2009 Nisan Kuzuların Doğum Hikayeleri

sağol canım benim,inşallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz......................

selinay canım ne güzel evet gercek bir aile oldunuz tebrikler:::))))

darısı bizim basımıza bakalım 2.ler ne zaman gelecek

saglıcakla kalın
ogluslarını öpüyorum kocaman
seni tekrar tebrik ediyorum
bu arada 2. dogum 1. sinden daha mı kolay oluyoooo
ona göre 2. calısmalarına baslayabiliriz de::))))

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 herkese merhabalar bu yazıyı yazmak için ne kadar bekledim bilseniz hep heveslenirdim yazanlara birgün bende yazarmıyım diye yada nasıl yazsam acaba diye ama artık şimdi oturdum içimden gelenleri yazıcam.....6 nisan sabahı saat 7 de evden çıktık az değil 100km yol gidecektik ve saat 9 da randevumuz vardı arabada ben eşim annem,babam,kardeşim ve kızı(onlar arkada sıkıştı ama ben ve kızım önde rahattık ama:))
tam saatinde vardık hastanemize içeri girerken çıkış anını düşündüm ve eşime 3 kişi çıkcaz inş dedim dua ederek içeri girdik,yatış işlemleri yapıldı kalp grafisi damar yolu ve sıra sondaya geldi korkuyodum ondan ama gercekten zor değil biraz yanma oluyo korkmayın kolay o hatta çıkarmasıda kolayda sonrası biraz beni zorladı soda takıldığı için ertesi gün idrarda yanma oluyodu oda geçti düğer gün neyse uzatmayım ayrıntıyı derken saat atm 12:00 dıki ben sedyede ameliyathane yazısını gördüm annemlere eşime el salladım asansörün önünde hiç konuşmadım çünkü konuşamazdım ağlardım onlarda zor tuttular kendilerini zaten tansiyon problemim vardı o yüzden rahat olamya çalışıyordum vee kapı kapandı saat hep gözümün önündeydi 12:05anestezi uzmanı geldi ve epidurali taktı hiç hissetmiyosunuz o anda hemen ayklarım ısındı ve uyuşmaya başladı acele yatırdılar ve dr.umda geldi daha saat 12:10 duki hemşireye dr başladımı dedim başladı tabi şimdi bebek gelio dedi veeee müthiş ses kızım ağlyodu hemde orayı yıkarcasına o sesi duyduğuum an artık tutamadım kendimi gözyaşlarım boşaldı dr .um ağlama lütfen hastalarım ağlıyo sonra bende etklieniyorum dedi ve hemşireye götürmeden önce görmek istediğimi söyledim yanıma getirip öptürdü kokla annesi dedi allah ım bu koku dünyadaki en güzel kokuydu ve o günden beri bu koku artık hayatımda elbiselerime bile siniyo sonra dikiş faslı derken 12:50 biz odamıza geldik artık kızım yanımda idi saatlerce onu seğrettim.... uyuşma geçince hafif ağrılar oluyo oda artık olcak ertesi gün çıktık biz artık aile olmuştuk evimizdeyiz şimdi ilk 3 gün sütüm gelmedi mama vs.kabusum oldu bu geceye kadar hiç uyuyamadım ama dün akşam sütüm geldi ve bebeğim kuzuya dönüştü bende uyudum oda.emerken onu seğretmek de daha ayrı ve güzel.....
bu hikaye böyle uzar gider inş ifade edebildim kendimi darısı tüm bekleyenler ve isteyenlerin başına ha bide doğum hikayelerini okurken hep normal doğumları seçerdim sezeryanlar çokta hikaye gibi gelmezdi ama başıma geldidelikafadulden cereninde selamı var teyzeleri avatrıma koydum resim eklemeyi becerirsem onuda eklerim

çok güzel yazmışsın canım yaa vallaha gözümden damlalar aktı tutamadım.allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.hayırlı evlat olur inşallah.o ilk buluşma anı kim bilir ne mucizevi bişey bende oğluşumu görmek için çıldırıyorum resmen.kucağıma alıp koklamak istiyorum.inşallah bende sağ sağlim yavruma kavuşurum

sıra doğum hikayemizi yazmaya da geldi çok şükür. Bu günleri bize nasip ettiği için Allah'a binlerce kez şükürler olsun
Hepinizin bildiği gibi normal doğumu çok istiyordum ama son anda kandaki bazı değerlerin çok yükselmesi ve bebeğin hayati tehlikeye girmesi nedeniyle acil spinal sezeryan oldum.
Akşam saat 5 te doktorumu sezeryana ikna edip, duşumu alıp, çantamızı alıp yola çıktık annem eşim ve ben. Ama hepimiz şaşkınlık içindeydik ve hala inanamıyorduk. Doktor bizi pazartesi normal doğum için ikna eder geri döneriz diye düşünüyorduk. Hastaneye 7 de vardık. Herşey hazırdı. Hemen odamıza çıkardılar. Beni hazırladılar. Damar yolu açıldı. Bu arada bir sürü evrak imzalattılar. Bir taraftan sorılar soruluyordu. Ben inanılmaz bir sakinlik içindeydim. Hala inanamıyordum sanırım.Ağlarım çok heyecanlanırım gibi geliyordu. Annemi öptüm odadan çıkarken, ameliyathaneye kadar geldi eşimle annem. ameliyathaneye girerken eşimi öpmeyi helalleşmeyi falan düşünemedim o kadar garip duygular içindeydim.ameliyathaneye girdikten sonra tekrar kapıyı açtırıp öptüm ama:)doktorum ve anestezi uzmanı beni bekliyordu zaten. İkisi de çok yardımcı oldular beni konuşturup rahatlatmaya çalışıyorlardı ama ben inanılmaz sakindim zaten hatta bi ara serumun içinde bişeymi var ben niye bu kadar sakinim diye sordum. Spinalde bele katater falan takılmıyor. omurilik sıvısına ilaç enjekte ediliyor sadece. hafif kambur durmam yetti bunun için hiç zor olmadı yani. hemen bacaklarım uyuştu zaten. masaya yatırdılar beni ve sonda ondan sonra takıldı. o yüzden o kısım da çok rahattı.ardından operasyon başladı ve tüm bu anlattıklarım 20 dk içinde oldu arkadaşlar. yani hastaneye varıp sezeryanın başlaması arasında sadece 20 dk geçti. o yüzden de çok apartopar oldu bişey anlamadım diyebilirim. ameliyat sırasında bütün dokunuşları sarsıntıları hissediyorsunuz.ama acı yok tabi. bi ara gözlerim kapanır gibi oldu zor açık tuttum, konuşmam güçleşti, bi ara da kusma hissi geldi. sonra hemen o da geçti. yaşadıklarım bunlardı sadece ameliyat sırasında.7. 25 te kızım karnımdan çıktı. ardından ağlama sesi geldi. ilk ufak bakımını yapıp yanıma getirdiler ağlıyordu ben konuşmaya başlayınca sustu. bir sürü saçı vardı çok tatlıydı.ama çok sulugöz duygusal bir insan olan ben o anda ağlayamadım bile.hep çok ağlarım o anda diye düşünüyodum çünlü. ben hala serumların içinde sakinleştirici bişeyler olduğunu düşünüyorum.
dikişlerimin ardından ben de 15 20 dk sonra çıktım.eşim kapıda beni bekliyordu. o da çok şaşkındı. odamıza çıktık.sonra kızımızı da yanımıza getirdiler.çok şekerdi. bakmaya kıyamadık.gözlerimiz doldu hepeşim ve annemle kızıma bakarken.spinalin etkisi geçtikten sonra da çok zorluk çekmedim.dikişlerde yanmalar oldu hafif ama çabuk ayaklandım.sonra emzirme maratonu başladı. fazla uzatmıyım ama o konuda oldukça zorlandık.bu yüzden 5 gün hiç uyumadım inanın çok yoruldum ama hiçbirşeyi gözünüz görmüyor herşeye katlanıyorsunuz evladınız için.
neyse çok uzattım. bu gün itibariyle herşey daha da yoluna girmiş gözüküyor.inşallah daha da iyi olucak.
gerçekten bir evlat sahibi olmak çok farklı bir duyguymuş. bakmaya kıyamıyorum. sürekli dualar ağzımda sürekli Allah'a şükrediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

aliye ve elavinya

kutlarım ikinizi de ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah
bebişleri kokluyorum
saglıcakla kalın

elevinya ve aliye 83 bebeklerinizi kucaklarınıza aldınız ne güzel
Allah bizde kısmet eder inşallah
annesine babasına vatanına milletine hayırlı evlat olurlar inş.:Saruboceq:

aliye ve elevinya gözünüz aydın ...Allah kuzularınıza hayırı uzun ömürler versin..darısı bizlerin başına

evet didemcim 2. doğum ilkinden çok daha kolay oluyo canım inşallah 2. bebişide alırsın kucağına............................................

kızlar ne güzel yazmışsınız okudum ağladım heyecanlandım sanki anlattıklarınızı okurken yaşadım.allahım 5 gün sonra bana da nasip eder inşallah aynı güzellikleri.

inşallah seninki gibi bizimde olur bebişim canım kızım...
bazen içime bir korku düsüyor Allah yardım etsin insallah....hepimize...:CüvCüv:

doğum yapan arkadaşlar allah bebeklerinize uzun ömür versinn
doğum yapacak arkadaşlara da kolay doğumlar dilerim

Son düzenleme:
elavinya ve aliye simdi iki gözüm iki çesme agliyorum..................... ayyy çok duygulandim..... Rabbim uzun ömürler versin...............

ayy yaaa geri geri okuyarak gidiyorum ve koptum artik... göslerim sisti... zaten uyku tutmaadi........... herpiniz çoooook duygusal yazmisinz........ eysan, Rumeli, didem, sinemsin, selinay,,,,,,
Rabbim huzurlu uzun ömürler versin...........

aglama kız geda
zaten aglayacak yer arıyoruz
sen de en kısa zamanda yazarsın ins da bizde seni okuruz....

benimki çok ağlamaklı bi hikaye deil ama yazcam:)

sabah 5 de kalktık eşimle çantalar bagajdaydı zaten dooğru duş alıp giyinip hastaneye gittik bende heyecan dorukta tabiiki. 8 e 20 kala ameliyathaneye indik anestezist geldi doktorumla şakalaştık derken bana bi korku geldi epidural takılırken korkuyorum ben dedim doktora neyse masaya yatırdılar. tabii bu arada hafif sakinleştirici vermişler doktor şimdi o bölgeyi temizlioruz dedi meğerse kesmiş bile ben aa iyi diorum bu arada eşimi gördüm kamerayla veeeeeeeeeeee bi baktım bi ağlama ve yukardan bana bakan cingöz oğlum tabii bu esnada ameliyathanede çalan Kenan Doğulunun sen benim başıma gelen en güzel şeysin şarkısının etkisiyle ağladım azıcık:) sonra temizleyip kucağıma verince o ağlayan bıcırık da sustu bakıştık uzun uzun hayatımın en anlamlı en değerli anlarıydı gerçekten:) hala bakışıyoruz arada gözlerim doluyo. Allah minişlerimizi korusun hakikaten başıma gelen en güzel şey o artık ötesi yok.
bu arada tüm bunlar 18 dakikada oldu dikişlerim dahil şaka gibi sonra oğluşumu alıp götürdüler yıkamaya aşı ve kontrollerini yapmaya. amaaaaaaaaaan rüya gibi geçti o gün işte. şimdi birbirimize alışıoruz evde yarın 1 haftalık olucak ne çabuk geçio anlamıyo insan.

Son düzenleme:

çiçek sizleri okudukça bizde artık bekleyecek hal kalmadı.ben de isitiyorum ya.bu arada bugün son günüm inşallah.

en duygusalı değil belki ama en maceralısı bizim hikayemiz galiba

30 mart günü kontrole gittik tabi benim durumum malumunuz feci kalpdamardan consultasyon istedi dr oda manyak bi adam çıktı niye bana geldiniz anlamadım madem çok merak ediyosunuz bi ultrason çekilsin gibi abuk bi laf etti benim tırnaklar hafiften uzamaya başladıııııııııı neyse ultrason için elimizde acil kağıdıyla aşagı indik çok zeki insanlar bana çarşamba perşembe cuma gibi abuk ultrason tarihleri vermeye kalktılar benim tırnaklar baktım az daha boy atıyo soluğu kendi drumun yanında aldım neyse konuştu dr falan gelsin kapıda beklesinler çağırıp alıcaz hemen dediler bekle bekle içerden zillinin biri çıkıyo başkalarını çağırıp çağırıp duruyo bi üç beş derken baktım benim tırnaklar tam kıvamında yıkıverdim ortalığı sonuç ultrasonum süper sonic bi hızla çekildi gittik dr gösterdik adam beni eve göndermeye cesaret edemedi hastaneye yatırdı ama ameliyatı bu gün yapmayalım geç olur yeterince ilgilenemem yarın sabah yapalım dedi bunada şükür dedik yattıkkkkkk neyse akşam anestezi uzmanı geldi salak arkadaşınız ben yarın bu herif canıma tükürür demeden ukala ukala tartıştım mı adamla epiduraldi geneldi diye oldumu ertesi sabah ben bekler kurbanlık koyun gibi aç susuz ama ölecem susuzluktan o kadar yani 8:00 8:30 9:00 9:30 derken bi haber acil beyin ameliyatı var nezaman alınacaksın belli diil diye ben çıldırır kafayı yer susuzluktan neyse bi haber daha saat13:00 de başlıyoruz 12 oldu gelen giden beni hazırlayan yok 12:30 oldu yok 13:00 oldu yok sen benim dr yazıcıoğlunun cenazesi yüzünden kızılayda mahsur kallllllllllllll delikafadulden
ben başladım ağlamaya ay doğuramıcam nedir benim kaderim diye dr yürüyorum başka araç bulmaya çalışıyorum modunda bu arada doğumdan çoktan çıkmış olmam lazım yaa çiçekler geliyo tebrik ederiz diye şaka gibiiii:roflol: saat oldumu üçççççççççç beni aldılar ben yusuf yusuf ameliyathaneye indik koçişe gelemezsin dedilermiiiiiiiii ben başladımmı ağlamaya kocamı isterim bayılana kadar yanımda dursun diyeeeeeeee canavar anestezi uzmanı izin vermez ben ağlar adam tınlamaz yapmıyoz ameliyatı çıkarın bunu demezmi delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden neyse beni kapıya götürdüler koçiş ikna etti beni ağlaya ağlaya tekrar ameliyathane dr piyasada yok bu arada delikafadulden neyse beni hazırladılar dr um geldi nasılsın dedi korkuyorum koçişide almadılar dedim konuşuyoz dr la o arada canavar anestezi uzmanı araya girip senin kocana özel değil kimseyi almıyoz hadi bye bye demezmiiiiiiiiiiiiiii benim şalterler kapandı birdennnnnnnnnnnnn hiç bişey demeden çakmış ilacı :mymeka: sonra hadi uyan ikiside kız dediler ben belki 100 kez kuvöze koyuldularmı diiye sayıkladım gözümle görene kadar sordum duyduğum hiç bi cevaptan tatmin olmadım fazlacada narkoz aldığım için gözlerimi çok geç açtım açar açmaz koçişe göster onları bana dedim ilk zereni gördümmmm öyle masum ve muhtaç bakıyorduki gözlerimin içinee 9 ay boyunca çektiğim herşeyi sildi geçtisenağlama senağlamasenağlama iyiki herşeye rağmen doğurmuşum yavrularımı Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

şenay hikaye süper film gibi ama sonu süper. megulcüm hadi hayırısı olsun yarın çok heyecanlısındır sen kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…