Bende daha şimdilerde kendim kullanıyorum ama sürekli dikkat istiyor.Allahtan istanbul trafiği gibi değil, 15 -20 gün sonra trafik iyice azalır, yağmurlar başlayınca motorlarda çıkmaz trafiğe rahatlarım.Ama kızlar sizin için zor, özellikle marsg gibi sürekli çalışan kişiler için. Her zaman eşinle gidip gelemezsin ki. Nazlıcan sen de diyarbakırdasın. Orasının trafiği nasıl. Senin içinde zor olmuyordur inşallah. Eşin de yok, ailende yakın değil.Allah korusun hayatım,hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım.
Montesori, seni kazadan çok, hastanede yaşadıkların şok etmiş hayatım, gerçekten çok zor durumlar.Hastanelerde bu tür davranışlar oluyro kahretsin ki.
linay oğlunun son fotosunu koydun mu canım sen ... hisar hastanesi güzel di dimi.
henüz koyamadım resmi güzelim..evde ki pc de var resim vakit bulamadım koymak için
bir ara denerim artık tombalak tombak oğluşumun resmini :) kocaman yanakları var :))
evet canım çok güzel,temiz, doktor çok iyi psikolojik olarak beni çok rahatlattı..
cumartesi günü kontrole çağırdı yine gideceğim..
lojmanda olduğumuz için kızım için endişelenmiyorum.çok şükür o yönden rahatız kapımızı bekleyen askerler olunca gece bile lojmanın içinde parkta oynayabiliyor.canım bu arada burada çok araç var iş çıkışı saatleri özellikle trafik bile sıkışıyor.
yesinler onun yanaklarını kilosu ne kadar olmuş güzelim.
doktor iyiydi ben görmüştüm arkadaşımı kontrole gelmişti doğumdan sonra...
cumartesi yine görüceksin yani oğluşunu ohh ne güzel :))
bu arada kızlar cumartesi çektiğim göbiş fotomu albüme koydum sonunda.bilsem göbişler topiğne koyardım görmeyenlere duyrulur
renklide gördükten sonra siyah beyaz ultrason hiç bişey vermiyor bana... son gittiğimde doktoruma kahve falı gibi bakıyorum anlamıyorum hiç bişey sen gösterince anlıyorum neresi neresi, ultrasonu değiştir artık renkli al dedim... ikinci bebeğe yetiştir dedim :))
İlahi marsg, sağol yaaa sabah sabah güldüm.
Demek ikinci bebeğe yetiştir ha.Harikasın.Güzelim dr. unda sana sen al, bana hediye et bebeğin için demedi mi_?:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?