2009 Nisan Kuzularının Resimleri

masallah kizlar nisan kuzularina siz koydunuz ya ben beceremedim kiz OVTEMIZKAN O NESEKER SEY serbetemi yatirdin ole

nerdeyse 40imiz cikacak hala resim koyamadim
neyse esim bugunde calisiyo ama yarin aksama belki bir iki yeni foto ceker eklerim
bu arada kizlar evime gelince sanki reha 2gunde daha bi buyudu guzellendi ne bileyim baba bize moral oldu sanirim bende daha iyi hissediyorum ve sutumde arrtti

oyyyyyyyy oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhh teyzesinden kerem sıpasınaaaaa sultan çok şeker bu sıpaaa Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
sağol şenay teyzesiiia.s.
ayy canım benim maşallah allah analı babalı büyütsün 41 kere maşallahhhhh

Oy oy maşallah çok tatlılar ya:))
Allah bağışlasın
Allah analı babalı büyütsün..:Saruboceq:
sağolun kızlar a.s.
glnm Allah senide bebeğine kavuştırsun cnm hayrlısıyla...

http://i0904.hizliresim.com/2009/4/22/1891.jpg buda benim japon kuzumun 4 günlük hali kaydirigubbakcemile3

oy maşallah ona yaa

Son düzenleme:
Bütün kuzulara maşallah ya.. meğerse bunlar varmış içimizde. Şimdi düşününce şaka gibi geliyo. Nası geçti 9 ay, neler yaşadık şimdi kucağımızdalar resimlerini bile koyuyoruz:))

a.s.
Bütün kuzulara maşallah ya.. meğerse bunlar varmış içimizde. Şimdi düşününce şaka gibi geliyo. Nası geçti 9 ay, neler yaşadık şimdi kucağımızdalar resimlerini bile koyuyoruz:))

evet april nerden nerelere dimi bu ne büyük mucize ne kadar şükretsek az...

ayy yerim on ben çok tatlı maşallaha.s. allah bağışlasın allah nazardan saklasın

oy kuzuma bak ne tatlı uyuyor ne kadar masummaşallah cnm nazar değmesin

saol cnm benm:1hug:

Bursasu ne tatlı uyuyor maşallah,Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah!

Ayy canım ya,Allah korumuş Kerem bebeği.benim de kızım ilk doğduğunda çok ağlamadı,hatta kan alınırken bile hiç ağlamadı,ben de bir sorun var die çok korkmuştum da,neyse ki kötü birşey yokmuş.

bursasu maşallah canım oğluşuna.çok güzel uyuyo. şükür kavuştun sen de. Allah analı bablı büyütsün canım

:Saruboceq:slm kızlar benimde artık bebeğim karnımda değil kollarımda allah herkse yaşatsın

Eklentiler

• $Görüntü003.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $Görüntü002.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 53
Bursasu ne tatlı uyuyor maşallah,Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah!
sağol cnm benimma.s.

ya bide jimerde ben baygınken bebeğimden topuk kanı almak için imza istediler bende topuk kanı die atttım meğer gecenin 2,5ğunda bebkten topuk mkanı almaya gelmişler bebeğimin çığlıklarıya uyandım başka bir odada öyle baygın baygın gittim nasıl ağladı yavrum
valla sağlık ocağına da aldırmıcam çok ağlıyor ya yazık

:Saruboceq:slm kızlar benimde artık bebeğim karnımda değil kollarımda allah herkse yaşatsın

cnm benim 41 kere maşallah bebeğine ALLAH analı babalı büyütsün...

http://i0904.hizliresim.com/2009/4/22/1891.jpg buda benim japon kuzumun 4 günlük hali kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar bunların hepsi birbirinden tatlı maşallah sizlere.....

bunlar bizim topiğişn bebekleri olduğu için bence bu kadar tatlı..

çünkü anneleride ayrı bir tatlıydı..
9 ay şeker gibi günlerimiz geçti ,, inşallah bundan sonrada birbirimizi görmesekte dostluğumuz devam eder.....:1hug::1hug::1hug:

ooyyy allahım bu ne böyle yarabbim...
allah bağışlasın..

inşallah benim baranımda böyle tatlı olur...
acıda olsa gelsin artıkkkkkkkkkkkk

maşallahhhhhhh kereme

cnm eminim senin bebişte dünya tatlısı bir oğluş olacaktır sağol teyzesiii
sağlıkla kavuş bebeğine :1hug:a.s.

bencede cnm:lepi::lepi::lepi:
inşallah

ayyy kurban olurum yerim ben onun güzel burnunu allah analı babalıo büyütsün sağlıklla canım maşallah

ee bizim topiğin tatlı muhtar annesi hala doğum yapmadı muhtarımızın meleğini bekliyoruz oda senin gibi çok şeker olacaktır merakla bekliyoruz şirvan hadiiiiiiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…