2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ah canım burayı bir görsen trafiği gülermisin ağlarmısın bilemezsin.döner kavşağa araba parkedeni mi ararsın hem sağdan hem soldan beni geçmeye çalışanı mı yoksa ana caddede ters yönde gidenimi ne istersen var burda.buraya geldiğimizden beri evimizin önünde 4 ü büyük 8 10 tane falan kaza oldu.Allaha emanetiz walla:Saruboceq:

Senin işinde ayrı bir zormuş hayatım, diyarbakırda araç fazla yoktur demiştim ama olanlar da kural mural tanımıyor anlaşılan. Allah korusun, evinin önünde de kaza oluyormuş, kızına da çok dikkat etmen lazım senin hayatım.

marsg senin bebeginde 1 kg olmustur en son 23.haftada gitmişsin 2 hafta olmus haftada 150 gr alıyolar 300-400 gr almıstır...

linay oğlunun son fotosunu koydun mu canım sen ... hisar hastanesi güzel di dimi.

henüz koyamadım resmi güzelim..evde ki pc de var resim vakit bulamadım koymak için
bir ara denerim artık tombalak tombak oğluşumun resmini :) kocaman yanakları var :))

evet canım çok güzel,temiz, doktor çok iyi psikolojik olarak beni çok rahatlattı..
cumartesi günü kontrole çağırdı yine gideceğim..

inşallah olmuştu canım. hala fır dönüyor karnımda yeri bol demekki :))

bu hafta öğrenirim artık. 3 boyutlu ultrason varmış testlerimi yaptıracağım hastanede yine renkli renkli görürüz kızımızı...

lojmanda olduğumuz için kızım için endişelenmiyorum.çok şükür o yönden rahatız kapımızı bekleyen askerler olunca gece bile lojmanın içinde parkta oynayabiliyor.canım bu arada burada çok araç var iş çıkışı saatleri özellikle trafik bile sıkışıyor.

yesinler onun yanaklarını kilosu ne kadar olmuş güzelim.

doktor iyiydi ben görmüştüm arkadaşımı kontrole gelmişti doğumdan sonra...

cumartesi yine görüceksin yani oğluşunu ohh ne güzel :))

bu arada kızlar cumartesi çektiğim göbiş fotomu albüme koydum sonunda.bilsem göbişler topiğne koyardım görmeyenlere duyrulur

İyi sevindim, hiç olmazsa çocuk rahat rahat oynayabiliyor, sen de ne oldu diye kafanı takmak zorunda kalmıyorsun canım.
Senin bebişinde 1 kilo civarında olmuştur artık:))))))
Linaycım senin oğluşunun resmini de bekliyoruz hayatım:)))))

yesinler onun yanaklarını kilosu ne kadar olmuş güzelim.

doktor iyiydi ben görmüştüm arkadaşımı kontrole gelmişti doğumdan sonra...

cumartesi yine görüceksin yani oğluşunu ohh ne güzel :))

26+1 gitmiştim 970 gr dı.günü günen bir bebek hatta bir kaç gün önde bile demişti doktor..
insan gördükçe göresi geliyor çok güzel yaa :))
darısı başına canım :))

renklide gördükten sonra siyah beyaz ultrason hiç bişey vermiyor bana... son gittiğimde doktoruma kahve falı gibi bakıyorum anlamıyorum hiç bişey sen gösterince anlıyorum neresi neresi, ultrasonu değiştir artık renkli al dedim... ikinci bebeğe yetiştir dedim :))

İlahi marsg, sağol yaaa sabah sabah güldüm.
Demek ikinci bebeğe yetiştir ha.Harikasın.Güzelim dr. unda sana sen al, bana hediye et bebeğin için demedi mi_?:roflol:

marsg doğru söylüyorsun renkli görünce diğeri tat vermiyor..
sanki yanına gelmiş görmüş gibi oluyorsun renklide :))

waterfullcum en kısa zamanda canım ekleyeceğim :))

kızlar sizlere afiyet olsun ben eve gidiyorum hasta kızımı bakıp yemek yiyeceğim hepimize kazasız belasız sağlıklı günler dilerim

Kızlar bende bir süreliğine ofise gidiyorum. Bakalım bensiz ne yapmışlar, bi kontrol ediim i mi_?
Görüşmek üzere sağlıcakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…