2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

linaycım daha minik koysaydında hiç göremeseydik güzelim. koysana şunu doğru düzgün sevelim o tombik yanakları be güzelim :))

bu arada dün eşim bebeşin arabasını, biberonları ve bendeniz ineğin süt sağma makinesini almış gelmiş :)))))))))):roflol:

ekinsu sağol canım doktorda okka gibi burnu var dedi :))
canım sen bayağı işler yapmışsın eşyalar yıkanmış brova,valla ben kurban bayramında tatilde yaparım diye düşünüyordum çok mu geç olur acaba ?
ben kuzuma mikrofiber yastık aldım ebebekten diğeri sanki rahatsız gibi geldi bana..

:))) ekinsu file fikri çok güzel benim bir file edinmem lazım. öyle minikki çünkü çorapları :))
sana diyebilirimki hayatımdaki en keyifli ütüydü... öyle minik ve öyle tatlı ki eşyaları... tabi ilerde çok keyif almayız heralde :))) şimdi rahatken tadını çıkaralım.
4 makine eşya yıkadım. göya minicikler ama öyle çok kıafeti var ki.. bütün dolap doldu agzına kadar

kurban bayramında doğurmada sen linaycım, bence bırakma o zamana hem sen tecrübe edinmişsin bir de, ben o yüzden erkenden hallettim doğum çantamıda hazırlıcam bu ay sonu inşallah ne olur ne olmaz

hahahaa marsgcımm güldürdün beni bendeniz ineğin haa :roflol: güle güle kullanın canım cicilerinizi,süt sağmak için ne aldınız ?

resmide beceremem diye öyle koydum canım yaa yemekten gelince denerim..

linay benim yerime cevaplamış , aynen öyle 28. haftada ilki sonra duruma göre ikincisi. umarım bebişin kanı negatif olmaz zor bulunuyor hele bir de AB RH- iyice zorlaşıyo bulmak, inşallah ihtiyacım olmaz

marsg dediğin şeyi o minnacık çorapları asarken bende düşündüm , şimdi özenle asıp ütülüyorum ama bir kaç ay sonra o telaşe ve o vakitsizlik içinde özenerek asarmıyım acaba sonra çorap falan ütülermiyim acaba diye cevabım da hiç sanmıyorum oldu :))

sağol canım...

Avent Isıs Elektrikli Göğüs Pompasını istiyordum onu almış. philips in. hem manuel, hem pilli hemde elektrikli çalışıyor.

ben hemen işe başlıyacağım için bana en gerekli şey olucak. aventin biberenlarını ve chiconun süt saklama kaplarını aldık. hepsi de pompaya uyuyor. yani pompadan çıkarıp agzını kapayıp dolaba koyucam direk. başka kapa, süt poşetine falan koymaya ugraşmıycam. biberon olarak kullanılıyor bütün saklama kapları ayrıca.

ekinsu aralığın başı oluyor bayram yaa doğurmayım ozaman da daha 1 ay var normalde :))
güzelim ben çamaşırları yıkamamıştım ki fırsat olmamıştı kaydirigubbakcemile3..alışverişi tamamlayım da ondan sonra başlıyım ben de yıkamaya ozaman,haftaya cumartesi havuzluhana bir gideyim eksikleri tamamlayayım..ayy çok işimiz varr çokkk...

linay gerçekten büyüt fotoyu da daha keyifli sevelim:)
marsg güle güle kullanın eşyaları:)
dün ben de bişiyler aldım ama mağazaya girince herkes bi ağızdan o var mı bu var mı dio zaten kafa karışık sinir olup çıkıorum.ben zaten listeliorum gerekenleri bi huzur verseler..

bu arada astronot tipi mont arıorum ben kanz da görmüştüm daha bakarım dedim soona döndük buraya kaldı,var mı öneriniz?

bi de küvet?fisher price yağmur ormanı var onda karar kılmıştım ,büyük gibiydi soona satan arkadaşım boşver ablam memnun kalmadı deyince ben de kaldım bi de normaller var,naaptınız?

pişik vs için olan kremleri,şampuan,ıslak mendil...ne marka bakıosunuz?

ya ben cumartesi havuzlu hana gittim. en alt kata bir kaç şey aldım bir sıra vardı tek kasa açıktı bütün aldıklarımı bıraktım sinir oldum... bir daha gitmiycem oralara heryerde var aynı şeyler çok ta ucuz gelmedi bana... orda sorduğum battaniyeyi sonra bakırköyde aynı fiyata aldım.

benim kuveti arkadaşım kızınınkini getircek nasıldır bilmiyorum.
temizleme mendili gecen gün baktık migroısta 5 ytl den 2,5 a düşmüş nivea nın soft tu sanırım bir adam ikizlerine alıyordu bir kucak dolusu bizide gaza getirdi biz de aldık :)) şampuan da nivea aldık. ama daha krem almadım pişik kremide sebamed alıcam çok ii diyorlar. arkadaşım kullnıyor.

yeni doğduğunda kullanmak için pamuk alt mendilleri varmış onlardan almak lazımmış birde daha almadım onları...

marsg sen 4 ay doğum izni kullanmıcakmısın ?

canım bizim kendi işimiz babam kardeşim ve 15 kişilik ekibimiz var. aylık havacılık dergisi ve haftalık gazete çıkartıyoruz.

ben doğum yapıp şubat sayısını çıkarmak için işe gelicem sonra tekrar yatarım evde :))

ama haftada 1-2 muhakkak ugrıycam zaten evim çok yakın işe...

arkadaslar heryer küvet dolu 7-8 ytl filan nette 150 ytl ye bile küvet var ne gerek var o kadar para bayılmaya... inanna fischer price ye bende baktım ama cok fiyatlı...
marsg ben bebegimin altını ilk üç ay ılık suya batırılmıs pamukla silcem en iyi ıslak mendil bile problem yaratıyormus arkadaslarımın tecrübelerine dayanarak söylüyorum...

ya kılar ben çalışdığım için bazen evden yemek getiriyorum bazende getiremiyorum. çalışdığım yerede çok merkezde değil olsa bile dışardan yemek istemiyorum. içim içimi yiyor sonrada ben aç bebişim aç yokmu bu fukaraya yardım eden :)) domates yoğurt peyn,rle gecişdirmem nasıl olur onuda bilmiyorum .

buarada ütülerden bahsetmişsiniz. hafta sonu baya ütü yapdım ablamda sağolsun ayrdımcı oldu, normalde eşimin atletini falan hep ütülüyorum ablamda ben ütülerken güldü kızım doğumdan sonra görücem seni dedi, aman buda ütülenmesin aman buda ütülenmesin der durursun dedi
:))))

herkese merhabaaaa
c.tesi şeker testi yaptırdım 100 çıktı değerim doktorum normal dedi ben iki kilo almışım bebişde 1 kilo olmuş doktor biraz tombiş bi bebek olcak sanırım dedim bu sefer ultrosonda bi hafta önde çıktı eğer tombiş yani 3.5uğun üstünde olursa direk sezaryene alırız dedi bu arada h.sn eşyaları topladık annemle kısmetse bu c.tesi taşınıyorum ama yerleşeme çünkü o hafta kartonpiyer ve boya yapılcak

nazo gözün aydın bebeğinde bir kilo almış oh oh maşşallah.

montesori önceden bebeiş küvettimi vardı leğen ne yinize yetmiyor yaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…