2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kanal d de pınar altug var hamileliğini anlatıyo ...belki ocak annesi olabilirim diyo waterfull onu da ekleyelim listeye 5 kg almıs:)) cinsiyet kız:))

aman bırak şunu ya... hiç sevmiyorum. iyiki yagmurla evlenmişim harika bir koca elini karnıma bir koyuyor kızım huzur içinde uyuyo :))))))

evlendi oğlu yaşında adamla :))))) büyütür ikisini bir

ebrucum aynı hastaneden mi bahsediyoruz acaba..ben Hisar Intercontinental Ümraniye ye gittim..normal muayene ücreti 70 lira ödedim ssk olduğu için eğer yoksa 110 lira..güzelce muayene etti resim ve cd verdi ekstra para ödemedim..375 lira ne için istiyorlarki?

aman bırak şunu ya... hiç sevmiyorum. iyiki yagmurla evlenmişim harika bir koca elini karnıma bir koyuyor kızım huzur içinde uyuyo :))))))

evlendi oğlu yaşında adamla :))))) büyütür ikisini bir

İlahi marsg çok hoşsun, güldürdün beni,:roflol:
bu hafta bizde kontroldeyiz, bakalım benim kız ne kadar olmuş,

montesori canım şimdi okudum çok üzüldüm çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış iyi yapmışsınız kurban kesmekle, bende sabah dedim kendi kendime bu kız tatilde bir yere gitmedi yok kaç gündür vazgeçip gittiler herhalde diye düşündüm sonrada, hastanede yaşadıklarına da çok üzüldüm canım çok şükür başına bir şey gelmeden çıkabilmişsin oradan, tüm doğumevleri öyle değil ama ZK hakkında bende duydum çok kötü diye Allah kimseyi düşürmesin tekrar geçmiş olsun canım

ya sinir oldum sabahdan beri giremedim.
montesori cok gecmiş olsun. allaha şükür bi sorununuz yokmuş.hastanede yaşadıklarında çok kötü allah bi daha yaşatmasın. boşa dememişler parayı veren düdüğü çalar. bu devlet hastanesindekiler çok acımasız oluyor. allah oraya düşünelere yardım etsin inş.

benim ablamda zeynep kamile gitmişdi 13 14 saat beklettiler suni sancı vermişler yinede bi gelişme olmamış altdan muane edip dosyasına çarpıı atmışlar. ve doktor saat 12 ye kadar olmassa sezeryana alın demiş. saat 12 yi gecince ablam hemşirelere hatırlatmış ama kimse ilgilenmemiş. ben çıkmak istiyorum dediğindede bebeğiniz kakasını yapmış demişler ablam iyce sinirlenmiş ölmesinimi bekliyorsunuz demiş, osıra anons yapdılar ablam abimi istemiş abimde çıkdığında sinirlenmiş madem öyle niye sezeryana almadınızda çıkıcam diyincede evrak imzalatıyorsunuz demiş.neyse hastaneden çıkdığımızda gece saat 2 falandı hemen kendi doktorunu aradık cevizlide güven tıp var oraya gittik hemen sezeryanla aldılar. allaha şükür bi sorun olmadı, ama ablamın yaşadıkları yanına kaldı. şimdide bana üzülüyor sakın diyor sen istesende ben mani olurum devlet hastanesine gitmiyceksin diyor okadar ki korkmuş. allahdan hayırşlısı allahım tüm hastalara şifa versin hastane kapılarına düşürmesin inş.

ya arkadaşlar epidural normal dogumu araşdıran varmı aranızda. fiyatı ne kadar. sakıncalrı neler. gerci doğum yapanlardan okudum kimi yararını görmüş rahat doğum yapmış kimi hiç faydasını görmemiş.

bende normal doğum yapmak istiyorum ama acısın istemiyorum:teytey:

kızlar mendel yasalarını arastırdım bırazcık cok merak edıyorum bebegım nasıl bı tıp olacak daha once arastıran varmı yada benım gıbı bebegın goz rengını sac rengıne benım gıbı takılan :)

bende babasıda kahverengi gözlü,kahverengi saçlı o yüzden mendele sormaya gerek yok diye düşündüm ben:))) nasıl olsa göz rengi de saç rengi de kahve olacak :)))

kızlar ben oğlumu rüyamda görmüştüm hamileliğimin başlarında cinsiyeti doğru çıktı bakalım gördüğme benzeyecekmi

nazlıcan acaba fiyat olarak ne kadardır, çok merak ettim doktor kontrolüi olan varsa yakın zamnda bi sorabilirmi doktoruna.

ne kadar zor giriliyor siteye yaa..

smrisk canım gittiğin hastaneye göre normal doğum ücretine 400-500 ytl epidural fark ekliyorlar
ama dediğim gibi hastanesine göre değişiyor canım..

slm kızlar,nasıl gidıo bakalım,
montesorı çok geçmış olsun canım,cumadan berı sana baktım merak ettım bişeymı oldu die,aradım cevap vermedın,şimdi sıteye bakabıldım,aaa bide ne kaza yapmışssınız,allahtan bişey olmamış ya,allah korumuş,orda görduklerını düşünmemeye çalış bence bebeğinde etklılenmesın,
nazlıcan,demek senınle geçen sene aynı yerlerde dolaşıomusuz,bende silvandayken sık sık lojmana gelırdım hafta sonu,benım için parıse gelmek gibi bişey oluodu sılvandan sonra:))babamdan dolayı askerı kartım var,birde çocukluk arkadaşım da lojmanda oturuodu,onlarda kalırdım sık sık,bu yaz onlarında tayını çıktı da kurtuldu ordan şimdi antalyada,o da 2. bebeğini yenı doğurmuştu orda eşide sık sık göreve gıdıodu tek başına kalıodu hep oda belkı tanırsın,gerçi çok kalabalık orası ama,ismi meltem eşide tufan ,hatta onlarında bır hemşire arkadaşı wardı lojmanda,eşi astsubay,dağ kapıda özel bir hastane wardı ismini unuttum,orda çalışıodu,bide sen çıkarmışssın:)))) neyse allah kurtarsın senı oralarda,ınsanın psikolojısını çok bozuo,hatırlarmısın geçen sene baya olaylar çıkmıştı teroristın cenazesınde,lojman kapanmıştı giren çıkan olmadı o zaman,heryerı yağmaladılar,kaç senenız kaldı orda daha?
marsg nasılsınm güzelim ,isim bulmusunuz ezgı,bız hala bulamadık ya çok sinir bozucu((,
bu arada benımde acayıp sırt ağrılarım ve kasık ağrılarım başladı,sankı kasıklarıma bıçak batırıolar gibi felaket ağrıo,zar zor yuruorum acıdan,sizdede war mı acaba böle durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…