2009 Nisan Kuzuların Doğum Hikayeleri

doğum yapan arkadaslar masallah yavrularınıza... Allah hepsine sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin...
Doğumlarınızda çok guzel olmus masallah.... darısı bizim basımıza

güzel dilekleriniz için tesekkür ederim
dogum yapan tüm arkadaslara hayırlı olsun
yapmamıs olanlara ALLAH gerceketen bir avazda kurtarsın
kocaman öpüyorum sizleri
saglıcakla kalın

benim hikaye SÜPER
BENCE YANı TAKDıR SıZıN
akşam 5buçuk gibi ailecek çocuk odasında sohbet ediyoduk babam girince yattığım yerden doğruldum veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee süpriz suyum geldi
aslında 2gündür normalin üstündeydi sancılarım ve artık geliceğini belgelemişti rehababama caktırmadan yüzüm kıpkırmızı BABA DIŞARI ÇIKARMISIN DEDıM NE OLDUĞUNU ANLAMAYAN BABACIM HEMEN CIKTI
ASLINDA GARıP OLAN ŞU O ÇIKINCA BEN GÜLME krizine girdim annem susta ne oldu söyle dedi ama ben heyecandan kendimi tutamıyordum kendime gelince hemen tedbirleri alarak üzerimi değiştim hastane 5dk
ama en cok büyük oğluma sarılamadığıma üzüldüm görmesin diye salona almışlardı
doğumhaneye indiğimizde doktorum doğumdaydı cıktı beni masaya aldılar 5santim acıklık sancın varmı 10dk dedim tabi düştükçe düştü son anda belki 1in altındaydı zor cıktım masaya
gece11 20 gibi girdim doğuma 10dk sonra reha doğdu ama haykırarak doğurdum ve kararımı vermiştim büyük konuşmayım ama kızda kalsın ben almayım reha son olsun
reha yaklaşık 3 4 dk ağlamadı doktor aceleyle boğazını temizledi ben masada ağlıyorum ne oldu oğluma diye bağırıyorum doktor korma şimdi duyacağız sesini diyor ama ben duyana kadar inanırmıyım o 3 4 dk bana bi ömür geldi sonra bebeği ölçüp biçtiler sıra bana geldi temizleyip odama aldılar cok üşüyordum yarım saat sürdü titremem gecti tabi dikişsizimya hemen kalka bildim reha yı emzirdim
yanı ben pek şikayetçi değilim herşey yolunda gitti DARISI BAŞINIZA DOĞURMAYANLAR

Dıdemcım Allah analı babalı buyutsun canım ıcım delındı okurken bi hoş oldum.Allah hepımıze dogum hıkayelerımızı yazabılmeyı nasıp etsın burdaaa....

Dıdemcım Allah analı babalı buyutsun canım ıcım delındı okurken bi hoş oldum.Allah hepımıze dogum hıkayelerımızı yazabılmeyı nasıp etsın burdaaa....

canım cok tesekkür ederim
evet darısı basınıza

eysan süpersin gercektennnnn
pırt diye gelmiş reha bebek
ALLAH ım korusun onları
saglıcakla kal. kocaman öpüyorummmŞeniz

ayy kızlar hem okudum hem agladım yani...
bu hamileleik hormonları altust edıo gercekten....darısı bızım basımızza...ne gusel ne duygulu anlatmısınız ....

ayy kızlar hem okudum hem agladım yani...
bu hamileleik hormonları altust edıo gercekten....darısı bızım basımızza...ne gusel ne duygulu anlatmısınız ....

Bacım vaktimizin yaklaşması bize yaramadı valla. İyice sulugöz olduk. Darısı başımıza dimi ama a.s.

Kızlar valla çok duygulandım. Allah bizimde sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Geliyo bizim kuzularda bikaç haftaya hihoyyyt

ay maşallah ya okurken çok duygulanıyorum ve dua ediyorum inşallah bizim doğumlarımızda böyle kolay ve dikişsizz olur bebeişleri sağ salim alırız kucağımıza

kızlar çok ama çok güzel yazmışsınız çok duygulandım.Rabbim bir an önce o güzel duyguları biz bekleyenlere de taşatsın inşallah.

VALLAHA CANIM YAA KOCAMAN Bİ MAŞŞALLAH DEMEK İSİTYOYORUM SANA GERÇEKTEN DOĞUMUN SÜPER OLMUŞ YANİ OLDU BİTTİ GİBİ BİŞİ OLMUŞ SENİNKİ allah analı babalı büyütmek nasip oğluşunu sağlıkla inşallah

inşallah bizimkilerde böyle kolay olur AMİNNN

Canım ya bızde senın gıbı atıversek şöyle bebeişleri bı avazda vallaaadelikafaduldenAllah bebegını sıze bagıslasın darısı basımızaa...hihoyyyt

kızlar doğumum kolay gibi gelmiş size ama tam 5saat sancı çektim ayrıca rehanın kafasının çıkışıda 10dk sürdü ama bana bi ömür gibi geldi neyse masallah deyin bana doğmam diyorum ama olurda 3ü doğarsam gene böle olsun belki 30umda falan oda kafayı yersem
o anı hatırladıkca ayy ayy sanırım o yüzden anne hakkı ödenemiyor
masada nerdeyse vaz geciyordum ama doktorum HADı BıZı YARIYOLDAMI BIRAKACAKSIN COK GÜZEL GıDıYOR HADııııııı
diye bağırınca ki sesi benden cok cıkıyordu o an toparlandım
YANı SANDIĞINIZ KADAR KOLAY DEĞıLDı
ORDAN ÖLE GÖRÜNMÜŞ SıZE
AMA ıSTıYORSUNUZ MADEM ALLLAHHEPıNıZE BENıMKı GıBı DOĞUM NASıP ETSıN
bu arada içimde kalacak eyşan aslında rumuz ve anlık attığım bi isim benim asıl adım betül

valla betulcum yerimseniben normal doğum yaptığın icin tebrikleri hakediyorsun ve cok sukur hicbir ters durun olmayıp sonunda yavrunu sağ salim kucağına aldığın icinde kocaman bir masallahhh sana..Allah kuzuna sağlıklı uzun bir omur versin inşallah

VALLAHA CANIM ASLINDA ŞU YÖNDEN TEBRİK EDİYORUM NORMAL DOĞUM YAPĞMAK HER YİĞİDİN HARCI DEĞİL ESKİDEN ANALARIMIZ KİM BİLİR NASIL NORMAL DOĞURDULAR İLACSIZ NE EPİDURAL VAR NE AĞRI KESİCİ DÜŞÜNECEK OLUNCA BEN O YÜZDEN DAHA ÇOK NORMAL DOĞUM İSTİYORUM ANNEMİN BENİ DOĞURURKEN ÇEKTİĞİ ACIYI HİSSETMEK İSTİYORUM ŞİMDİ SEZERYAN İSTERSEM BANA KAÇIYOMUŞUM KİBİ GELİYO ANAM DOĞURDUYSA BENDE DOĞURURUM allahIN İZNİYLE İNŞALLAH TABİ Bİ AKSİLİK OLMAZSA SEZERYAN OLURSAMDA SONUÇTA SAĞLIK OLSUN AMA .SONUNA KADAR NORMAL DOĞUM YAPANLARI DESTEKLİYORUM HERŞEYİN NORMALİ İYİDİR DEMEK İSTİYORUM

AMA SEZERYAN TERCİHİ YAPAN LARADA BİŞEY DİYEMEYİZ SONUÇTA HERKESİN ÖZGÜR İRADESİ BİZ NASIL NORMAL TERCİH EDİYOSAK SEZERYAN DA Bİ TERCİHTİR YETERKİ SAĞLIK OLSUN HEPSİ TIKIR TIKIR GELİR:enbuyukkk:

yaa bende ne kadar kolay anlaıyo herkesler bu normal dogumu diyorum tabiki degildir sen anlatırken ben yaşadım valla gerçegi bu arkadaşlar dogumlarınız cok duygusal ama anlatırken şu evreleride anlatırsanız bizler için cok iyi olur merakla bekliyorum ve bizimde az kaldı allah yardımcımız olsun diyoruuummm

Doğum hikayelerinizi okurken ağladım ne mutlu bebeklerinize kavuşmuşsunuz Allah bizede yardım eder inşallah
Heyecanım iyice arttı.

benimde sadece 13 günüm kaldı...umarım hepimiz senin gibi sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi...

sabah 7 gibi sancıyla uyandım düzenli geliyodu sanki sancılar eşimle zaman tuttuk 10 dk da bir,ben bu gün doğururum kesin dedim,arkadaşlarla kahvaltıya gidecektik başka bir arkadaşa eşime ben gidecem dedim oda ben bırakıyım bişe olursa ara hemen gelirim dedi,orda arkadaşlarımın yanında 10 dk da bir geliyo sancılar ben kıvrandıkça onlarda korkuyo herkez tetikte saat 5 gibi nişanım gelmeye başladı yoğun bi şekilde ben hala bekliyorum 5 dkda bire inmesini akşam 9.30 gibi 7 dkda bire indi sancılar,saat 10 da 5 cm açıklıkla yattım hastaneye suyumu orda patlattılar gece 2 de doğurdum son 1 saat biraz zor geçti kurtarın beni,yardım edin diyodum doktorlar başımda ıkınmamı söylüyodu ztn kendinden geliyo o his sonra bebek geliyo diye doğumhaneye aldılar beni 5 dakika sürmedi oğluşum doğdu o an herşeyi unuttum çok ağladım doğumda hep öbür oğlumu düşündüm bana bişe olursa ne yapar diye,bebek doğduğunda bile önce onu düşündüm kurtulduk diye,sonra odamıza çıkmak için hazırlandık tekerlekli sandalyeye bindirdiler bebişimi kucağıma verdiler sıcacıktı o buluşma anını hiçbişeye değişmem allah herkeze yaşatsın hemen emzirdim,sabaha taburcu oldum normal doğum olduğu için, 4 kişilik bir aile olduk allah hepinize nasip etsin 2. bebekten sonra sanki tam aile olduğumuzu hissettim .......................

Selinay canım gözünaydın
Allah analı babalı büyütsün..
Darısı başımıza inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…