2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

baktim ekinsu cum normalmis ...
bu arada maca giden sadece benim kocam degilmis anlasilan:))
ee erkekler hep bolye yeter ki mac olsun onlara......
biz de boyle yalniz kalalim(

kızlar aynı kaderi paylaşıyoruz bu saat oldu hala yalnızım bütüngün bilgisayara oturdum,tv izledim,manikürdü cilt bakımıydı derken akşamı yaptım durmadan yediğim yemeklerde cabası of ya sıkıntıdan patlıycam:bbo::1no2:

al benden de o kadar fatocum ya,ben de halen yalnizim saate bakyiorum durmadan,,,,,burda vakit gecirmeye calisiyorum ama siteye de girilmiyor pek..yine bir sorun var heralde...

günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir.

benim geceleri karnım cok ağrıyor gazdanmı acaba diye düşünüyorum sizdede aynı problem varmı.

günaydın herkese
o kadar uzun tatilden sonra işe gelmek bana çook zor geldi
birde kızımdan bulaştı sanırım faranjit oldum galiba boğazım acıyo

nazlıcan banada işe gelmek zor oldu. ama yapacak bişey yok. sana ve kızına gecmiş olsun kendine idikkat et hasta olmamamız gerekiyor.
bu arada dün kocişleri şikayet etmişsiniz. benim kocişin maç la alakası yoktur oyüzden çok şanslıyım galiba. yaşasın kötülükk :lepi:

Herkese Günaydınn
Nazlıcan geçmiş olsun , benimde boğazımda kaşıntı var sanırım benimde hasta olmam yakındır
Smrisk benim karın ağrım olmuyor belki gazdandır , bilemiyorum ?!?!?!?

Günaydın kızlar,
Düm kocişleri şikayet etmişsiniz bakıyorum. Bende can sıkıntısından patladım. Benim ki maç sevdalısı değil ama , öğlen bir gitti balık tutmaya akşama kadar yok.Onun da derdi balık tutmak.Ah bi de tutabilse:roflol::roflol:
Göğüslerden süt gelmesi bu aylarda normalmiş.Ama ekinsunun dediği gibi sıkmamak lazımmış, yoksa sürekli gelmeye başlıyormuş.
Nazlıcan geçmiş olsun canım, senin eşin dışarı gitmişti sanırım, bir kaç hafta toktu. Senin işinde zor güzelim.İşi için gidiyor sanırım ama uzun zaman olmayacak yanında. Hiç olmazsa annenler filan yakınında mıydı senin_?
Sheeda sana da geçmiş olsun.
Smrisk gazdan olabilir karın ağrın, yatmadan bir kaç saat evveline kadar birşey yeme, belki ağrı kesilir.
Gece soluma yatacağım diye sabaha kadar uyuyamıyorum.Bi de sol bacağım ağrı yapmaya başladı, sürekli aynı tarafa yatınca.UFFFFF Ufffffff , doğsalar artık diyorumhihoyyyt
Herkes iyi haftalar arkadaşlarr.

shedaa sana da geçmişolsun canım sana bizim ailenin doğal reçetesini yazayım belki denersin:bir kupa edecek kadar kaynamış suyun içine bir tutam ıhlamur,bir parça zencefil(başparmağın kadar bir parça),bir çay kaşığı nane 1-2 dak kaynatılır altını kapatınca süzerek kupaya dök içne 1 tatlı kaşığı bal ile biraz limon sık tamamdır.bunu kızıma da içiriyorum.boğaz ağrısına ve öksürüğe çok iyi geliyor

evet canım ankaraya gitti kurs için bugün başladı kursu 3 hafta sürecek.ona göre hava hoş tabi annesinin yanında.bu arada benimkide tam bir balık avlama meraklısı aynı seninki gibi de tutamayanlardan :dance: benim annemler de uzakta(manisa salihliliyim ben) gerçi uçakla gelip gidiyoruz ama ha deyince gelinmiyor işte

canım çok sağol evde ihlamur ve zencefil yok kocişe sipariş vereyim akşam alıp getirsin, akşam içerim İnşallah hafif atlatırım. Bu kadar vitamin alırken insan nasıl hasta olur anlamıyorum. Grip aşısı hamilelere önerilmiyor değil mi?

günaydın kızlar cok kötü bir bayram tatili gecirdim...bayramın birinci günü bütün ziyaretlerimizi tamamlayıp eve dönerken trafik kazası gecirdik girdigimiz yolda kum vardı öndeki arac aniden durunca eşimde cok sert sekilde fren yaptı aslında arabanın durması gerekiyodu fakat kumda kaydık öndeki araca carptık ...bütün millet basımıza toplandı arabadan indirdiler beni kanamam var mı filan diye sadece göbek cevremde cok siddetli bir agrı hissediyodum hemen memoriale gittik bütün testlerim yapıldı bende bişiy olmadıgı anlasıldı...biz hemen bebegi görmek istedik allahtan kadın dogum doktoru vardı eşim bir yanda aglar ben bir yanda hemen beni ultrasona aldılar ...oglusum o kadar korktu ki sıkısmıs kalmıs bir yere...baktık bebek iyi kalbi güm güm atıyo...doktor bu durumlarda eşinde ayrılma yada acıklık olabilir rahimde diye alttan muayene etti ama acamadım kendimi ultrasonla bakamadı...elle muayene etti çok canım yandı bir seyin yok dedi ama eşimde ayrılma gibi bir durum 24 saat içinde gercekleşir dedi yatmam gerektiğini söyledi en iyi hastanenin z.kamil oldugunu anlattı..zaten evimizin dibi diye z.kamile geldik ama agrım hala devam ediyordu...

montesori çok geçmişolsun canım çok üzüldüm Allah bebişini de sizide kurumuş çok şükür.şimdi hala ağrın varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…