aldım mügecim aldımm dayanamadım :)
melekcim paspaslarım bunlar
New Safari yumuşacık kabarık tüylü çok beğendim
melekcim paspaslarım bunlar
New Safari yumuşacık kabarık tüylü çok beğendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar....
Biz ctesi bursaya gittik geldik Nilüferde saygınkente geldik sultiş size yakınmı oralar,
oğlişim hiç beklemediğim kadar iyiydi hava şahaneydi kuzenlerde pişman oldu d.gününü yapmadıklarına açık havada yapacaklarda sadece dönüşte ağladı alp o kadar....
Sultan cnm hem kereme hem size geçmiş olsun çıktı mı bir yerlerden anahtarlar...
Yalova da ki özdilekten ne zamandır istediğim yazı tahtasını aldık hem abaküs var hem de saati filan köşesinde 10 tl çok da ucuza aldık)
yeter başka ne olsun istersen sarma yap rus salatası ne bileyim yeter sanki...:)))))))))aaa sultan kime yapmıyosun kerememii
bu arada pipisi nasıl oldu cnm iyileşti dimi
melek yok cnm bizde mangal kurufasülye vardı hahahah
eşim yarın akşam geliyo artık yaparız bi mangal :)
ya ben doğum günü yapıcam menüm hemen hemen hazır ama 20 kişi olucaz
çok çeşit yapmak gerekiyo bu yüzden
fikir verin banaaaaaa
makarna salatası
kısır
patates salatası
un kurabiyesi
sosisli milföy topları
truffe
börek
pasta
başka aklınıza gelen bişey varsa yazın şekeerler
oh ne güzel eglenmişsinnnepilasyon aleti çok acıtıyor ya genç kızken(yaşlı olduğumu ima etmiyorum yanlış anlaşılmasın:))aletle yapardım çok kıl dönmesi yaptı bende en kolayı ağda ben heryerime ağda yapıyorum lanetler azalmıyor:)
tuğba güle güle kullan cnm
dün gece saat3:30da evdeydik kına ve tavuk alma oldu biz gittik kız tarafı ama oğla tarafının gelmesini bekleyemedik tuğbalar ordaydı sabah biter diyorlardı valla:))
ama çok eğlenceliydi kızlar makara güzel geçti
bu arada kararımı verdim bu sene doğum günü yapmıcam
annemin kırılmayacağını bilsem bi pasta alır eşim kerem ve ben bir mum üfleriz diye düşündüm
hiç hevesim yok nedense seneye artık...
ne alaka gelin ister ya sonucta senın evin ayrı onun evi ve bütceler ayrıbenimde doğum gününe hevesim kalmadı kızlar yaa
adapazarında yapacağız ya anneme diyorum şunu çağıralım yok bunu çağıralım yok
kendi evimde değil sormak zorundayım
pasta ve elbise konusunda da deli etti beni ne gerek varmış masrafmış sanırsın kaynanam zaten eşim fuzuli buluyor bide gaza getirdi iyice onu
tutturmuş beyzanın (yeğenim) pastasından yaptırın diye o da kocamandı ama düğün pastası gibiydi tatsız tuzsuz
sanırım gelin bozulmasın diye daha farklı şeyler yapayım istemiyr yada seneye o da istemesin diye
istanbulda yapsam kimse yok burda pofff
kolay gelsinnnnnGünaydınnnnnnnnn
Sondan geriye sayıyoruz........Cumartesi ya bizim d.günü.......ama daha pastayı sipariş vermedim..........kıyafeti de tamamlamadım......çok işim var.............