2009 Nisan Kuzularının Resimleri

gülfeme ve elaya maşallah ayy kız doğurasım geldi sultan gibi benimde yerim yaaaa çok güzeller

Ela nın o yumuk yumuk ellerini yerim ben yerimmm maşallah

Yerİm ben onları yaaa maŞallah gÜlfeme de ela ya da .......

maşallah çok güzeller gülfem hanımla ela hanım

saolun kızlar inşallah 2. yi kız isteyenlerin kızı olur :)) allah bütün bebişleri nazarlardan korusun

benim kızımıda ekleyeyim dedim opuyorumnanaktan

Ogluşşumm kocaman oldu teyzelerı

maşallahhhhh 41 kere maşallahhhh
kızlar güzel erkekler yakışıklı bebekken bölelerse üyüyünce nasıl olcaklar yerim hepsini
tuğbiş senin oğluşun saçları maşallah nekadar uzun gür bizim kelin daha yeni yeni çıkıyo:))

benim oğlumda büyüyo

Eklentiler

• $1 (210).webp
    29 KB · Görüntüleme: 25
  • $1 (242).webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
kızlar can yakıyor...maşallah ela ya......
cenkin 2.bakış hepsinde aynı.....kafalarını bir yana kırıp öle bakmıyorlar mı....40 saat uykusuz kalsam yine kıyamam....

bizimkide kalkmaya pek bı meraklı kalkıp ne yapacaklarrsa.
birde bizimki bu ara yuz ustu donmeye calısıyo ugrasa ugrasa dönuyo sonrada gitmeye calısıo gidemeyınce basıyo feryadı bıtıyorum o halıne :)))

aman maşallah ha gayret kendi kendinize kalkmanıza az kaldı 5-6 aycık falan :)) şu kalkarken ağızlarını da açıyolar ya bayılıyorum

ne meraklılar bu bebeler kalkmaya :)))))))) masallah cenke

kızlar can yakıyor...maşallah ela ya......
cenkin 2.bakış hepsinde aynı.....kafalarını bir yana kırıp öle bakmıyorlar mı....40 saat uykusuz kalsam yine kıyamam....

maşallah cenk beye.bizimkide böle valla.ayaklanıp gidecekler çok aceleciler

Maşallah Cenk e,3-4 ay sonra kimse tutamaz bunları..

vallaha kızlar bebekler aceleci kalkalım diyom elimi uzatıyom belini kaldırmaya çalışıyo
allah onlara sağlık versin:)):Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…