oğluşum bi gelsin zaten görcek o:1closedeyesnu kim beklicek o zaman.oğluşumu alır uyurum.:teytey:
evet canım ankaraya gitti kurs için bugün başladı kursu 3 hafta sürecek.ona göre hava hoş tabi annesinin yanında.bu arada benimkide tam bir balık avlama meraklısı aynı seninki gibi de tutamayanlardan :dance: benim annemler de uzakta(manisa salihliliyim ben) gerçi uçakla gelip gidiyoruz ama ha deyince gelinmiyor işteGünaydın kızlar,
Düm kocişleri şikayet etmişsiniz bakıyorum. Bende can sıkıntısından patladım. Benim ki maç sevdalısı değil ama , öğlen bir gitti balık tutmaya akşama kadar yok.Onun da derdi balık tutmak.Ah bi de tutabilse:roflol::roflol:
Göğüslerden süt gelmesi bu aylarda normalmiş.Ama ekinsunun dediği gibi sıkmamak lazımmış, yoksa sürekli gelmeye başlıyormuş.
Nazlıcan geçmiş olsun canım, senin eşin dışarı gitmişti sanırım, bir kaç hafta toktu. Senin işinde zor güzelim.İşi için gidiyor sanırım ama uzun zaman olmayacak yanında. Hiç olmazsa annenler filan yakınında mıydı senin_?
Sheeda sana da geçmiş olsun.
Smrisk gazdan olabilir karın ağrın, yatmadan bir kaç saat evveline kadar birşey yeme, belki ağrı kesilir.
Gece soluma yatacağım diye sabaha kadar uyuyamıyorum.Bi de sol bacağım ağrı yapmaya başladı, sürekli aynı tarafa yatınca.UFFFFF Ufffffff , doğsalar artık diyorumhihoyyyt
Herkes iyi haftalar arkadaşlarr.
shedaa sana da geçmişolsun canım sana bizim ailenin doğal reçetesini yazayım belki denersin:bir kupa edecek kadar kaynamış suyun içine bir tutam ıhlamur,bir parça zencefil(başparmağın kadar bir parça),bir çay kaşığı nane 1-2 dak kaynatılır altını kapatınca süzerek kupaya dök içne 1 tatlı kaşığı bal ile biraz limon sık tamamdır.bunu kızıma da içiriyorum.boğaz ağrısına ve öksürüğe çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?