2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

Doğum yapan nisan anneleri........doğum haftası.....kuzu kaç gram.........kuzunun adı......kız/erkek
1)Bebeklik...(11 şubat)..........................29................ ......1070 gr.........CEREN....?.............KIZ..........

Doğum yapan nisan anneleri........doğum haftası.....kuzu kaç gram.........kuzunun adı......kız/erkek
1)Bebeklik...(11 şubat)..........................29......................1070 gr.......................Ceren..............KIZ.......

Doğum yapan nisan anneleri........doğum haftası.....doğum şekli ...........kuzu kaç gram.........kuzunun adı......kız/erkek
1)Bebeklik...(11 şubat)..................................29................sezeryan..........1070 gr.......................Ceren..............KIZ.................

kızlar bende doğum şeklini ilave ettim... oda önemli ne şekilde doğum yapıldığı dimi ama....
bu arada dün bana bişey söylemediniz... bebeklik doğum yapmış diye...
bugün tesadüfen gördüm....iyiki hafta sonu yoktum .........

Son düzenleme:
şirvancım acaba bööle zor mu olcak bizde mart anaları gibi excel de bi tablo mu yapsak?

Son düzenleme:
şirvancım acaba bööle zor mu olcak bizde mart anaları gibi excel de bi tablo mu yapsak?

canım exceli buraya nasıl yapıştıracağız.
ben diğer listeyi öyle dememiştim...
eklerken birbirne girdi,,,

aaa belki resim ekler gibi ekleyebiliriz . onu denemedim.
copy paste yapmıştım.

Doğum yapan nisan anneleri........doğum haftası.....doğum şekli ...........kuzu kaç gram.........kuzunun adı......kız/erkek
1)Bebeklik...(11 şubat)..................................29................sezeryan..........1070 gr.......................Ceren..............KIZ.................
2)nihgn.......(4 mart)....................................34 ...............sezeryan .........2200 gr ..................Utku Kemal ..........ERKEK ..........

Son düzenleme:
listemiz de yapıldı hayırlısı dökülmeye başladı nisan anneleride.........
ilk kızımız
ve ilk ogluşumuz dogdu...........

ohh maşallah yaa darısı bizlerin başına ne güsel insan dogum yapanları görnce heycanlanıyo yaa

Ben huzuru görürüm listede diye açtım ama nighn doğurmuş .Gözümüz aydın listeyi uzatmaya başlamışız.ınşallah sağlıkla gelsin hepsi.Bakalım biz kaçıncı sıradan katılacağız bu listeye.Ay heyecan yatım valla.

hey maşallah ikinci kuzuda geldi maşallah maşallah ay dökülürsem kendimi toplayamamda,allah analı babalı büyütsün inşallah,hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…