2009 Nisan Kuzularının Resimleri

olluşkooommmmm pamuk prensm

valla çiçekçim ne yalan söylüm senin oğlanda buraların en yakışıklısı bence yani kıskanmadım desem şimdi yalan olicek he he he 41 kere maşllahhhhh bakarken sürekli maşallah dedim valla ,bence de kızın olursa inşallah oda sana benzer gerçi babaya da haksızlık etmeyelim ama biz gördüğümüze yorum yapıyouz :kedi::kedi:

bi de ben deneyim.... becerebilirsem devamı gelcek:)

Eklentiler

• $IMG_0855s.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 20
Sen ne kadar masum bişeysin idile bak sen görende çok uslu sanır hehe :)
yaramaz idil seni ama çok tatlısın

masumiyete de bakınız annesi de şikayet ediyor bu kızdan yalancı annesi seniiii baksana melek bu melekk opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz teyzeleri çok masumdur benim kızım sormayın........yere bakan yürek yakan misali kız olacak idil sanırım:asigim:

Tuğbacım harika bu kız harika hakikaten mirayla ikisi punk cı gibi:)) külotlu çorabınıza bende bittim

sağolun teyzeleri ecrin ellerinizden öper opuyorumnanaktan
saçlarını yıkayınca güzelce tarıyorum kurudukça yine dikiliyorlar havaya
geçen gün tel toka taktım ıslakken yatık alışsın diye çıkardım saçlar yaşasın özgürlüük deyip hemen ayaklandılar :lepi:

en çok duyduğum şey "sen bunun saçına jölemi sürdün" hayır dediğimde de nerden bilelim dokunacam valla bakalım yumuşakmıı allahımmmm deliriyorum
en son kargoda çalışan kızı tersledim bukadarcık çocuğa jölemi sürülür diye :mymeka:

ama böyle giderse sürecem ama saçları yatsın diye kaydirigubbakcemile3

İşte benim tatlı oğluşum.

Annemin ricasıyla fotoları kaldırdım. Çok teşekkür ederiz teyzeleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…