gelelim bize..haftasonuna kötü bir başlangıç yaptık...eşimin çok samimi bir arkadaşı vardı...anası babası bu çok ufakken ölmüşler, bunla ablasınıda anneanne ve dede büyütmüş abla evli bu bekar...salı günü dedesi vefat etmişti çok yaşlıydı ama gene de çok üzüldük tabi..çocuk yıkıldı baba bilmişti onu çünkü..cuma akşamı geç saatte eşimi aradı..bu sefer de ablası vefat etmiş..şok olduk tabi...3 günde iki canlarını yitirdiler...daha çok genç...4 yaşında bir çocuk kaldı geride...eşimin arkadaşı, anneanne ki bu kişi hem evlat hem eş hemde torun acısı görmüş oldu hem de kızın eşi perişan..dün taziyeye gittik...herkes bitik...kime üzüleceğini bilemiyorsun ama sanırım en kötüsü minik efe ye oldu..şu an anlamıor ama ilerde çok acı çekecek eminim...eşim şu an cenazeye gitti ben dün bile o kadar etkilenmişim ki rüyamda gördüm hep..bugün cenazeye gidecek gücü bulamadım kendimde...bir kere daha hayatın çok kısa olduğunu anladım...akşam kızıma sarılıp ağlayıp durdum..allah önce onlara sonra bizlere sağlıklı uzun ömürler versin ve bizi evlatlarımızdan evlatlarımızı da allah anasız babasız koymasın...haftasonu içinizi sıkmış olabilirim kusura bakmayın ne olur...belki siz de dua edersiniz yetime idye düşündüm..