2009 Nisan Kuzuların Doğum Hikayeleri

kızlar harıkasınız ya maşallah bebışlerede dıdem ve rumelılı öpüyorum sızlerı ve darısı bızım başımıza dıyorum,bu hormonlar benı mahvedıyor eskıden bu kadar sulugöz değıldım ben ya,hımmm bu arada bebışlerı öpmüyoruz kokluyoruz

Didemciğim gerçek bir hikaye........ a.s.

İkinize de Maşallah....

Allah analı babalı büyütsün . Her zaman sağlıkla İnşallah....:lepi:

işte buda benim doğum hikayemmmmm
kızımla tanışmamız 22 mart pazar günü saat 18:35 te oldu arkadaşlar baştan sölim biraz uzun bir yazı olacak çünkü kendim uzun doğum öykülerini okumaya bayılıyordum bende tüm hissettiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum....
bizim doğum hikayemizin bir enterasan durumu var önce ou paylaşmak istiyorum .... doğum yaptığım 22 mart günü her zamanki gbi uyandım pazar olduğu için eşimle dışarıya kahvaltıya gittik daha doğumuma 10 gün vardı aklımın ucuna bile gelmedi o gün doğum yapacağım ben gezmelerdeyim hihoyyyt kahvaltıya gittiğimiz yerde yan masamızda güzeller güzeli bi r erkek bebek benimle oynuyor gülücükler atıyo v.s. bende onla ilgileniyorum uzaktan uzağa bir süre sonra bebeğin annesi benim kaç aylık hamile olduğumu sordu bende son ayımda olduğumu kısmetse 10 gün sonra doğum olacağını söledim bende bebeğin ne kadarlık olduğunu sordum 11 aylık dedi kadın kadın dedi ki biliyormusun bende 11 ay önce doğuma gitmeden önce buraya kahvaltıya gelmiştim ve buradan doğuma gittim dedi allah sizide bir çırpıda kurtarsın dedi saolun derken 3-4 saat sonra doğumhanede olacağımı asla bilemezdim anneme geldim 1 saat vakit geçirdikten sonra evime gitmek üzere montumu giydiğimde biranda bir ıslaklık hissettim hemen montumu geri çıkarıp tuvalte gittiğimde çamaşırımın ıpıslak olduğunu gfarkettim suyum gelmeye başlamış ama ben konduramadım tabi annemle paylaştım annemde konduramamış hatta içinden altıma kaçırdığımı düşünmüş farketmediğimi düşünmüş hihoyyyt
evime gittim ama kendimi dinlemeye aldım bu olduğunda saat 13:00 gibiydi saat 15:00 gibi rekrar aynı şey oldu tuvalte gittiğimde daha fazlaydı suyum artık iyce inandım suyun geldiğine eşimle konuştum doktoru aramaya karar verdik tam doktorla konuşuyordum kitekrar oldu hastaneye gidip nöbetçi doktorun suyuma bakmasını istedi kendi doktorum durumu kendisine bildirmemi olmazsa hemen geleceğini söledi sancım olmadığı ve bebek hareketli olduğu için sabahı da bekleyebileceğimizi söledi apartopar hastaneye gitttiğimizde doktor muayneyealdı bebeğim hala tersti alttan muaynede 2 cm açıklık olmuştu bebeğin suyunun bittiğini acilen sezeryan olmam gerektiğini söledi doktorumu arayacağımı ve kendisinin geleceğini söledim çabuk hareket edin dedi bebeğin yaşayıp yaşamadığını bilmiyoruz dedi çok korktum kendi doktorumu aradım nöbetçi doktorun sölediklerini anlattım korkmamı doğumhaneyi arayacağını beni hemen doğuma hazırlayacaklarını kendisininde yolda olduğunu ve doğuma kendinin gireceğini söledi ben rahatlamıştım doğumhaneye gittim ve hazırlıklarım başladı nts ye bağladılar bebeğin kalp atışlarını duyunca zaten iyce rahatladım güzelce ameliyat kıyafetlerimi giydim damar yolum açıldı serum bağlandı ve doktorumu beklemeye başladım 2 hanım o arada geldi yanıma hamile nts ye bağlandılar
biri 32 haftalık biri 35 haftalık erken doğum başlamış onları teselli ettim bende öylece yatıp doktorumu bekliyorum keyfime diyecek yok bebek iyi bir kaç saat sonra kollarımda olacak içim içime sığmıyor doktorum geldi son hazırlıklar tamamlanmaya başlandı sondam takıldı ve sedyeye alındım ....
EWET ARTIK GİDİYORUZ...
önce doktorum gitti yanımdan geçerken omzuma dokunarak korkma içerde görüşürüz dedi tamam dedim ilerlemeye başladık ailemle görüştürdüler herkez gelmişti eşim annem kardeşlerim görümcem hepimiz gülüyorduk bebeğime iyi bakmalarını tembih ettim korkmamalarını söledim ben iyiyim dedim el sallayarak ayrıldık birbirimizden doktorum geldi heycanım iyce tırmanmıştı artık kendimi kontrol edemiyordum heycanlydım korkuyordum mutluydum narkoz verilecekti ağzıma bişey takıldı gözlerim kapalı ikinci bebek mi diye sordular hayır ilk bebeğim dedim doktorum sinem korkma sadece temizliyorum dedim ve karnım ıslandı soğukluk hissettim halen bayılmamıştım çok korktum bayılamıycam diye daha bayılmadım sakın kesmeyin dedim anestezist korkma daha başlamadık dedio ara bişey oldu ve uyuyacağımı anladım o ara uyumuşum zaten uyandığımda bebeğim gelmiş babasıyla annanesiyle teyze ve halasıyla tanışmıştı..... onu ilk gördüğümde hissetiklerimi tarif edemem ağrım dinince koyun koyuna yattık hep kızımla....ALLAH İSTEYEN HERKEZE BU DUYGUYU YAŞATSIN...

Ay maşallah bebişlere ve annelerine. Allah hepsini analı babalı sağlıkla büyütsün. Ne heyecanlı günler yaşıyoruz ama bunlar güzel heyecanlar. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kısa bir süre sonra bu duyguları yaşayıp buraya hikayemi yazacağımı düşünmek beni daha da çok heyecanlandırıyo. Umarım nasip olur bana ve benim gibi doğumu, anne olmayı bekleyen/isteyen tüm kadınlaraa.s.

bende çok heyecanlandım yaaa..

yazılanları okurken elim karnımda,, oğlumla tekmeleşiyoruz...

didem rumelili ve sinemsin
ALLAH yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin .. maşallah kuzularınıza.. ALLAH tüm anne adaylarını bir avazda kurtarsın kolay doğumlar versin inşallah.. kızımı kucağıma aldığımda inşallah doğumumu ve bu duygumu burda paylaşmak nasip olur.
kaydirigubbakcemile5

kızlar ne güzel bişey işte dünya üstünde mucize aramak için uzaklara bakmaya gerek yok Allah hepimize zaten gösterio. Allah analı babalı büyütsün ve bizlere de buraya güzel hikayelerimizi yazmayı nasip etsin inşallah.

kızlar süpersiniz ya. ağlattınız beni valla. Allah hepinizin bebişlerini sizlere bağışlasın üzüntülerini göstermesin inşallah. Bize bu duyguları tatmayı nasip ettiği için şükürler olsun Rabbime.

allah hepinize saglikla buyutmeyi nasip etsin darisi biz bekleyenlerin basina

Didem ve rumelili çok duygulandım hikayelerinizi okuyunce
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Darısı bizlere olsun inşallah...

didem rumelili sinemsin ay çok duygulandım valla darısı başımıza inşallah.................................

canm arkadaşım ...Allah analı babaşı buyutsun demir bebeği...hikayeni çok guzel anlatmıssın...cok duygulandım....harika bir iş başarmıssın...ve harika bir anne olacaksın ...a.s.

rumelili maşallah idil kızımıza ...Allah analı babalı buyutsun...zor bir surecin ardından Rabbim herşeyi gonlune gore verdi ne mutlu ...inşallah bundan sonrada herşey dilediğiniz gibi olur...a.s.

kıslar yaa hepiniz doğum hikayeleri çok güzel inşallah bizde böyle sorunsuz atlatırız benim doğumum 1 mayıs tabi neler olur onu allah bilir ama sanki bana nisan annesi olacakmışım gibi geliyo.ben 36.haftadayım sizden ricam birde doğum haftalarınızı dayazarmısınız yani bekelenen tarihten nekadar önce doğum yaptınız anladığım kadarıyla çoğu gebelik beklenen tarihi beklemeden doğumu oluyo merak ediyorum

merhaba kızlar ben nısan 1 annesı olcaktım ama benım kız 1 hafta erken davrandı dogum hıkayemı sızlerle paylasmak ıstedım 23 martta butun gun kuzenımle temızlık yapıp kızımın odasını hazırladık lavaboya gıttıgımde hafıf acık renklı kan gıbı bı leke vardı kuzenım tecrubelı oldugundan ona sordum o da nısan bu dedı dogum her ana olabılırdı bekledım tabı sancım olsun dıye oda yok ertesı gun oldu bu kezde sarımtırak bı leke daha hemen annemı aradım hasteneye gıttık doktorum muayene ettı ve artık zaman gelmıs yarın sabah 7 de burda ol dedı heyecanla eve donduk haber verdım yakınlarıma eve donup dus aldım bırden sancı geldı dakıka tuttum sancılar sıklasıyodu hemen annemlere gectım esımede oraya gelmesını soyledım artık dayanamıyodum aksam 10 gıbı hastaneye gectık doktorumla sabah randevuslastıgımız ıcın orada yoktu aceleden arayamadımda dıger doktor muayene ettı dogum dedı ve odaya aldılar sunı sancı verdıler sancılarım artıkca alın benı dıyodum gece 03.30 a kjadar bekledık ve artık hemsıre hanım gelıp artık gıdıyoruz dedı esım bana dayanamyıp ortadan kaybolmustu kardesım annem kuzenın esı onlarla vedalasıp dogumhaneye aldılar 03.50 de kızım dogdu normal dogumla o an yenıden dogmus gıbıydım odaya gectım ve yarım saat olmadam kızımı getırdıler emzırcektım o an heyecandan lcektım cok dugulandım dunyanın en guzel seyıymıs saat 10 gıbı taburcu dedıler ve evımıze geldık sımdı kızım 1 haftalık gecelerı uykusuz kalsamda yınede bu duygu cok harıka ınsallah sızlerınde dogumu benım kadar kolay olur saglıklı sıhhatlı yavrunuza kavusursunuz gıtmem lazımsımdı kızım a bakayım sevgılersüprizzzzz

canım benım 1 nısan dı ama kızım 39 haftaya gırdıgımız gun 25 martta dunyaya geldı

çok güzel bi doğum hikayesi kadercim yaa bebişini sağlıkla büyütürsün inşallah.herkeşlere böyle doğumlar nasip olmuyo allah hepimizin işini rast getirsin.inşallah hiç aksilikler olmadan bebişlerimize kavuşuruz

ceyo16 dan alıntıdır....

29 mart akşamı randevumuz vardı,ama sabahtan da belim ağrıyordu hafif hafif,dr muayene etti ve hemen yatış işlemlerimizi yaptık,ve 23 :45 de doğum oldu,epidural normal yaptım.Kızım 3480 gr ve 49 cm dünyaya geldi.
Adını Miray koyduk.şu anda da mutlu mesut yaşıyoruz.

Canım benim şöyle oldu,ben hastaneye gittiğimde açılma 6 cm miş.o ana kadar sancı hissetmemiştim,sonra epidurali taktılar belden iğne vurup,sonra ara ara iğnenin etkisi geçtikçe anestezi uyguladılar,ama son 1 saat sancılarım arttı,ama anestezi uzmanı artık iğne yapmayalım,yoksa ıkınma hissedemezsin ve doğumun uzar, dedi.bu yüzden ben sancı çektim 1 saat kadar,10 cm açıkla girdim doğumhaneye ,ve yaklaşık 5 dk da doğum yaptım,10 dk sürmemiştir yani.

maşşallah canım yaa ne güzel olmuş doğumun allah bizede nasip etsin böyle kolay doğumlar inşallah

sıra bize geliyoooo delikafadulden çok heycanlıyım yaaa... doğumlar genelde güzel olmuş. inşallah kalan bütün arkadaşlarımın ve benimde tabi doğumu kolay olur işallah. ve bebeklerimiz sağlılı doğar. çok güzel duygular ya.. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…