırdı kii sen onun linkini vermişsn:))

Valla öyle,benim eşim herşeyi yese ben neler yaparım derrmişim.-))Tatlı pasta hamur işi seviyor ,ne yapsam ,pastanede olsa bunu kaç liraya satarlar der:-)))))Yani çok beğendiğini bu şekilde belli ediyor hahahahaaa:60:

:))benimkide der aynı dışardakiler gibi sanki dışardakiler neyse hııhh:))

deniz parta çok güzel görünüyordu ellerine sağlık içi neyliydi:)

bana mesaj gelmemiş sabihanın hakkında zati kadın bana cevap vermye tenezzül etmemiş hııh:63:

heheh elifin bu yazdığını görmemişim :)))
benimkide hoşuna giden bi yemek falan olunca askerde aklıma gelecek der :)
çok yemek seçtiği için askerde başına gelecekleri çok iyi biliyor.

dün benim meşhurr kayınpeder kendisi aştı şimdiye kadar yaptığı en salak hamleyi yaptı o kadar çok ağladım ki yazık kocam moralim düzelsin diye yapmadığını bırakmadı.
düğün için kıyafet almıştım siyah tunik yakası moddelli ve gümüş rengi işlemeleri var gümüş siyah taşlı yüzük istiyorum demiştim baktım nette beğenmiş bitane almış moralim düzelsin diye :(
ecrini oynatıyor falan...
ama bu sefer kesin kararlıyım görüşmeyeceğim ecrini göstermeyeceğim o baba müsvettesine
affedilmez bu sefer yaptığı

slm güzel anneler bu aralar okuyorum ama yazamıyorum telaşseden bir yerleşsem hayırlısıyla inşallahh çarşamba biticek ıns doğum gununu atlatanlar bayıldım fotolara hepsi güzelll nisan bebişlerımızın maşallahhh darısı bize artık:))

ecemde 2 gecedr ağlıyordu çığlık atıyordu sabiha hanım hemen anlamıs valla evde düzensızlıkmı var dıye yazmıs bayılıyroum ya bu kadına gerçektende oyle cocuk arada babanneye gıttı düzenı kactı tabı dun butun gunü eceme ayırdık akşama kadar binmedıgı oyuncak kalmadı nasıl mutlu oldu kusum

bu arada konusan bebeklerımıze maşallahh ecem herseyı tekrarlıyor ama kelıme kuramıyor sabıha hanım bu konuda cvp yazmamıs arkadaşlarda endişelenme konusur dıyorlar gercı cevremde ecemle bir çocuklardan pek konusanda yok ama ne bileyim siz boyle anlatınca şaşırıyorım imrenıyorum valla:))

Son düzenleme:
elbiselere bende bittim valla hepsi birbirnden güzel
bu arada sultısım telde gorustuk ama burdada söylıyım belliydi zaten güzel geçeceği elifff sen ne dıyosun kız çalışmazmı kuaförde röfle yaptırırken bile ders çalışıyordu sultan :)))

adaşım ne oldu ne yaptı meşhur kaynatan yine ?

günaydın..
melek cumadan beri girmiyo di mi günaydın yazınca fark ettim o yazardı hep..
evet 2 yaşları bence de harika..bende uzun süre böyle kalsa sıkılmam sanırım..gece yatmış yatağına poli var bebeği ona poli battaniye ört korkma burdayım diyo..aynen benim kelimelerimi kullanıyo ela da birebir taklit :D

günaydınlarrr

tuğba bende merak ettim naptı bu kayınpederinde bu kdr üzüldün cnm
madem sizin için böylesi daha iyi gösterme cnm zaten şimdiye kdr ne yaptıki anlattığına göre

tuğbişim inş. hemencecik yerleşirsinde eceminde keyfi yerine gelir

demir sabah 7 de babasını sayıklayarak uyandı gitti annecim para kazanıcak sana pasta alıcaz dedim
ama yinede diretti neyse sonra tv yi açtım sustu

demin kocişimle konuştum havaalanına gdiyolardı Allah sağsağlim gidip gelmeyi nasip etsin
size alaman çikolataları getiricem diyo hihhii dedim eski zmnlardaki olmasında hani gidipte bi alman karısıyla döner fln Allah korusun:9:

Son düzenleme:
Günaydın....
Eloşun doğum günü kutlu mutlu olsun fotolara daha bakamadım birazdan bakarım inş.
Bizim de şirket danışmanlık şirketiyle anlaşmış koca şirketten 7 kişi ile görüşeceklermiş ne görüşeceklerini de bilmiyoruz biride benim :-((
valla o huylar bizde de var bir tane kalem el feneri var babası muayene edelim diyor almış bebeğini diyorki onun karnı ağrıyor o yüzden bebeğini taşıyamıyormuş ben ona öyle diyorum ya ne kadar içlenmiş yavrum :-((
Tuğba ne yaptı kayınpeder yine...
Tuğbişim güle güle kirlet evini, SultanCım güzel geçmesine çok sevindim sınavlarının....
Bizim ki de süngerbob deyip duruyor arabalı pasta yapayım diyordum ama şimdi süngerboblumu yapsam diyorum...

Back
X