2009 Nisan Anneleri

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,

Günaydın

Bu saatte 2 ziyaretçi:))))))))))))

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,TugbaEcrin,

kimsecikler yoookk hava güzl herkes dışarılara attı kendini
bende doğum günü menüsü araştırıyorum

bide deniz girersen bana şu truffe tarifini bi yazarmısın cnm

müge sizde mangal varmı

bizim arkadaşlar gelıyor
havada süperrrr bırazdan gelırler hepbirlikte balık almaya gıdlım dedık hava harıka ya dolaşalım sahılde sonra gelır mangalı yakarız dedik

salata malzemelerını yıkadım yanınadabi kaç salata cesıtı yaptım
tatlımda var ohhhhhh hava cok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllll:52::52:

kızlar kipada braunun epilasyom aleti var ben bacaklarım için istıorum cokta uygun 55 tl sanırım
kılsızım aslında ama yazın devamlı istıyor agdaya gıtmeden olmuyor azcık cıksa hemen alınsın istıyor sizce nasılll

epilasyon aleti çok acıtıyor ya genç kızken(yaşlı olduğumu ima etmiyorum yanlış anlaşılmasın:))aletle yapardım çok kıl dönmesi yaptı bende en kolayı ağda ben heryerime ağda yapıyorum lanetler azalmıyor:)

tuğba güle güle kullan cnm

dün gece saat3:30da evdeydik kına ve tavuk alma oldu biz gittik kız tarafı ama oğla tarafının gelmesini bekleyemedik tuğbalar ordaydı sabah biter diyorlardı valla:))
ama çok eğlenceliydi kızlar makara güzel geçti

bu arada kararımı verdim bu sene doğum günü yapmıcam
annemin kırılmayacağını bilsem bi pasta alır eşim kerem ve ben bir mum üfleriz diye düşündüm
hiç hevesim yok nedense seneye artık...

aaa sultan kime yapmıyosun kerememii
bu arada pipisi nasıl oldu cnm iyileşti dimi

melek yok cnm bizde mangal kurufasülye vardı hahahah
eşim yarın akşam geliyo artık yaparız bi mangal :)

ya ben doğum günü yapıcam menüm hemen hemen hazır ama 20 kişi olucaz
çok çeşit yapmak gerekiyo bu yüzden
fikir verin banaaaaaa

makarna salatası
kısır
patates salatası
un kurabiyesi
sosisli milföy topları
truffe
börek
pasta
başka aklınıza gelen bişey varsa yazın şekeerler

benimde doğum gününe hevesim kalmadı kızlar yaa
adapazarında yapacağız ya anneme diyorum şunu çağıralım yok bunu çağıralım yok
kendi evimde değil sormak zorundayım
pasta ve elbise konusunda da deli etti beni ne gerek varmış masrafmış sanırsın kaynanam zaten eşim fuzuli buluyor bide gaza getirdi iyice onu
tutturmuş beyzanın (yeğenim) pastasından yaptırın diye o da kocamandı ama düğün pastası gibiydi tatsız tuzsuz
sanırım gelin bozulmasın diye daha farklı şeyler yapayım istemiyr yada seneye o da istemesin diye
istanbulda yapsam kimse yok burda pofff

off evet tuğbacım o kırılcak bu kırılcak şöle oldu böle oldu tazı tuzu kalmıyor

müge geçti şükür pipi
ama yazmışmıydım buraya hatırlayamadım şimdi

geçen sabah bi kalktımki çocuğun önü arkası pişmiş ama felaket ya yanmış sanki hala geçmedi doktora götürcem alerji gibide duruyor hemde çok kızarık

Günaydınlar....
Biz ctesi bursaya gittik geldik Nilüferde saygınkente geldik sultiş size yakınmı oralar,
oğlişim hiç beklemediğim kadar iyiydi hava şahaneydi kuzenlerde pişman oldu d.gününü yapmadıklarına açık havada yapacaklarda sadece dönüşte ağladı alp o kadar....
Sultan cnm hem kereme hem size geçmiş olsun çıktı mı bir yerlerden anahtarlar...
Yalova da ki özdilekten ne zamandır istediğim yazı tahtasını aldık hem abaküs var hem de saati filan köşesinde 10 tl çok da ucuza aldık :-))

sevgı sağ aslım gıdıp gelmısınız hayırlısıyla
sultan kereme gecmıs olsun canım bu pişikten yaz gelmeden cektı yavrum yazık
bende bu sene buyuk yapmıcam o karardaydım zaten annem kaynanam bız olucaz o kadar kalaballıkla uğrasmak ıstemedım nedense
kızlar bu ara gunduz gıremem bı sure selen ıyıce taktı oturup kayu ızlemeye ne yapsam yok bende bılg kaldırıcam ortadan o yuzden unutana kadar uyudumu gelırım

haftasonu giremedim..
şimdide temizlik yapıyorum herkes iyidir umarım..
seher ela da çok izledi 1-2 ay ama sonra sıkıldı unuttu..caillou nun müziğini duyduğu zaman çığlık atarak koşuyordu sevinçten..şimdi hiç tepki yok korkma zamanla onlarda sıkılıyo..izle desende izlemiyo..ela da bıraktı tv yi..en fazla 1 saat bakıyodur günde..bazen hiç..

Günaydınnnnnnnnn

Sondan geriye sayıyoruz........Cumartesi ya bizim d.günü.......ama daha pastayı sipariş vermedim..........kıyafeti de tamamlamadım......çok işim var.............

mügeee...
200 ml. sıvı krema yani 1 paket
4 büyük dilim kek ne keki old. önemli değil
350 gr çikolata..bitter fıstık ya da fındıklı olabilir tat katar..
kremayı ocağağa koyuyosun..
kaynama noktasına gelince iyice ısınınca kapatıyosun..içine çikolataları atıp eritip karıştırıyosun..
bi kaseye kekleri ufalıyosun bu sosu içine döküp karıştırıyosun..
buzdolabında bekliyo biraz ..elinle şekil verebilecek kadar katılaşsın..
top top yapıp istediğin şeye buluyosun...hep buzdolabında duracak..yerken çıkar..daha da sertleşiyo zaten..
bu tariften yaklaşık 35-40 küçük top şeklinde çıkıyo az dersen 2 katını yap ..bizim doğum gününde 2 kayından yaptım istersen fotolara bak..bi büyük yuvarlak borcam dolmuştu..

Günaydınlar....
Biz ctesi bursaya gittik geldik Nilüferde saygınkente geldik sultiş size yakınmı oralar,
oğlişim hiç beklemediğim kadar iyiydi hava şahaneydi kuzenlerde pişman oldu d.gününü yapmadıklarına açık havada yapacaklarda sadece dönüşte ağladı alp o kadar....
Sultan cnm hem kereme hem size geçmiş olsun çıktı mı bir yerlerden anahtarlar...
Yalova da ki özdilekten ne zamandır istediğim yazı tahtasını aldık hem abaküs var hem de saati filan köşesinde 10 tl çok da ucuza aldık :-))

eski evime yakın şimdi orası bana çok uzak:)
yok cnm çıkmadı anahtar ya
bende bugün anneme gidicem misafir gelcekmiş yardıma

selamlar
buralar ne kadar durgun...
bende de fecii bir yorgunluk hali hep uykum var ve üşüyorum
oda 24 derece gösteriyor ama ben çok üşüyorumm
kürtaj ve öncesinde çok kan kaybettiğim için olabilirmiş
allahtan ecrin bugünlerde kendi kendine oynuyor yeme de içmede uykuda sorun çıkarmıyor.

Face yeni girdim atladığım bebiş varsa kusura bakmayın,
buradan da kutlayayım hepside iyiki doğmuşlar ve hayatımızı neşelendirmişler....

aaa sultan kime yapmıyosun kerememii
bu arada pipisi nasıl oldu cnm iyileşti dimi

melek yok cnm bizde mangal kurufasülye vardı hahahah
eşim yarın akşam geliyo artık yaparız bi mangal :)

ya ben doğum günü yapıcam menüm hemen hemen hazır ama 20 kişi olucaz
çok çeşit yapmak gerekiyo bu yüzden
fikir verin banaaaaaa

makarna salatası
kısır
patates salatası
un kurabiyesi
sosisli milföy topları
truffe
börek
pasta
başka aklınıza gelen bişey varsa yazın şekeerler
yeter başka ne olsun istersen sarma yap rus salatası ne bileyim yeter sanki...:)))))))))

epilasyon aleti çok acıtıyor ya genç kızken(yaşlı olduğumu ima etmiyorum yanlış anlaşılmasın:))aletle yapardım çok kıl dönmesi yaptı bende en kolayı ağda ben heryerime ağda yapıyorum lanetler azalmıyor:)

tuğba güle güle kullan cnm

dün gece saat3:30da evdeydik kına ve tavuk alma oldu biz gittik kız tarafı ama oğla tarafının gelmesini bekleyemedik tuğbalar ordaydı sabah biter diyorlardı valla:))
ama çok eğlenceliydi kızlar makara güzel geçti

bu arada kararımı verdim bu sene doğum günü yapmıcam
annemin kırılmayacağını bilsem bi pasta alır eşim kerem ve ben bir mum üfleriz diye düşündüm
hiç hevesim yok nedense seneye artık...
oh ne güzel eglenmişsinnn
tavuk alma ne kızzz

benimde doğum gününe hevesim kalmadı kızlar yaa
adapazarında yapacağız ya anneme diyorum şunu çağıralım yok bunu çağıralım yok
kendi evimde değil sormak zorundayım
pasta ve elbise konusunda da deli etti beni ne gerek varmış masrafmış sanırsın kaynanam zaten eşim fuzuli buluyor bide gaza getirdi iyice onu
tutturmuş beyzanın (yeğenim) pastasından yaptırın diye o da kocamandı ama düğün pastası gibiydi tatsız tuzsuz
sanırım gelin bozulmasın diye daha farklı şeyler yapayım istemiyr yada seneye o da istemesin diye
istanbulda yapsam kimse yok burda pofff
ne alaka gelin ister ya sonucta senın evin ayrı onun evi ve bütceler ayrı

evinde yap sende adapazarından gelecekleri cagır istedıklerını gele gelsin glmeyn gelmesin tugbaaaaaaaa

Günaydınnnnnnnnn

Sondan geriye sayıyoruz........Cumartesi ya bizim d.günü.......ama daha pastayı sipariş vermedim..........kıyafeti de tamamlamadım......çok işim var.............
kolay gelsinnnnn

slm kızlar bizde dün misafır agırladık güzel gectii
bugun alışverışe cıktık ufak çaplı ordanada eşimin bi işi vardı onu hallettık anneml beraber dolandık geldikkkkkkk

ege şimdi uyuyor yemek yapıcam

pek ugrayan olmamış

deniz kolay gelsin cnm
elif nerdesın tugba ,selin huuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
Back
X