2009 Nisan Anneleri

güle güle pislen burcucummm

ayyy tuğbaaaa resminizi yerimmm ne güzel bakmış ecrin maşallahhhh
pasta süper cnm ben burda çok araştırdım ama bi kaplama yapan yok

bugün eşim sipariş vermiş ben stres yapıyorum diye
mickeyli resimliymiş
bu sende böyle olsun napalım
zaten hiç hevesim kalmadı hava kötü olucakmış
evde kutlicaz sanırım inş. yağmur yağmazda bahçede yaparız
ertelesem eşim yine gidicek gelmesi ne kdr sürer bilmiyorum öff vede püüfff

zaten çok çabuk yoruluyorum 20 dk.lık yolda bile ölüp bitiyorum ya hiç böyle değildim
hem hamile olup hem küçük çocukla uğraşıp hemde ev işleri ağır geliyo gerçekten

heee kızlar bnm tarifteki tatlıyı bende yaptım ama sağolsun annem
bana onu 2 kremşantiyle yapıcaksın demezmi hahahah ay dedim bütün nisan anneleri yanlış yapacak
banada kuru gibi geldi dedim zaten
ama bnm için iyi oldu çünkü ben kremşantiyi pek sevmiyorum deneyenler bi daha yaparken
2 tane şanti koyun :)
seher annem seninelinden uçan kaçan kurtulmaz eline sağlık cnm

neyseki demirciğin ateşi çıkmadı maşallah maşallah
inş. bu gecede rahat uyurda atlatırız

herkese mrhaba...

benim pzrt sinden beri evde badanacı vardı dün akşam bitti çok şükür.bugunde kadın geldi temizliğmiz yapıldı ohh sonunda bitti ev tertemiz oldu valla.yeni tüllerim halılarımıda serdim .kayra ya bile ev değişik gelmiş ayy ayy diye geziyo evde :) 3 gündür helak oldum valla..
demir hastaymış geçmiş olsun canım tam hastalık havsı.
ne güzel tamizlik gibisi var mı güle güle otur...yeni tüllerinide güle güle kullan..

aa bizde pek severiz caillouyu bende damat diyorum :D:D
çadırı tahtası kitapları kalemleri boyaları bardağı kumbarası bizim ev resmen bir calliou sergisi :D
ama oturup çizgi filmini izlemiyor
kaydettiğim pasta resimleri arasında onunda pastası var bakalım tam 10 gün var doğumgünümüze daha karar vermek için zaman var

ben mirayın pastasını çok beğenmiştim.bugün ona benzer bir pasta buldum bol papatyalı.onuda kaydettim aklımdakilerin 1 numarası o şimdilik:)

burcu ohh mis gibi ev ne güzel iyi günlerde kirletin :)
biz de de caillou ile ilgili ne arasan var... hala dışarı çıktığımızda gözü caillou lu şeylerde... tuzaklardan kaçmaya çalışıyoruz ama maalesef pazarda bile caillou çıkıyor karşımıza...

güle güle pislen burcucummm

ayyy tuğbaaaa resminizi yerimmm ne güzel bakmış ecrin maşallahhhh
pasta süper cnm ben burda çok araştırdım ama bi kaplama yapan yok

bugün eşim sipariş vermiş ben stres yapıyorum diye
mickeyli resimliymiş
bu sende böyle olsun napalım
zaten hiç hevesim kalmadı hava kötü olucakmış
evde kutlicaz sanırım inş. yağmur yağmazda bahçede yaparız
ertelesem eşim yine gidicek gelmesi ne kdr sürer bilmiyorum öff vede püüfff

zaten çok çabuk yoruluyorum 20 dk.lık yolda bile ölüp bitiyorum ya hiç böyle değildim
hem hamile olup hem küçük çocukla uğraşıp hemde ev işleri ağır geliyo gerçekten

heee kızlar bnm tarifteki tatlıyı bende yaptım ama sağolsun annem
bana onu 2 kremşantiyle yapıcaksın demezmi hahahah ay dedim bütün nisan anneleri yanlış yapacak
banada kuru gibi geldi dedim zaten
ama bnm için iyi oldu çünkü ben kremşantiyi pek sevmiyorum deneyenler bi daha yaparken
2 tane şanti koyun :)
seher annem seninelinden uçan kaçan kurtulmaz eline sağlık cnm

neyseki demirciğin ateşi çıkmadı maşallah maşallah
inş. bu gecede rahat uyurda atlatırız
umarım demir bu gece rahat uyumuştur.. sende çok yorma kendini napalım herşey olduğu kadar artık... haftasonu inşallah hava ii olur da bahçede yaparsınız demirin doğumgününü..

bu arada herkese günaydın...okulda tenefüsteyim hemen yazayım dedim..bugün burası güneşli nihayet..içim açıldı valla...gelmedi gitti şu bahar artık ya... off yarında okulda veli toplantısı var...püfff...

Günaydın kızlar...
BurcuCum güle güle pislenin, hayırlı olsun yeni tülleriniz halılarınız, farketmezler mi geçenlerde esprili thsirtlerden aldım pullu bebekli Alp diyor ki anne ne giydin sen böyle hiç kaçırmaz yenileri :-))
Demirin ateşi çıkmamış ne güzel, erteleme müge biz bursaya gittiğimiz zaman cuma geceye kadar hava bir kötüydü onlarda ertelediler ctesi günü montsuz gezdik valla...
Tuğba güzelmiş pasta elifin pastası da güzel bende arabalı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum

günaydınnnnn...
herkese çok ama çok teşekkür ederim.oh sabah gözümü bi açtım ev temiz ve düzenli 3 gündür o halini gördükçe başıma ağrılar giriyodu.
kızlar yaa ben 20 gündür adetim.yasmin kullanıyodum ara kanamam oldu geçmedi 12 gün kullandım hapı kanama geçmeyince geçen pazar bıraktım hapı ve adet oldum gene 5. gün bugun hala bitmezse pzrt dr a gidicem:(((

günaydın kızlar
çoooooooooooookk şükür ki demirin gece ateşi çıkmadı ama hep uyandı niyeyse arada tutuyo böyle
babasını istedi o geldi ben gidiyorum diye beni istedi böyle bi çıkmazdaydı kuzum
sabah hafif ateşlendi verdim yine ilacını bakalım bu akşama kdr geçmezse alıcam antibiyotiği

ertelemicem zaten kızlar napalım dediğiniz gibi olduğu kdr artık herkes ne bekliyosa
alt tarafı bi doğum günü olacak ondanda bişey anlamicak zaten biz kendimizi eğlendiricez
bi mum üflerken sevinicek ondan eminim

bahçede tadilat var mermerler kaplanıyo bahçeye toprak gelicek
yarında kaplama çimlerimiz gelir işler biter akşama doğruda alışverişe gideriz
akşam hazırlıkları yaparım oldu bitti

burcucum gule gule pıslen canım
tuğba pasta cok guzel bızdede cayu takıntısı var kel sıpa hayatımızı kararttı :)
afıyet olsun muge sızede demırcığınde doğum gnunude sımdıden kutlarım atsıde cıkmamıs ınsallah bıdahada cıkmaz
ben seloşun pastasını kendım yapıcam aklımda bı tane var tabı ole zor bısı yapamamda tabıkı bakalım nasıl olucak

selamlarrr...
müge teyzesi teşekkür ederiz o senin güzelliğin :)
deryacım sen istanbulda mıydın?
bende pasta işini sadece düşünüyorum işte adapazarında yapılacak yapan yer varmı nasıl yapacak bilmiyorum küçük yerde herşey olmuyor işte bakalım kısmetimizde ne var

sabah 4 e kadar oturdum.ben her sene ecrinin doğum gününe bir yazı ya da şiir yazmak niyetindeydim 1. de yazmıştım.dün farid farjad dinlerken bi ilham geldi bişeyler yazdım sonra onu ecrinin resimleriyle bir slayt yaptım 4 e kadar sürdü :))) eşime izlettim ağlaştık sabah sabah ehehehe
doğumgününde face e koyacağım kısmetse

burcucum gule gule pıslen canım
tuğba pasta cok guzel bızdede cayu takıntısı var kel sıpa hayatımızı kararttı :)
afıyet olsun muge sızede demırcığınde doğum gnunude sımdıden kutlarım atsıde cıkmamıs ınsallah bıdahada cıkmaz
ben seloşun pastasını kendım yapıcam aklımda bı tane var tabı ole zor bısı yapamamda tabıkı bakalım nasıl olucak

ehehe eşimde diyor bıktım bu kel sıpadan birde ecrin tahtanın üzerindeki arkadaşlarını ailesini isimlerini sayıyor aynen şöyle

babaaaa bu giibııyytt
babaaaa bu kilementan
babaaaa bu seyaaa
vs...

babasıda kendi sülaleni bilmezsin sıpa diyor :)

slm herkese hayırlı cumalar

grip oldum resmen çöktüm burun göz yaşlar akıyor bir halsızlıkki sormayın

egede ilgi istıyor
umarım egeye gecmeden atlarım sizlere iyi sohbetler

Son düzenleme:
melek çok geçmiş olsun tam hastalanma havası bi soğuk bi sıcakaman dikkat et cnm inş. geçmez kuzuya sende çabuk atlatırsın

dilli ecrin hihihi bizimkide hastadırr sabahın 7 sinde kalkıp kkayuu aaçç annecim diyo
bide kız kardeşine hasta bizimki roociii diyo onu görünce bende fırsattan istifade
bak o kayunun kız kardeşi seninde olacak oynicaksınız fln diyorum :)

melekım cok gecmıs olsun canım aman ya havalardan oluyo hep ınsallah egeye gecmez
bızdede aynı tuba annesı babası zozi gılgırt sayıyo

kızlar ben bu pastanın ıkı katlısını dusunuyorum
alt kısmına pembe kaplayıp beyaz cıcek üst kısmıznı beyaz yapıp pembe cıcek sızce nasıl olur baska bısımı yapayım yada

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar....çok erken kalktık tabi ama Enes Kaan uyuyunca fırsat buldum........

Dün işlerimi toparladım......benim de ev mis gibi oldu.......
Burcu seninde işlerin bitmiş ne güzel........

Sonunda pasta işini hallettim ama ne uğraştım......kıyafetimiz de hazır.....ama sıpa bi rahat durmuyo ki giydiriyim............akşam da saçlarımın dip boyasını yaptırdım vs.....

Deryacım ne güzel tekrar burda görmak seni.....Kızına da maşallah.............

Demircik iyileşmiş.....geçmiş olsun..........tam d.günü öncesi hasta olacak diye ben de çok korkuyorum.....

Sevgi daha önce de fikrimi söylemiştim............Hiç bişey verme bence...

Melek çok geçmiş olsun....biran önce toparlarsın inşallah...............

Deniz İst. yolcusuymuş....hadi bakalım güzelce gezin...............

herkese hayırlı cumalar

MelekCim çoook geçmiş olsun inş.geçmez Egeye,
Devrim ne verme demiştin acaba ben unuttum anlamadım :-)
SeherCim bence çoook güzel ben beğendim valla....
Eliffff nerelerdesin bizim çerçeveler nooldu ??? Acelesi yok dedik ama zaman geçiyor....

kızlar geçenlerde bir yazı okudum caillou ile ile ilgili
bu kadar basit ve günlük olayların anlatıldığı bir çizgifilm nasıl tuttu diye

pedagoglara sormuşlar caillounun renkleri sıradanlığı kullandığı basit dil günlük olaylar çocukların çabuk adapte olmasını sağlıyormuş kafalarını karıştırmıyormuş

bu savaşçı karakterler kızlar için periler ya da makyajlı kadın görünümünde bebek çizgifilmleri falan sakıncalıymış ama caillou yu güvenle izletebilirsiniz demişler.

valla öylede tuğba n e bıleyım sankı cok ızlıyo gıbı gelıyo bana bıkmıyoda izlemekten
sağolun kızlar bakalım nasıl olucak zaten cok bısey yapmıcam doğum gunu için gece olucak
içli köfte
yaprak sarma
peynırlı börek
poğaça pizza tarzı
rus salatası (belki )
pasta

Son düzenleme:
selamlarrr...
müge teyzesi teşekkür ederiz o senin güzelliğin :)
deryacım sen istanbulda mıydın?
bende pasta işini sadece düşünüyorum işte adapazarında yapılacak yapan yer varmı nasıl yapacak bilmiyorum küçük yerde herşey olmuyor işte bakalım kısmetimizde ne var

sabah 4 e kadar oturdum.ben her sene ecrinin doğum gününe bir yazı ya da şiir yazmak niyetindeydim 1. de yazmıştım.dün farid farjad dinlerken bi ilham geldi bişeyler yazdım sonra onu ecrinin resimleriyle bir slayt yaptım 4 e kadar sürdü :))) eşime izlettim ağlaştık sabah sabah ehehehe
doğumgününde face e koyacağım kısmetse
evet canım istanbuldayım ben ümraniyede...
ne güzel şiir yazı yazmak bende melise hamile kaldığımdan beri tuttuğum günlük gibi bişey vardı arada bazen yazıyorum eskileri okudukça gözyaşlarımı tutamıyorum..

ehehe eşimde diyor bıktım bu kel sıpadan birde ecrin tahtanın üzerindeki arkadaşlarını ailesini isimlerini sayıyor aynen şöyle

babaaaa bu giibııyytt
babaaaa bu kilementan
babaaaa bu seyaaa
vs...

babasıda kendi sülaleni bilmezsin sıpa diyor :)
ayyyy sanki melisi yazmışsın...aynen nasıl tutuyor bunları aklında diye düşünüyorum bazen...şarkılarını bile ezberledi bizimki...kendi uyarlayıp söylüyor...

slm herkese hayırlı cumalar

grip oldum resmen çöktüm burun göz yaşlar akıyor bir halsızlıkki sormayın

egede ilgi istıyor
umarım egeye gecmeden atlarım sizlere iyi sohbetler
çok geçmiş olsun...

melek çok geçmiş olsun tam hastalanma havası bi soğuk bi sıcakaman dikkat et cnm inş. geçmez kuzuya sende çabuk atlatırsın

dilli ecrin hihihi bizimkide hastadırr sabahın 7 sinde kalkıp kkayuu aaçç annecim diyo
bide kız kardeşine hasta bizimki roociii diyo onu görünce bende fırsattan istifade
bak o kayunun kız kardeşi seninde olacak oynicaksınız fln diyorum :)
doğduğu zaman da anne kızkardeşimin adı rooccii olsun demesin de :)

kızlar ben bu pastanın ıkı katlısını dusunuyorum
alt kısmına pembe kaplayıp beyaz cıcek üst kısmıznı beyaz yapıp pembe cıcek sızce nasıl olur baska bısımı yapayım yada

Uploaded with ImageShack.us
harika...ne marifetler var... kendimden utanıyorum..

Günaydın arkadaşlar....çok erken kalktık tabi ama Enes Kaan uyuyunca fırsat buldum........

Dün işlerimi toparladım......benim de ev mis gibi oldu.......
Burcu seninde işlerin bitmiş ne güzel........

Sonunda pasta işini hallettim ama ne uğraştım......kıyafetimiz de hazır.....ama sıpa bi rahat durmuyo ki giydiriyim............akşam da saçlarımın dip boyasını yaptırdım vs.....

Deryacım ne güzel tekrar burda görmak seni.....Kızına da maşallah.............

Demircik iyileşmiş.....geçmiş olsun..........tam d.günü öncesi hasta olacak diye ben de çok korkuyorum.....

Sevgi daha önce de fikrimi söylemiştim............Hiç bişey verme bence...

Melek çok geçmiş olsun....biran önce toparlarsın inşallah...............

Deniz İst. yolcusuymuş....hadi bakalım güzelce gezin...............

herkese hayırlı cumalar
ohh ne güzel işler bitmiş...umarım güzel geçer doğumgününüz...

valla öylede tuğba n e bıleyım sankı cok ızlıyo gıbı gelıyo bana bıkmıyoda izlemekten
sağolun kızlar bakalım nasıl olucak zaten cok bısey yapmıcam doğum gunu için gece olucak
içli köfte
yaprak sarma
peynırlı börek
poğaça pizza tarzı
rus salatası (belki )
pasta
daha ne olsun...afiyet olsun...

ya kızlar bende face de aranıza katılmak istiyorum ama nasıl olcak bu iş acep?bana davet yollayın diycem ama derya uygur deyince bir sürü çıkyor...siz özelden kendi adınızı yazsanız ben sizi eklesem olur mu?

sagolun kızlar

ege annesine acıyım uyudu
bende yatayım barii

derya ................... beni ekle ben sanaburadaki arkadaşları önerırım arkadaş önerırım

seher pasta cok güzelll sen yaparsın hamarat hatun...

Son düzenleme:
Back
X