2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

ay dün yoktum başlıgı bi gördüm kim dogurduda acıldı topik dedim..........

crolix yaptı acılışı hee hadi bakalım hayırlı olsun............

ay dün yoktum başlıgı bi gördüm kim dogurduda acıldı topik dedim..........

crolix yaptı acılışı hee hadi bakalım hayırlı olsun............

ayy bende senn gibi düşünüp duruyodm crolix nisan annesimiydii yaa bak heycanlandım şimdii sırnaşık şey delikafadulden

topiği görünce çok heycanlandım hayırlı olsun Rabbim bizlerin ve bebişlerimizin yanında olsun esirgesin sağlıkla hepimiz doğum yapalım inşallah

croxilex doğummu yaptı,ayyy şimdi daha çok heycanlandım Allah bebeğinede kendinede sağlık versin bakalım sırada kim var tahminim şen ay,ekim 29,açılması olan arkadaşı hatırlayamadım oda olabilir bende olabilirim hakkımızda en güzeli ve hayırlısı olsun

canlarım yaa haberiniz yok croxilex bi şaka yaptı ne yazıkki dün bize doğurdum falan dedi halbuki ööle bişey yokmuş heveslenmeyin hala siftahımız yok yani

bende hayırliim bari bir yazı yazıpta,bakalım bize ne zaman kısmet burada isimlerimizi görmek dimi,offf çok güsel yaaa

canlarım yaa haberiniz yok croxilex bi şaka yaptı ne yazıkki dün bize doğurdum falan dedi halbuki ööle bişey yokmuş heveslenmeyin hala siftahımız yok yani

ne diyeyim ben bu croxilex e cadı işte bizde hevesleniyoruz yapmayın ya artık şaka tansiyonum çıkıyo:1closedeyes:

ben ded 1nisanda sezeryan olurum sanırım sata göre 6 nisan ama.tabi nisan 1 i beklerse.ay beni heyecan basıyo çok
bence ilk doğuran rumelili galeta yada ben olurum.

tabi artık şaka yapmayı keserlerse
bu gidişle heyecandan doğuracağız

Doğum yapan nisan anneleri........doğum haftası.....kuzu kaç gram.........kuzunun adı......kız/erkek
1)Bebeklik...(11 şubat)..........................29......................1070 gr.......................Ceren..............KIZ.......

Son düzenleme:
çiçek mart anneleri gibi sayfanın başındaki mesajını edit yap
oradan takip etmesi daha kolay olur
hem doğumlar arttıkça eklersin bakarız..
sanırım artık girince ilk buraya bakıcaz..

koyunun adıda yaz bence hehehehe:))

çiçek mart anneleri gibi sayfanın başındaki mesajını edit yap
oradan takip etmesi daha kolay olur
hem doğumlar arttıkça eklersin bakarız..
sanırım artık girince ilk buraya bakıcaz..

yani ilk mesajı liste haline mi getiriim onu anladım ööle yaptım kafam çalışmıo bugün yaw

evvett bence kafan gayet iyi çalışıyo canımcım hatta yapmışsın bile,ilk mesaj liste olursa takip etmesi kolay olur
artık ilk bu sayfadan başlarız bakmaya..

yaşasın hala algılama kabiliyetim var ihihihih aferin bana neyse artık doğuran yok die üzülmiicez siftahımız varmışta bizim haberimiz yokmuş

adı ceren :) bebeğim benim inşallah iyi olup evine gelecek...erken oldu ama ne yapalım kısmet böyleymiş..iyi olsunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…