2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

barcli nbr yorulmussundur sen şimdi misafir filan ...benimde arkadaslarım geldi aksam az önce gittiler yaa sen hiç hamileye benzemiyosun diyolar
sekerinin iyi cıkmasına sevindim ben ufacık bir seyin tadına baksam ölçümde 180 filan cıkıyo artık tadına da bakmıcam bişeyin ,baksam zaten anlamıyorum doyana kadar yemeyince birde degerim yüksek cıkınca vicdan azabı cekiyorum...

iyi geceler hanımlar.barclı naber canım.bu ara misafirlerin biri gidiyor biri geliyor maşallah sana da.benden de istedi doktor şeker yüklemesi bayramdan sonra yaptırcam inşallah.bir belirtisi yok dimi yani testten önce hiçbir şikayetiniz oluyormuydu.ben ne zaman tatlı yesem midem ve yemek borum boğazıma kadar yanıyor.neden acaba sadece tatlı yiyince oluyor.

montesori cnm çok yoruldum ayaklarım çok ağrıyo acayip şekilde belim de fena sen ii misin

kıyamam yaaa bebiş bi doğsun ondan sonra acısını çıkarırız merak etme

ii geceler cnm ben yoruldum çok ayaklarım sızlıo nasıl uyurum bilmem aynen biri gidio biri gelio valla yemeğe gelince çok yoruluyorum yalnız başıma kaç saatten beri ayaktayımsenağlama inş şeker çıkmaz da herşeyi doya doya yersin bizim yerimizede yemeyi unutma haa:emir_bebek
yok cnm benim hiç şikayetim olmuyordu hatta çıkmayacağından o kadr emindim ki çıkınca şoka uğradım resmen...kafamçokkarıştı
bende olmuyodu öle bişi acaba montesoride oluyo mu kiCADIARZU

Yarın hiç yerinden kımıldama canım bacaklarını da hiç sarkıtma otururken.sandalyeye uzatarak otuyorum ben iyi geliyo.benim de yarın eşimin ailesi gelicek şehir dışındalar bende kalıcaklar yani hem yemek hem sahur hazırlıycam.nasıl yapçam bilmiyorum 5 kişi gelcekler.ben eşime zor kalkıyorum:1no2:

valla yarın yatıcam hiçbişi yapmıcam ahh kıyamam yaaa napıcaksın sen zor olacak çok allah yardımcın olsun dikkat et kendine yorma kendini olduğu kadar artık kimse kusurumuza bakmasın

barcli ben önceden cok su içer ve sık idrara cıkardım belki bu bir belirti olabilir...
walla ben normalde mutfakta beceriksizimdir o yüzden misafirde pek sevmem,arkadaslarım yada kendi ailem geldiginde hep beraber mutfaga girer hazırlarız bişiy, ama eşimin ailesi gelince tedirgin olur ve cok yorulurum bu ramazan iki kere geldiler iftara anlıyoyum sizi kızlar...
barcli şöyle güzel bir dinlen ayaklarının altına yastık koy faydasını görürsün...

montesori ben de çok su içiyorum ve çok idrara çıkıyorum.ama tatlı yiyince midem yemek borum boğazım yanıyor.bunu da bu gece keşfettim.bikaç kere daha oldu.hepsinde de tatlı yemiştim.şekerle bi bağlantısı olabalir mi

tatlı yemenin sekerle bir ilgisi yok ,ama benim ailemde herkes seker hastası oldugu için genetik miras olarak bu kalmıs bana da sankim baska miras bıraksalar olmazdı:)))bu su ve idrar benim varsayımım sonucunda zaten belli olur hersey ne zaman test olcan...

montesori sen yine iyisin sana miras olarak bir şeker kalmış ben hepten bitiğim babamda kistik böbrek var.sırf oyüzden kardeşime böbreğimizi veremedik annamda şeker kalp tansiyon teyzemlerde göğüs kanseri anlayacağın biz hepten batığız biri vurmazsa mutlaka öteki vuracak

ooo gece uyunmamış tabi şimdik de kimseler yok:))
ben de bugün uyumuşum kaç günden soona ilk defa 4-5 saati geçtim:))ama sanırım şifayı kaptım ,dün kociş çok hasta geldi eve ,ondan geçti heralde grip gibiyim((
ii bakın sizler de kendinize ,kaçtım şimdilik...

Günaydın daha doğrusu tünaydın kızlar.Gece herkes epey muhabbet etmiş bakıyorum.Ben de bilg. ımı eve getirdim, bayram tatili nedeniyle, ama bizim oğlandan almak biraz zor oluyor. Şimdi herkes yatarken bi taraftan kahvaltı hazırlıyorum, bi taraftan da kimler var diye bakiim dedim.
Herkese güzel bir pazar diliyorum, fırsat buldukça girerim bende.

Merhaba kızlar,
Sabah bir girdim, günaydın dedim arkasından siteye girmem mümkün olmadı.Bu sitenin şu girişleri çok sorunlu oldu yaaa.
Onun arkasından da oğlum arkadaşlarıyla bilg. a el koydu. Şimdi rahatladım, sitede sorun olmadığı sürece girebilirim sanırım.
Nasıl gidiyor tatil_? Sanırım herkes 9 günlük tatile başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…