2009 Nisan Annelerine Soru Sormak İsteyenler

internetten sipariş etmenizi tavsiye etmem
resimler canlı net olmuyor sitede gösterdiklerini göndermiyolar bizzat git beğen

Ben Bauhaus ta pek güzel şeyler yoktu,
Sultan seninkiler çok güzeldi gerçekten de..

Bauhaustan beğendik canım dün gittim aldık , teşekkür ederim yardımlarınız için.

aman maşallah tecrübeli annelerden de Allah (c.c.) razı olsun.kızlar dün arkadaşımın biri dediki kadının biri doğuma gitmiş bebek ex olmuş 2 gün önce hareketlerine çok dikkat et günde 15 kez falan hareket edicek hemde aynı sürelerde dedi.birde ben 35 haftanın içindeyim hiç nts ye girmedim bu nts nedir ve kaçıncı haftada giriliyor.doktorum hala ayda bir görüşelim dedi bakalım bundan sonra ne sıklıkta çağıracak nerdeyse 5 haftam kaldı ama ben hiç girmedim o cihaza bebeğimin kaç kilo olduğunuda söylemiyor ya ult eskiymişte.bende evhamlanmamaya gayret ediyorum.amannn dedim hayırlısı kısmet.Rabbim (c.c.) hepimize sağlıklı sıhatli soğumlar ve bebekler versin olanlarada sağlık sıhat versin işallah.

amin atala sizdende...
bebek artık çok büyüdüğü için hareket alanı kısıtl ama hareketlerini çok kolay anlayabilirsin..
benim doktorum baştan beri 15günde 1 çağırıyordu bu haftalardan sonrada 15günde bir çağrabilir
nst yanlış hatırlamıyorsam bebeğin kalp atışları ve sen,n sancı seviyeni ölçüyor
daha erken bir problem yoksa sokmaz

ben sancım var diye girmiştim ir keresinde

birde sezeryandan hemen önce girdim

hayırlı doğumlar dilerim kötü şeyler düşünme bile

Ben de nst ye son hafta mıydı ne,o da ben sorunca sokmuştu,bence sen de bir sor nst ye ne zaman bağlanacağım diye, o hastanede yoksa başka yerde girersin.Sorun yoksa ondan sokmamıştır şimdiye kadar.
Bir de doğum yapacağım gün sokmuştu hastanede yatarken.

kızlar bebeğin eşyalarını ne zaman yıkamaya başladınız ben 35. haftaya girdim erkenmi daha bide uyku setini yıkadınızmı

arkadasim rahatsizligin yoksa 36.haftadan once sokmuyorlar geneldede 38.haftada sokuyolar nst ye ama ben 34haftalik sancilandigim icin 38. haftada dogum yapana kadar haftada iki kere nst ye girdim ayyyy hatirladim gene o zor gunlerimi ben son 1ayimi hep sanciyla gecirdimde
kızlar bebeğin eşyalarını ne zaman yıkamaya başladınız ben 35. haftaya girdim erkenmi daha bide uyku setini yıkadınızmı
yok erken degil canim yika utule yerlestir anca zaten olurda supriz yaparsa benimkiler gibi isin bitmis olur bebegin dogacagiyla yolcunun gelecegi belli olmazmis

Ben herşeyini yıkayıp ütülemiştim.
Bence de erken değil,yıka ütüle hazır olsun,son zaman sürpriz yapıp erken gelebilir,için rahat olur,panik yapmazsın.

Slm anneler, bayanlar doğum çantasına hasta bezi koydunuz mu? Birde hangi ebat aldınız? Markette kafam karıştı large çok mu büyük olur, medium mu alsam diye. kafamçokkarıştı

Hasta bezi,alta çarşafa serilenlerden hastane vermişti bana.
Doğumdan ilk çıktığımda da bebekbezi koymuşlardı,yan kanatlarını koparıp öyle yerleştirmiştik.

hasta bezi seriliydi altımda yattığım yerde içimede bebek bezinin yan lastiklerini kopararak koymuşları anca yetiyordu

hasta bezini hastaneden veriyolar zaten ben ped kullanmıştım
bazılarında kanama fazla olur bnmki normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…