2009 Nisan Kuzularının Resimleri

:Saruboceq:slm kızlar benimde artık bebeğim karnımda değil kollarımda allah herkse yaşatsın

selam kaç gündür bende seni merak ediyordum kurtarmışsın allah analı babalı büyütsün evladını darısı bizlerin başına her ne kadar daha vakit olsada insan sabredemiyor nedense bu arada bebegin çok tatlı maşallah nisan kuzularının hepsi ayrı ayrı güzeller hepsine 41 kere maşşallah diyeyim

Ceyoooo
bayıldım masallah o ne ole ne tetlı gulmus bıde kıs senı ogluma alayım mı erzuruma gelın olur musun bayıldım ben sana

Selınay bacım sız kac gunluk oldunuz
resmınıde koymadın kı gorelım nasıl abısı kızkanıyor mu

evet ilk resim ekim29 dan gelmişti,,, onu ben ekliyorum..

işte bizim güzel zeynep' imiz ..
allah onu tüm kötülüklerden korusun...

işte bir minik kuzu daha rumelinin biricik kızıidil

LANA01 in biricik kızı EYLÜL ADA

işte benim minik kuzum canım kızım duru'm...

kızlar hastaneden fotoğrafımız yolluyorum size

DİDEM1981 ALINTIDIR......

DEMİR BEBEĞE MAŞALLLAHHHH

İŞTE SELİNAY2002 NİN MELEĞİ

Bütün bebeklerimize maşallah.Hepsi çok tatlılar.

İşte benim oğlum Doruk:))

buda benım kızım kızlar ......ceren ...

bebişlerin hepsini bi araya toplayım dedim...................

Eklemeyi başardım mı bilemiyorum:)) Bu da benim sıpam..

http://i0904.hizliresim.com/2009/4/16/874.jpg
BUDA BENİM MİNİK MELEĞİM DEFNE EYLÜÜMMMMMM:asigim:

işte benim meleğim "selen nisa"

saçlar nasıl ama:)

Can'ımın son hali

işte buda benim kuzuuuummmmm
maşallah deyin teyzelerii

http://i0904.hizliresim.com/2009/4/22/1891.jpg buda benim japon kuzumun 4 günlük hali kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq:slm kızlar benimde artık bebeğim karnımda değil kollarımda allah herkse yaşatsın

duru'mun son hali

Mis kokulu kızım Miray'ım.

maşallah diyibn bebişlerimize..........................

Ceyoooo
bayıldım masallah o ne ole ne tetlı gulmus bıde kıs senı ogluma alayım mı erzuruma gelın olur musun bayıldım ben sana

Teşekkür ederim canım,valla babasına şimdiden tasası düştü,ben kızımı kimselere vermem diye))

allahım esırgesın hepsını,melekler korusun kuzularımızı,şansları güzel olsun hep ıyı ınsanlar olsun etraflarında ınşallah

hepside çok tatlı MAŞALLAH ALLAH nazarlardan görünür görünmez her türlü kötülüklerden korusun bebişlerimizi

slm kızlar ben nete girmeyeli doğum yapmış herkesin bebeğini allah bağışlasın
allah hepimize güle güle bbüymek nasip etsin

kızlar bebişlerinize maşallah Allah nazarlardan kem gözlerden esirgesin kuzularımızı. ben 2008 nisan annesiyim kızım artık 1 yasında ama bebekleri görünce tekrar doğurmak isteği sardı içimi :))) (Kızıma kardeş hiçte fena olmaz hani)

:ecrin_bebek: Ay bu nisan kuzuları çok tatlı :ecrin_bebek:

Maşallah hepsine , sağlıkla büyürler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…