2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar bugün bebişimi gördüm kilosu 1.200 olmuş gayet sağlıklı dedi dr fotonun üstünden resmini çizdi sadece yüzü var dr aynı sana benziyo dedi herkes bana benzetti :)))

umarım herkes iidir

kızlar bugün bebişimi gördüm kilosu 1.200 olmuş gayet sağlıklı dedi dr fotonun üstünden resmini çizdi sadece yüzü var dr aynı sana benziyo dedi herkes bana benzetti :)))

umarım herkes iidir

gözün aydın canım maşallah bebiş ne kadar büyümüş

evet canım umraniyedekinen bahsediyorum tlf internetten buldum gittiğin yerin nosu varsa verirmisin ordan adreside tam alırım

günaydın hanımlar umarım herkes iyidir. bend ebu gün doktoruma gidicem bebeğimin böbreğine bi baksın bakalım ufalmışmı yoksa büüyüyormu inş ufalmışdır dua ediyorum .allah hiç birimize çaresiz dert vermesin.
barcli gözün aydın bnebeğinde sağlıklıymış çok sevindim. darısı başımıza artık.

b şeker yüklemesinden sonra hang, test veya tahlil yapılıyor bilgisi olan varmı

günaydın smrisk inşallah iyi haberlerle dön canım. hepimiz dua ediyoruz merak etme minik meleğine hiç bir şey olmaz canım.

benden şeker testinin yanıında tam kan ve tam idrar testide istedi canım.

günaydın smrisk inşallah iyi haberlerle dön canım. hepimiz dua ediyoruz merak etme minik meleğine hiç bir şey olmaz canım.

benden şeker testinin yanıında tam kan ve tam idrar testide istedi canım.

tşk ederim marsg inş sorun çıkmazda bende rahatlarım. sanırım bu şeker testi son du bundan sonra normal kontroller falan olcak.

Uzun bir aradan sonra herkeze merhaba bayramdı,iş yoğunluğuydu giremedim bir türlü inşallah hepiniz iyisinizdir.Bizde iyiyiz cuma günü doktor şeker yükleme yapıcak.

smrisk canım inşallah güzel haberlerle dönersin

günaydın sizlere de hanımlar

ekinsucum gecen sormuşsun dün yazdım ama site bozuktu bir türlü yüklenmedi.

bebişin kıyafetlerini nasıl yıkadın demişsin. canım ben alo plus var benim evde kendimize kullandığım. onunla yıkadım uzun yıkamada iyice durulansın diye ve yumuşatıcı koymadım. durulama suyunda aldığı için yumuşatıcıyı çamaşırlarda kalıyormuş.
başka deterjan almadım yani... iyice durulanması önemli bence ...

günaydınlar herkese...smrisk dualarımız seninle hayatım hayırlı haberlerini bekliyoruz...uzun zamandır bacaklarıma kramp girmiyordu...gece cıglık cıglıga uyandım hep de sag bacagıma giriyodu bu sefer sol bacagıma girdi eşim tuttu sag bacagımı bırakmıyo:)) yaaa o degil diyorum yok uyku sersemi ovup duruyo bacagımı neyse anladı sonra bayagı bir msj yaptı da gecti sol bacagıma...ilacımdan da memnundum ama artık son aylar yasıcaz bunları yoksa beslenmemde iyi süt yogurt bol tüketirim peynir öyle ...ama ayımız ileledikce bakalım neler görcez...

ufacık olmuştur annesi merak etme:))
şekerden soona marsg'ın dediği gibi her ay düzenli idrar ve kan testi ayrıca benden kasım için obstetril RDUS(kan akışı vs için ult)istedi.belki siz baktırdınız ,bilmiorum??

umarım herkes iidir

ay canım maşallah:))
doktor bana da sadece yüzü olan bi foto verdi ama benim kız filmlerdeki uzaylılara benzio,yuvarlak kafa ,uzun ve çekik ,iri gözler açık bi ağız???senağlama

smrisk az önce okudum abimin oglu seker hastası demişsin insülinde kullanıyomus cok gecmiş olsun ben bile zorlanıyorum o minik kimbilir neler yapıyordur allah acil şifalar versin...ben bişiy merak ettim anneden mi gecti yoksa sonradan mı oldu ...umarım benim oglumda cıkmaz ...

Günaydın kızlar,güzel bir gün olsun hepimiz için..
smrisk canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah,içini ferah tut..kız annesi olmak kolay değil :))
bugün durgunluk var gibi sanki sitede..

kuzucuğumun resmini avatara koydum belli oluyormu,aşkım ömrüm bitanem :))

smrisk canım merak etme bir şey kalmamıştır içini ferah tut bebişini görmeye odakla kendini

marsg saol canım bende hacışakirin toz sabunu ile yıkadım dalinin yumuşatıcısını kullandım ama tam 3kez durulattım makinede

montesoricim sende şu kramplardan kurtulamadın akşam benimde sağ bacağıma girdi ama hemen geçti

inanna tşk ederim.
montesori gecende bana oldu aynı dediğin gibi bi uyandım eşimde diğer bacağımı ovuyor o değil öbürü dedim neyse hemen gecdi adamlarda elimizde kalmış yav :))) buarada bende isim bulamıyanalrdanım. babişle karar verdik 18 yaşına geldiğinde kendi ismini kendi belirler :))

linay pasan ne güzel cıkmıs öyle ...teyzesi yer onu:)))
ekinsu ewt yaaa cok canımı da acıtıyo eşimede gülmekten ölüyorum uyku sersemi komik oluyo:))

evet canım umraniyedekinen bahsediyorum tlf internetten buldum gittiğin yerin nosu varsa verirmisin ordan adreside tam alırım

ebrucum telefon numarası 444 5 888 dr.ayşe kara, ümraniyede huzur giyim var bilirmisin
onun karşısında hastane..ben cumartesi günü 11 de kontrole gideceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…