2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Montesori çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış, Allah korumuş çok üzüldüm şimdi nasılsın, ağrın devam ediyor mu? Bebişimiz nasıl?

Günaydın arkadaşlar,uzun bir aradan sonra tekrar merhaba..özlemişim sizleri :)
umarım herkes iyidir, güzel bir tatil geçirmişsinizdir..
benim yorucu ama güzel geçti Allaha şükür bir problemde çıkmadı,bir yere gitmiyeceğim dedim ama
bursa çanakkale gezdim hep..

montesori canım çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah korumuş sizi,
şimdi nasılsın,problem varmı ?

buraya kadar hersey normal de z.kamilde nst ye baglandım kötü bişiyin olmadıgını agrımdan dolayı 24 saat nts ye baglı kalcagımı ve her saat bası ultrasona girecegimi söylediler ve bir kagıda imza attırdılar keske atmasaydım:çok üzgünüm:eşim evden ihtiyaclarımı getirdi ve odaya cıkmak üzere vedalastım eşimle....
kabus saatler burda baslıyo...hastanede yatıcagım yerde yatak yoktu sadece sancı odası bostu aldılar beni bir yataga carsaflar felaket neyse yattım sancı odası ya orası doguma gidenlerin sancı cektiği yermiş 30 kadın 20 si dogum sancısı cekiyo...ayyy kızlar ben orda kafayı yemişim herkes avazı cıktıgı kadar bagırıyo anneeee,alahım beni kurtarrrrrrrr,ben sezeryan olmak istiyorummmmmmmm...suyu gelenler mi dersiniz kanaması olanlar mı doktorlar hastalara köpek gibi davranıyo herkes avazı cıktıgı kadar bagırıyo serum bulamadılar bana sekerim var diye her serumu takamayız dediler dısardan acıyı önleyici serum geldi yanımda üç kadın dogum yaptı doktorlar nasıl popolarına vuruyolar nasıl gögüslerine bastırıyolar anlatamama herkese kadın karı diye hitap ediyolar ben hıckıra hıckıra aglamaya baslamısım sonra da sakinleştirici yapmıslar bana uyandıgımda sabaha karsıydı cıkmak istiyorum dedim doktora imza attın saatin dolmadan cıkamazsın dediler ne telefon var ne bişey hala aglıyorum ...durumum iyi baska özel hastaneye geciyim yalvarıyorum dedim yok olmaz eşimle görüşcem dedim o da yok yanımda bagrıslar cagrıslar...neyse ben tırlatmısım kafayı...aldılar beni baska bir odaya sonunda orda bir bayan vardı 24 haftalıkmıs bebegi başladık sohbete birden nst si acayip sesler cıkardı aldılar onu doguma 700 gr agırlıgında bir oglu oldu ben o dogum yaoınca tamamen cöktüm neyse yalvar yakar eşimle görüştürdüler kurtat beni dedim çıkmıs bashekime saati dolmadan cıkarsa mesuliyet kabul etmiyoruz dediler tamam dedik yine bir dünya imza attık kaçar adım cıktık ordan eve geldik ben gözümü birleştirdim bir yere ne konusuyorum ne hareket ediyorum soka girmişim 2 gün perişandım şimdi kendime geldim ve ne zaman gözümü kapatssam o anları yasıyorum...

ah canım ya bu ne kabus böyle çok geçmiş olsun sonra gitmedin mi özel hastaneye falan. kendi doktoruna da bir görünseydin güzelim...

verilmiş sadakan varmış genede güzelim. allah bağışlamış yavrunuzu size...

sagolun kızlar agrım sızım yok ama psikolojim berbat z.kamilde yasadıklarım korku filmi gibi ....ben bunları yazarken normal dogumdan korkun diye yazmadım arkadaslar sadece insanlara orda hayvan gibi muamele yapıyolar sen 3 gün sancı cekip doguramayan insanı alsana kardesim sezeryana yok sezeryan yapmıyolar ancak bebek tehl,ikedeyse yapıyolar....şimdi çok sükür iyiyim ...doktor bana arabada arka koltuga oturmam gerektiğini söyledi ...hava yastıgı yada kemer bebege zarar verebilir dedi aklınızda bulunsun kızlar eşimde beni güldürmeye calısıyo sana araba koltugu alcam diyekaydirigubbakcemile3 ama ben arabaya binmekten korkar oldum bayram öncesi eşimle bir haftalık yer ayırttık abanta gitcektik sözde bugun onu bile iptal ettirdik...

çok kötü olmuş tüm bunlara şahit olman, okurken ben bile çok korktum bunaldım senin neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Allah kimseyi oralara düşürmesin .... Sen bunları lütfen düşünmemeye çalış.

Umarım hepimizin doğumu insan gibi davranıldığımız bir yerde çok kolay ve sorunsuz olur.

canım valla çok geçmiş olsun... devlet hastaneleri böyle. yurt dışındada yapmıyorlar sezeryan...

bende emniyet kemeri takıyorum karnımı sıkıyor, takmasam içim rahat etmiyor. arka koltukta gitmek en mantıklısıda özel şöför tutmuş gibi olur o da :))dimi...

çok büyüklerden almayın araba koltuğu da oğlunda kullansın :))

marsg sonra eve geldik doktorum sehirdısındaydı ...acil bir durum olursa baska arkadasına yönlendirdi ama yattım dinlendim olmadı birşeyim ...hemen o aksam bir kurban kesip ihtiyaç sahiplerine bagısladık eşimde sürekli allah bana eşimi oglumu bagısladı baska ne isterim ki deyip duruyo papagan gibi:)

canım demezmi adamda şoka girmiştir... iyi yapmışsınız kurban kesmekle...

bende hatırlıyorsan 3 aylık hamileyken eşime çarpmıştım arkadan bizde çok korkmuştuk. allahtan bizimde verilmiş sadakamız varmış. dualar ettik aylarca araba kullanmadım. yeni başladım kullanmaya daha... insan şoktan çıkamıyor. kendini değil sadece bebeğini umursuyorsun o anda... ah bir sağlıkla alsakta görsek ...

doktorun gelince bir görürsün bebeğini dahada rahatlarsın... ben doktorumu aradığımda kaza yaptım diye merak etme demişti o çok güvenli bir yerde karnına direk darbe gelmedikçe hiç bişey olma demişti.

canım ya okurken bile içim daraldı,yavruna bişey olmamış ya öyle avunacaksın artık,yaşadıklarınıda unutmaya çalış..amniyosentes için gittiğimde görmüştüm bende,o yüzden halimize şükür değil binlerce kez şükürler olsun..allahım oralara kimseyi düşürmesin düşene de yardım etsin..

montesori canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına canım.utanıyorum meslektaşlarımdan ne diyebilirim ki Allah versin belalarını gerçekten çok sinir bozucu.ama hepsi böyle değildir heralde ya içinde Allah korkusu insanlık ve vijdan taşıyon doktor ebe hemşire de vardır umarım hala.

İyi haftalar hanımlar,

İşe başlayanlara allah kolaylık versin, uzun tatilden sonra ilk gün zor gelir, kafamçokkarıştı

montesori çok geçmiş olsun, allah bi daha böyle bir şey yaşatmasın.:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun montesori.Ucuz atlatmışsınız hayatım. Yollara serdikleri şu mıcır yok mu, insanlar kaza yapsın diye davetiye çıkarıyorlar sanki.Sen şimdi kendine çok iyi bak ve dinlen, inşallah birşey olmaz canım.Bebişte korkmuştur, kalbi güm güm nasıl atmıştır zavallımın yaaaaa.

güldürdün beni walla sagol marsg ahhh bir kucagımıza alsak şu tontişlerimizi ...yaaa kızlar bu kadar zaman nasıl gecti anlamadım ama 3 ay gecmicek gibi...

benimde hep aklıma geliyor Allah korusun bi kaza yapsam diyorum emniyet kemeriyle hava yastığı sıkıştırıverir bebişimi diye korkuyorum.benim şöförümde yok gitti ankaralara gelincede beni bırakıp alamamaz işten saatlerimiz farklı.mecbur kendim kullanıyorum.Allah hepimizi korusun kızlar

nazlıcan kesin vicdanlıları da vardır ama adamların kalbi tas baglamıs yanımda bir kadın dogum yaptı asagıdan ailesi esyalarını yollamıs kadını yataga yatırdılar verdiler eline bebegi birde giysilerini bunu giydir dediler...sen giydirsen nolcak yardım etsen nolur o kızcagız 2 dk. önce dogum yapmıs yorgun halsiz bebekle ugrassın canıyla mı ...allahım insanın böyle bir durumda yanında annesinin olmaması ne kadar acı ne kadar kötü kimseyi almıyolar yanına telefon bile sokamıyosun iceri...benim korkum orda sancım gelip dogurmak yada acılmanın olması halinde yanımda eşimin ve annemim olmamasıydı...bırakın olmamasını haberleri bile olmazdı dogurdugumdan...

Bende daha şimdilerde kendim kullanıyorum ama sürekli dikkat istiyor.Allahtan istanbul trafiği gibi değil, 15 -20 gün sonra trafik iyice azalır, yağmurlar başlayınca motorlarda çıkmaz trafiğe rahatlarım.Ama kızlar sizin için zor, özellikle marsg gibi sürekli çalışan kişiler için. Her zaman eşinle gidip gelemezsin ki. Nazlıcan sen de diyarbakırdasın. Orasının trafiği nasıl. Senin içinde zor olmuyordur inşallah. Eşin de yok, ailende yakın değil.Allah korusun hayatım,hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım.
Montesori, seni kazadan çok, hastanede yaşadıkların şok etmiş hayatım, gerçekten çok zor durumlar.Hastanelerde bu tür davranışlar oluyro kahretsin ki.

bu arada benim oglum 980 gr olmus teyzeleri:))tosuncuk dogurcam ben ahh birde annesi kilo alsa hala 4 kg fazlam var ...waterfull dedigin gibi bebegim cok korkmus kaza sonrası ultrasona girdigimizde asagılara biryerlere sıkısmıs yuvarlak bir pozisyon almıs ...doktor karnımda zor buldu bebegi:))

Maşallah montesori, senin bebişte tosun olacak, sen kilo almıyorsun ama , bebiş sendeki tüm kiloları alıyor. Ne güzel bebişin beslenmiş.Canım benim, en güzenli yerler girmiştir o, o anda:))))))

ay tosuncuk yesinler onu... kocaman oldular ya 5-10 gr derken :)) 1 kilo oldular :))

benimki ne kadar oldu acaba haftalarımız aynı seninle ...

23. haftada 650 gr dı benimki... testlerimi yaptırmaya gidicem inşallah bu hafta o zaman girerim yine bir ultrasona...

montesori sende koy göbeğinide görelim benimle dalga geçiyor kızlar hamile değilmisin diye... sen benden de az kilo aldın sende hiç yoktur göbek kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…