- Konu Sahibi cicekcicek
-
şirvan canım benim oğlum da 52 santim doğdu eklediğini bilseydim yazardım
tüm nisan anneleri merhabalar...
Maşallah listemiz baya bir kalabalıklaşmış doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum bebeklerimize sağlıklı uun bir ömür diliyorum... Doğum yapacak anneler sizlerde inşallah bir an önce güzel kokulunuzu kucağınıza sağlıkla alırsınız...
Bu arada daha öncede yazmıştıma ama sanırım görmemeişsiniz benim kızımın bilgileri
zeynep sude 48 cm 2.920 gr. 37 hafta sezeryanla doğum oldu...
şirvaaaannnn ekle şu listeye yeni bebekleri bak çiçek bile doğurduuuu
Ay heyecanla bekliyorum. O kadar doğumdan korkan ben bu günler geçmek bilmiyor. Sanki hiç gelmeyecek gibi geliyor....
cnm senin ne kalmıuş şunun surasında her an gelebilir
kızlar selam..ben ilk doğum yapanım:)))
kızım 20 martda hastaneden taburcu oldu evde onunla uğraşmakdayız:))) herşeyyollunda kızlar şuan kızım 2300 kilo oldu...büyümeye devam ediyoruz ...herkezi tebrik ediyorum...biz şimdiden iki aylık olduk:))
Listeye bir yeni bebek haberide benden olsun. Dün doğum yaptım. Oğlum normal doğumla 48cm ve 2800 gr doğdu.
Dikişlerim acıyor. Doğum öykümü biraz rahatlayınca anlatırım. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara olsun..
merhaba hadi bir bebek de benden olsun 6 nisanda sezaryen ile doğum yaptım.bir oğluşum oldu adı Tuna. 50 cm 3320 gr 39+5 'de oldu.
Sezaryen konusunda çok pişmanım. Ben tercih ettim diye güzel birşey olduğunu savunamayacağım. Keşke normal doğum yapabilseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?