kızlar bugün bebişimi gördüm kilosu 1.200 olmuş gayet sağlıklı dedi dr fotonun üstünden resmini çizdi sadece yüzü var dr aynı sana benziyo dedi herkes bana benzetti :)))
umarım herkes iidir
ebrucum aynı hastaneden mi bahsediyoruz acaba..ben Hisar Intercontinental Ümraniye ye gittim..normal muayene ücreti 70 lira ödedim ssk olduğu için eğer yoksa 110 lira..güzelce muayene etti resim ve cd verdi ekstra para ödemedim..375 lira ne için istiyorlarki?
günaydın smrisk inşallah iyi haberlerle dön canım. hepimiz dua ediyoruz merak etme minik meleğine hiç bir şey olmaz canım.
benden şeker testinin yanıında tam kan ve tam idrar testide istedi canım.
günaydın hanımlar umarım herkes iyidir. bend ebu gün doktoruma gidicem bebeğimin böbreğine bi baksın bakalım ufalmışmı yoksa büüyüyormu inş ufalmışdır dua ediyorum .allah hiç birimize çaresiz dert vermesin.
barcli gözün aydın bnebeğinde sağlıklıymış çok sevindim. darısı başımıza artık.
b şeker yüklemesinden sonra hang, test veya tahlil yapılıyor bilgisi olan varmı
kızlar bugün bebişimi gördüm kilosu 1.200 olmuş gayet sağlıklı dedi dr fotonun üstünden resmini çizdi sadece yüzü var dr aynı sana benziyo dedi herkes bana benzetti :)))
umarım herkes iidir
evet canım umraniyedekinen bahsediyorum tlf internetten buldum gittiğin yerin nosu varsa verirmisin ordan adreside tam alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?