2009 Nisan Anneleri

valla ela ve ege' ye bayıldım bizimki sanırım kıyameti koparır
ne güzel pozlar vermişler ben bir türlü verdiremiyorum 2 sn sonra vınnnn

sevgi gitmedinmi detaylı ultrasona noldu senin kızz

Perşembe günü gidicem canım benim, babaannemiz de hastane çıkışını aldırmış sarmış saolsun ben görmedim daha ama Alp' de de almışlardı o zaman içerlemiştim biraz ben beğenemedim diye ama şimdi olgunlaşıyormuyuz ne :-)) bir bana bir de görümceme saolsun...

oh oh alsın işte daha ne istiyosun seni zahmetten kurtarmış beğenmezsen bi tane daha alırsın

hadi bakalım bekliyorum haberini

elanın doğum günü kutlu olsun

günayın kızlar elanın doğum günü kutlu olsun ardanında öyle allah güzel günler göstersin hepsine inşallahhh..

mügecim saol cnm biticek inşallahhh allah kavuştursun sizide ..

sevgicim sizde cicilerinizi iyi günlerde kullanın ..ne güzel mügenin dediği gibi bırak fazla mal göz çıkarmaz he he

Yok kızlar demiyorum zaten ondan yırttım yani görümcem zevklidir güzel birşey almıştır kesin...
dün Alp' in bazı küçülenlerini gösterdim görümceme giydirmek istersen getiririm dedim montu vardı onu da verdim ama niyeyse içim burkuluyor birşeylerini verirken içimden bir parça gidiyor gibi :-((

günaydın

benim kayınpederin 10 cadı kaynana gücünde olduğunu biliyorsunuz.bana neler neler yaptı ama hiç küsmedim surat asmadım

fakat bu sefer aştı.

bulgaristanda bi akrabası var kayınpederin amcasının kızının bilmem nesinin kızı
kocamla yaşıt
o kız her sene geliyor kalmaya kayınpederimde kalıyor kayınpeder öve öve bitiremiyor onu
her sene t... geldi bize gelin muhabbeti olur eşimde gitmek istemez tartışırlardı

haftasonu yine geldi o kız biz yine gitmedik tabi.
kızın gideceği akşam gecenin 12sinde yemin ederim saat tam 12 de aramış kızı eşimle konusturmaya çalışıyor

eşim diyor ki neden konusayım baba 1 2 kere görmüşlüğüm var toplasan 2 cümle kurmamışızdır.
yok illa konusacakmış telde.
eşimde kızdı azarladı telefonu kapattı
sanırım bu kızı gelin olarak istemiş zamanında ama eşim kendi akrabalarını açık söylemek gerekirse kendiside göçmen olmasına rağmen göçmenleri sevmediği için kabul etmemiş
ama şimdi inatla kızla eşimi bir araya getirmeye çalışıyor

bu kadar saygısızlık olmaz
evli barklı adamın evini 12 de arayı çöpçatanlık yapıyor

bir de geçen çarşamba oturmaya gitmiştik konu kıskançlıktan açıldı
ben çok kıskancım dedim cıvık cıvık konusan bi müşretisi vardı onunla iş ilişkisini bile kestirdim diye anlattım

resmen inadıma yaptı kıskanıp kocamı bırakacağımı mı düşündü bilmem ki

ecrini görmeye hakı yok artık beni görmeye zaten meraklı değil.
gitsin hayalindeki gelininden olan hayali torunlarını sevsin bunak

selam
son sayfayı okudum sadece
tuğbacım ne diyorsun ya! bu ne saçmalık gerçekten aşmış kendini.Allah ıslah etsin ne diyim
elanın ve egenin geçmiş doğum günlerini ben de kutluyorum
cuma c. tesi hiç giremedim hazırlıklarla uğraşmaktan
sevgicim sizde güle güle kullanın cicilerinizi
mügecim sanırım eşin gitti. Allah kavuştursun canım
biz de c.tesi gündüz ve akşam kutladık selenin doğumgününü. yorucuydu ve güzel geçti. ama moralim bozuk çünkü foto mak. bozuldu. cektiğimiz resimlerin hiçbiri gözükmüyor bilgisayarda ve mak. da. çok üzüldüm. başka mak. ile çekilmiş 3-5 resim var elimizde
hafıza kartı bozulldu sanırım çektiğimiz sırada gözüküyordu resimler sonradan baktığımzıda hata veriyor bilg. da da açılmıyor dosya bozuk diyor. bi şekilde uzman biri tarafından başka yöntemlerle açılırmı sizce

iyi geceler bizim doğum günümüz pzrt. ama bugun kutladık bizde atlattık .güzel geçti bizimde
ela yada nice mutlu yıllar sağlıcakla inşallah
bugun aliyede kutlucaktı onunkide iyi geçmiştir inşalah.
sultan sınavın iyi geçmiş gözünaydın canım.
elif oh iyi yapmışsınız pastalar börekler size kalmış
melek resimlere bayıldım allah uzun ömürler versin.
SAGOL CANIM SİZİNDE DOGUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNN

aay bu kadar olur elif bende salı günü kızlara ne yapsam diye düşünüyordum browni yapayım demiştim..afiyet olsun cnm beğendiysen ne mutlu..evet misafirden kalan kötü oluyo insan yeme zorunluluğu hissediyo..dün kayınvalide gelmişken elmalı kurabiye,ıspanaklı ve kıymalı börek getirmiş..bana ait değil yani masadaki börekler :) hoş börek yapma özürlüyüm biliyonuz zaten :) neyse çook fazla oldu yani hepsi ama herkes aç gelmişti yinde de yarısı kaldı..kayınvalide bol keseden getirmiş de..
başka ne yapayım ben salıya şimdi ağır misafirlerim var :) herşeyi de yeni yaptım değişik ne yapsam..
ehehehehe kimmiş o agır misafırlerrr

dogum gününüz harıka gecmiş resimlerden gördügümüz kadarıyla mutlu yıllar prensese
iyi akşamlar kızlar demiiri uyutup anca geldim gerçi bende onunla uyuyaklamışım

bugün çok sapıttı gelip gelip üstüme atlıyo annem atlama kardeş var acır diyorum
gelip öpüyo kardeş diyo sonra göğüslerimi gösterip bebek namm nammm diyo
güliyimmi ağliyimmi şaşırdım
aslında hala istiyo emmek arada gelip üstten emme hareketleri yapıyo içim gidiyo cnm bnm yaaa

şu yağmurlar bi bitsede yarın dışarı çıksak çocuk sıkıldı memelerime sardı:9:
ay müge egede yapıyor valla arada meme meme tutturuyor hemen başka bişeye cevırıyorum işi:)
günaydın

benim kayınpederin 10 cadı kaynana gücünde olduğunu biliyorsunuz.bana neler neler yaptı ama hiç küsmedim surat asmadım

fakat bu sefer aştı.

bulgaristanda bi akrabası var kayınpederin amcasının kızının bilmem nesinin kızı
kocamla yaşıt
o kız her sene geliyor kalmaya kayınpederimde kalıyor kayınpeder öve öve bitiremiyor onu
her sene t... geldi bize gelin muhabbeti olur eşimde gitmek istemez tartışırlardı

haftasonu yine geldi o kız biz yine gitmedik tabi.
kızın gideceği akşam gecenin 12sinde yemin ederim saat tam 12 de aramış kızı eşimle konusturmaya çalışıyor

eşim diyor ki neden konusayım baba 1 2 kere görmüşlüğüm var toplasan 2 cümle kurmamışızdır.
yok illa konusacakmış telde.
eşimde kızdı azarladı telefonu kapattı
sanırım bu kızı gelin olarak istemiş zamanında ama eşim kendi akrabalarını açık söylemek gerekirse kendiside göçmen olmasına rağmen göçmenleri sevmediği için kabul etmemiş
ama şimdi inatla kızla eşimi bir araya getirmeye çalışıyor

bu kadar saygısızlık olmaz
evli barklı adamın evini 12 de arayı çöpçatanlık yapıyor

bir de geçen çarşamba oturmaya gitmiştik konu kıskançlıktan açıldı
ben çok kıskancım dedim cıvık cıvık konusan bi müşretisi vardı onunla iş ilişkisini bile kestirdim diye anlattım

resmen inadıma yaptı kıskanıp kocamı bırakacağımı mı düşündü bilmem ki

ecrini görmeye hakı yok artık beni görmeye zaten meraklı değil.
gitsin hayalindeki gelininden olan hayali torunlarını sevsin bunak
pes diyorum kendisi gibi 2. kadınımı alsı istıyor cahil dengesiz insan

sultan sevındım sınavının iyi gecmesineee
kayranın ve seleninde dogum günleri kutlanmış mutlu yıllar küçük kuzucuklaraaaaaa

bizde dün dolaştık gece geldik

evi topladım duş aldım yemek yapıcammmmmmmmm

deniz bekle bizi gelıyoruz canım :52::52::52:

herbirinize tek tek teşekkür ediyoruz saolun hep birlikte nice senelere inşallah..
tuğba kayınpederine yuh diyorum başka bişey diyemiyorum..aklınca ortalığı kızıştırıp olanlardan da zevk alacak bence..
güzel selenin doğum günü kutlu olsun..
sevgi kızın kıyafetlerini güle güle giysin sağlıkla..
melekk şirvanla en son o zaman konuştuk ama salı görüşücez dedik..zaten baran antibiyotiği yarılamıştır iyidir diye düşünüyorum..istediğin bişey var mı yaa...yabancı değilsiniz nasılsa söyle :)
poğaça
irmik tatlısı
browni
bulgurlu bi salata
lor kurabiyesi
bi tane daha ne yapsam??...çocuklara çorba yapıcam ne çorbası olsun?

aay aliye inşallah düzelir fotograflar çook üzüldüm valla yaa...
bilen birine götürün sorun bence hemen

evet işte bu böyle bir adam kızlar
eşim annemi kanser eden o dur diyor düşünün
evet deniz yapmak istediği aynen o
ben kıskancım dedimya kızdırmak için yol buldu

biz önünde sonuda adapazarına taşınacağız sanırım
eşim gidip önce bi iş içn yer bakalım falan dedi
hemen olmaz yavaş yavaş yapacağız dedi

bütün bunları babama anlatmak istiyorum haddini ancak o bildirir ama tutuyorum kendimi hep kocamın hatırına

Ay kıyamam ya. eşin annemi kanser yaptı demiş ya, hayırlısı olsun canım. inşallah taşınırısınız.
teşekkür ederim doğum günü tebrikleriniz için kızlar.
sorma denizcim ben de çok üzgünüm. bugün şirkete getirdim göstericez birilerine bakalım
tuğba ne dersin sen anlarsın bu işlerden. düzelir mi bizim fotolar

yok aliyecim foto mak. falan pek anlamam.pc ile ilgili olsa neysede makinede de görünmüyor diyorsun hafıza kartını fotoğrafçıya götür o bi baksın inşallah kurtarılır.çekildiği esnada görünüp sonradan görünmemesi ilginç.kim çekti fotoları inş.yanlışlıkla hafızayı boşaltmamıştır.

makineyle birkaç yeni resim çekip yine denedinmi?

selam herkese iyi haftalar olsun.d.günümüzü kutlayan herkese teşekkür ederim.
aliye seleninde d.günü kutlu olsun .inşlh resimleri kurtarırsınız canm.
tuğba vallla yazını okuyunca o adamı şöle gözümün önüne getirdim nasıl bi insan o yaa var mı böle bişey bencede hiç görüşme canım sen eşinle çocuğunla ilglen ay delimi ne adam.
hadi yarın buluşma var süper geçere umarım bol bol resim isteriz.

delinin önde gideni hemde
bunların sülalede bi sorun var huzur mutluluk sevmiyor bunlar
eşim küçükken halası gizli gizli annenle baban kavga ediyomu baban anneni dövüyomu diye sorarmış
kavga etmiyorlar derse gelip babannesini babasını doldurup kavga ettirirmiş

babannem çok kötü bi kadındı babamda onun erkek versiyonu diyor

az önce eşime yine söyledim görüşmemeye kararlıyım

soya çekim yani..adam kendini düzeltememiş ama olan çevresindekilere olmuş..
ben kalkayımda temizlik yapayım biraz malum melek gelecek bi toz falan görür ahahah :))))

tuğba şimdi sen diyince denedim mak. çekiyo da gösteriyo da. sanki kasıtlı gibi c.tesi yaptı yapacağını. o zamana kadar olan resimler de gözüküyo sadece c. tesi yok işte. sinir!
burcucum çok sağol canım. sizinde doğumgününüz kutlu olsun

Back
X