2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

şirvan canım benim oğlum da 52 santim doğdu eklediğini bilseydim yazardım

kızlar sizine listeye ekledim.. Bir sonraki yapıştırmam da görürsünüz....

şirvaaaannnn ekle şu listeye yeni bebekleri bak çiçek bile doğurduuuu

dur kız ekledim işte..

Dün malüm ...temizlikle uğraştık...
Buraya vakit ayıramadım...

allah tüm bebeklerımızı bağışlasın annelerıne babalarına ve vatanlarına mılletlerıne hayırlı evlatlar olsunlar ınşallah,ellerıne sağlık şırvancım,ay ınanmıyorum 3 gün sonra bende bu lıstede olacam allahın ıznıyle ya

Şirvanım eline sağlık çok güzel olmuş listemiz. Amanın yarın kuzumla benim adımda mı yazacakdelikafadulden Sevineyim mi ağlayayım mııı?

ayyy bi biz kalmışız anam...

Allah analı babalı buyutsun inşallahhhhhhhhhhhh.....................

ay yerim ben bu nisan kuzularını maşallah 26 bebeğimiz olmuş. darısı bekliyenlerib başına umarım herkes zamanında sağsalim kucağına alır minnoşlarını.

kızlar selam..ben ilk doğum yapanım:)))

kızım 20 martda hastaneden taburcu oldu evde onunla uğraşmakdayız:))) herşeyyollunda kızlar şuan kızım 2300 kilo oldu...büyümeye devam ediyoruz ...herkezi tebrik ediyorum...biz şimdiden iki aylık olduk:))

ya arkadaşlar banamı öyle geliyo yoksa bu nisan günleri doğurmayı bekleyince geçmekmi bilmiyo artık nefes almakta bile zorlanıyorum

Ay heyecanla bekliyorum. O kadar doğumdan korkan ben bu günler geçmek bilmiyor. Sanki hiç gelmeyecek gibi geliyor....

maşallah cerene....
kız hala allta takvimin duruyor,,,,, daha yeni 38 hafta olmuş ....
ceren erken gelmeseydii..sende hala bekliyor olacaktım....

herşeyin hayırlısı...

ayyy büssürü bebiş olmuş Allah analı babalı büyütsün insallah... benin bugün NST vardı sancı çikmadi sanirim kizimin yeri rahat:)))

Listeye bir yeni bebek haberide benden olsun. Dün doğum yaptım. Oğlum normal doğumla 48cm ve 2800 gr doğdu.

Dikişlerim acıyor. Doğum öykümü biraz rahatlayınca anlatırım. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara olsun..

hayırlı olsun cnm gözünaydın

merhaba hadi bir bebek de benden olsun 6 nisanda sezaryen ile doğum yaptım.bir oğluşum oldu adı Tuna. 50 cm 3320 gr 39+5 'de oldu.
Sezaryen konusunda çok pişmanım. Ben tercih ettim diye güzel birşey olduğunu savunamayacağım. Keşke normal doğum yapabilseydim.

canım allah analı bablı büyütsün bizde songünlerimizi beklerken neden sezeryandan pişman olduğuu açıklayabilirmisin hem daha karaını verememiş arkadaşlara yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…