Kızlar bebek odası bordürü arıyorum hala gönlüme göre bişey bulamadım , bebek odası duvar bordürünüz varsa nereden aldınız ?
Ben Bauhaus tan almıştım. Yapı marketlerde oluyor genelde. İnternetten de alabilirsin.
e bebek ten almıştım ben
internetten sipariş etmenizi tavsiye etmem
resimler canlı net olmuyor sitede gösterdiklerini göndermiyolar bizzat git beğen
arkadasim rahatsizligin yoksa 36.haftadan once sokmuyorlar geneldede 38.haftada sokuyolar nst ye ama ben 34haftalik sancilandigim icin 38. haftada dogum yapana kadar haftada iki kere nst ye girdim ayyyy hatirladim gene o zor gunlerimi ben son 1ayimi hep sanciyla gecirdimdeaman maşallah tecrübeli annelerden de Allah (c.c.) razı olsun.kızlar dün arkadaşımın biri dediki kadının biri doğuma gitmiş bebek ex olmuş 2 gün önce hareketlerine çok dikkat et günde 15 kez falan hareket edicek hemde aynı sürelerde dedi.birde ben 35 haftanın içindeyim hiç nts ye girmedim bu nts nedir ve kaçıncı haftada giriliyor.doktorum hala ayda bir görüşelim dedi bakalım bundan sonra ne sıklıkta çağıracak nerdeyse 5 haftam kaldı ama ben hiç girmedim o cihaza bebeğimin kaç kilo olduğunuda söylemiyor ya ult eskiymişte.bende evhamlanmamaya gayret ediyorum.amannn dedim hayırlısı kısmet.Rabbim (c.c.) hepimize sağlıklı sıhatli soğumlar ve bebekler versin olanlarada sağlık sıhat versin işallah.
yok erken degil canim yika utule yerlestir anca zaten olurda supriz yaparsa benimkiler gibi isin bitmis olur bebegin dogacagiyla yolcunun gelecegi belli olmazmiskızlar bebeğin eşyalarını ne zaman yıkamaya başladınız ben 35. haftaya girdim erkenmi daha bide uyku setini yıkadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?