2009 Nisan Anneleri

sultan imreniyorum size valla.ne güzel eğleniyosunuz .:nazar:
2.elbise bence de güzel tuğba.bizde buakşam kızıma yazlık elbise ile sandalet aldık.ama inat etti giymiyo sandaletleri.

krem rengi olan dimi sultişim.aman bizim teyzoşa bişi beğendirmek zor zati tasarımcı işte bende çok beğendim o elbiseyi

müge geçmiş olsun erkek olsaydı bebiş tatlıya sarardın:)ye biraz cnm sende geçmiş olsun

bişey sorcam fikir ve yorumlarınız beim için önemli kızlar
sprial taktırdığımdan beri adetlerm çok yoğum ve uzun sürüyordu
2 aydır böyle kan bile değil yani sanki içim çürümüş gibi bişeyler geliyor ve nerdeyse hiç gelmiyor neden böyle oldu birden bilmiyorum bu ay biraz daha erken oldum daha vardı şaşırdım ya

sağolun kızlar iyi ki sormuşum.

sultancım benim spiral taktırmadan önce 2 gün zor sürerdi taktırınca 5 6 güne çıktı.bakalım bu ay ilk spiralsiz reglim olacak kaç gün sürecek

benimde kuzenim spirali çıkarttırınca hemen hamile kalmış.büyük kızı sorunlu 3. sınfta ama cümle kuramıyor hareketleri falan bi garip kocası çok hayırsız bi düzgün doktora götürememişlerdi
ortanca normal ama şimdi bu son olan bebişin topuk kanında sorun çıkmış

vücudu fazla protein üretiyormuş belli yaşa kadar hayvansal hiçbişey yemicek özel mamalarla beslenecek bu perhize uyarsa normal uymazsa zeka geriliği olacakmış :(

çok üzülüyorum kuzenime biz beraber büyüdük neşeli hayat dolu kızdı daha 32 yaşında ama 40 gösteriyo valla :(

Son düzenleme:
günaydınnnnn
öncelikle tuğbacım bende elbiselerin 2. sini beğendim vede eğlenmenize çok sevindim.
sultan canım gelin hamamları çok eğlenceli olur gerçekten bu arada anahtaınıda bulursun inşallah.bende bu ay ara kanamalrıyla uğraşıyorum hergün öğlenden sonra kasık ağrısıyla başlaynkanaalarım var d.kontrol hapından mı ki....

müge maşallah canım allah enerjini azaltmsın hiç ve güzel kızında sana çeksin.
yarın eşimin d.günü bugun çıkıp hediye bkıcam ona

slm sultan inşallah anahtarını bulursun dıyecegım ama zor

oh gelın hamamı ne güzellllllllll

herkese iyi hafta sonları diliyorummmm

Sprial hakkında hiç fikrim yok......umarım düzene girer adetin Sultan............

Kıyafetler güzel.....güle güle giysin Ecrin...............

iyi haftasonları.............hepimize...........

sultan sen bı doktora gıt canım oster kendını ıhmal etme rahım kalınlaşmasın dazla
gelın hamamında eğlenmıssınız ne guzel sefanız olsun
tuğba elbıselerın ıkısıde cok guzel yakısır ecrıne
muge sanada gecmıs olsun kendını orma dınlen
arda ne kadar tatlı cıkmıs face tekı resımlerde masallah
bu gun mısafırım var dun hazırlık yapmıstım gercı hala gelen yok bu saat oldu

sultan bende adeti 35 günde bir falan görüyorum 1 hafta sürüyor ama
aman su kadınlık ne zor ya ac kendini erkekler ne rahattt

sprel hap hepsi şüphe zarar
en güzeli baglatmak herhalde:))))

adamlar ne düşüncek vay kadınlaraaaaaa

slm kızlar ya anahtarlar yok çarşı daki zabıtaları bile aradım böyle bir eşya bulunmadı diyor:(
çilngiri aradım 45 liraya yaparım dedi yuh dedim
bir keresinde daha ev anahtarlarını içerde unutmuştum aynı şekilde ödedik bıktım çilingirciye para yedirmekten nasıl koyuyor bedava yere para vermek anlataamam:(

ben şimdi çağırırım akşama annem buldum bendeymiş der deli olurum napçam ya
sabahtan beri deli sana gibi dönüp duruyorum

size yazdıktan sonra kanama arttı ne zaman burya bişey yazsam tamtersi oluyor kaç kere böyle oldu:)

delü sultiş arpa sehrıye yapişte ben öyle bilmem cok yemek cesıtı yada hazır corba yappp

yuh verme bekle eşinin anahtarla idare ett bi kaç gün

ya kızlar sizdede oluyormu mesela bi an yaşıyorsunuz o anı tekrar yaşmış gibi oluyormu sizede

ne sacma bişey sordum dimi ehehehhehe

sultan sanki su sana yazdıgım cevapı daha önce yazmış gibiydim :52::52::52:

ohooo sen görüpte yazana kadar makarnayla kıymalı şehriye çorbası yaptım ben:)
kız sade ev anahtarı olsa neyse önemli değil
kasa anahtarı takılarım içinde bu akşam kına var başka çilngirciler 80-90 dediler o kadar a yaptırmazdım ama 45 deyince 80in yanında küçük geldi başka çarem yok çağırdım :(
evet melek banada öyle oluyo bazen dejavu diyolar galiba :)

o zaman actırcan anacım ehehehehheh
hadi iyi eglencelerrrrrrrrr

yarın arkadaşlarımm gelıcek izmirden ilk okul arkadaşım eşi ve cocugu

telaş sardı beniiiiiiiiii

ne yapsam yemek
tatlımı bugun yaptım

başım nasıl agrıyor ege dur durak bılmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmdelircemmmm:52::52::52:

selam kızlarrr
sultişim msnden yazmışsın ama ben pcyi açık unutmuşm annemleri bırakmaya gittik kk face msn hepsi açık kalmış şarjı azalınca uyku moduna girmiş
bu anahtar işi çok kötü olmuş ya :(
biz kahvaltıdan sonra annemleri bıraktık,foruma geçtik market alışverişini yolumuz düştükçe ağırlıklı olarak forumdaki realden yapıyoruz.eksilenleri aldık dönüşte ecrini parka götürdük
kocman çocuk oldu artık kendi kendine oynuyor çocuklara sokuluyor arkadaşlık kurmak için
eve geldik ki gök gürlemeye başladı tam zamanında gelmişiz

elbiselerin 2sinide aldım.bugünde tredyol dan aldığım banyo paspaslarım geldi.30 liraya aldım sitesinden baktım taçın sitesinde 75 lira
çok da güzeller çok sevindim :)

slm kızlarrr

bizde doğum gününden geldik
sabahtan dr.umun tlf u bekledim baktım aramıyo bende kahvaltımı yaptım
sonra hemşiresi aradı
şeker yüklemesine gerek yok çok kötü bi sonucu yok demiş
nasıl olsa bu ay sonu kontrolü var gelince yaparız demiş erkene çekmedi yani
dahada uyuz oldum cildiyeciye sinir kadın bi daha düşürmesin eline

doğum günü çok güzeldi demir eğlendi kendi kendine bir sürü çocuk vardı
hoş hepsi yabancıydı ama demir için önemli olan oyuncaklardı öyle beraber oynama diye bişey yok zaten daha kendi kendilerine takılıyolar

ama ben çok yoruldum hem demirin peşinde koştum hemde sıcak güneş enerjimi çekti diyebilirim
gittikçe ağırlaşıyorum zaten

kociş akşama ist.a dönüyo yarın akşamda burda inş.

sultancım bundan sonra boynuna as anahtarlarını :)))

tuğba bence 2 elbisede çok güzel cnm al giydirirsin doğum gününde özel bi günde fln

tugba paspasların linkini koysana bakayım cnm

gözün aydın ozaman müge kociş gelıyorrrrrrrrr

Back
X