2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

LANA01 BOYABSOO EKİM29 EYŞAN SİNEMSİN2811 DİDEM1981 RUMELİLİ TUĞÇE8 MERAL83 GALATEA79 SAPPHİRE ŞENAY canlarım tebrık ederım Allah analı babalı saglık sıhhatlı buyutsun buterfly canım sanada cok tesekkur ederım Allah herseyı gonlune gore versın arkadasları sızde buyuk bır heyecanlabeklıyorum sımdılık bu kadar yazabılıyorum gorusmek uzere optum sızı ve bebıslerınızı

bu arada 38 haftalık dogurdum 3090 gr oldu ve adınıda buse bahar koydum :)

28 mart 37+4 de 3650 gr sezaryanla efe bebegımız geldı hihoyyyt

maşallah bebeklerinize kızlar.darısı başımıza inşallah.

inşallah en kısa zamanda sen de yavruna kavuşursun canım.dualarım seninle inşallah.

(39 haftalık) 30martta kızımız duru sezeryan doğumla dünyaya gözlerini açtı kilosu 3740gr boyu 51cm

bebeğim hilal nil 31 mart sabah 10da spinal sezeryanla dünyaya gözlerini açtı.boyu50 kilosu 3200.diğer doğum yapan arkadaşları da tebrik ederim.39 haftalık

amanda aman listemiz iyice kabarmış.
20 nisan bebişi haymaşallah.
ayy çok heyecanlı bakalım kaçıncı sıradan katılıcan bu tatlı bebişlerin arasına.

aaaa ben 20 derken Betülün haberi gelmiş oldu 21 maşallah betül bebişine Allah analı babalı büyütsün.
darısı başımıza

NıSAN BEBEKLERı çok erkenci çıktı maşallah.nisanı beklemeden doguverdiler hemen.Allah hepsini analı babalı büyütsün inşallah.saglıklı huzurlu mutlu ömürler nasip etsin bebeklerimize..

Oooo listemiz kabarmış maşallah..
Doğum yapanların gözüaydın
Allah analı babalı büyütsün
Darısıda bizim başımıza...

herkezlere merhabalar nisan kuzuları çoğalmış allah hepsine sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin inşallah... eksik bilgilerimizi tamalayalım bu arada bebeğim 37 haftalık genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi... zeynebim 2920 gr 48 cm olarak dünyaya geldi .... bütün kuzucuklara maşallah

maşallah .. bütün bebeklere .. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin .. hayırlı birer evlat olsunlar ..

bir ay önce bizde böyle gün sayıyorduk,ben mart annesiyim,yarın bir aylık olacak minik kızım..Allah hepinizi sağlıcakla yavrularınıza kavuştursun...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…