slm kızlar,nasıl gidıo bakalım,
montesorı çok geçmış olsun canım,cumadan berı sana baktım merak ettım bişeymı oldu die,aradım cevap vermedın,şimdi sıteye bakabıldım,aaa bide ne kaza yapmışssınız,allahtan bişey olmamış ya,allah korumuş,orda görduklerını düşünmemeye çalış bence bebeğinde etklılenmesın,
nazlıcan,demek senınle geçen sene aynı yerlerde dolaşıomusuz,bende silvandayken sık sık lojmana gelırdım hafta sonu,benım için parıse gelmek gibi bişey oluodu sılvandan sonra:))babamdan dolayı askerı kartım var,birde çocukluk arkadaşım da lojmanda oturuodu,onlarda kalırdım sık sık,bu yaz onlarında tayını çıktı da kurtuldu ordan şimdi antalyada,o da 2. bebeğini yenı doğurmuştu orda eşide sık sık göreve gıdıodu tek başına kalıodu hep oda belkı tanırsın,gerçi çok kalabalık orası ama,ismi meltem eşide tufan ,hatta onlarında bır hemşire arkadaşı wardı lojmanda,eşi astsubay,dağ kapıda özel bir hastane wardı ismini unuttum,orda çalışıodu,bide sen çıkarmışssın:)))) neyse allah kurtarsın senı oralarda,ınsanın psikolojısını çok bozuo,hatırlarmısın geçen sene baya olaylar çıkmıştı teroristın cenazesınde,lojman kapanmıştı giren çıkan olmadı o zaman,heryerı yağmaladılar,kaç senenız kaldı orda daha?
marsg nasılsınm güzelim ,isim bulmusunuz ezgı,bız hala bulamadık ya çok sinir bozucu
((,
bu arada benımde acayıp sırt ağrılarım ve kasık ağrılarım başladı,sankı kasıklarıma bıçak batırıolar gibi felaket ağrıo,zar zor yuruorum acıdan,sizdede war mı acaba böle durumlar?