2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

linay ya valla tam erkeğede benziyor yani sanırım saçlarıda cıkmaya başlamışmı ne saç bölümleri karartı çıkmış. allhım sğalıklı olsunlarda inş. gerisi boş

nazocum sağol canım sizede maşallah 1 kiloyu bulmuşsunuz,tombiş tombiş sağlıkla doğarlar inşallah..

smrisk sağol canım onlar saç değil görüntü alınamayan yerlermiş,bende saç zannetmiştim..
allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,bunlar işin cilveleri..

ay bayıldım. yerim ben onun tombik yanaklarını ayağıda agzında :))))) yanlış görmüyorum dimi...canım analı babalı ablalı :)) sağlıkla doğsun oğluşun inşallah...

nazo canım bana diyordun bak kızı büyütmüşsün maşallah :) bende gidicem perşembe falan bakalım benimki kaç oldu çatlıycam.

ay bayıldım. yerim ben onun tombik yanaklarını ayağıda agzında :))))) yanlış görmüyorum dimi...canım analı babalı ablalı :)) sağlıkla doğsun oğluşun inşallah...

nazo canım bana diyordun bak kızı büyütmüşsün maşallah :) bende gidicem perşembe falan bakalım benimki kaç oldu çatlıycam.

sorma marsg yaaa nası şaşırdım varya diorumki doktora kaç gram oda dedi 1 kilo nası yani dedim 1 ayda yarım kilo almış hatta eşime dedim bak iki kilo almışım ama sen onu 1.5 say 500ünü kızın almış zaten diorum :)))))

Kız annesi Bulamam dedim bulamadim..

Yillar önce rastladim babana
Mutelif yerlerden yürütüp
Canim cekti gördügüm anda
O'da tesadüf..
Birlirmiydim Sevineceğimi ?
Huzur kadar mutluolacağımı?
Daldan dala zıplayacağımı?
O'da tesadüf!

Bebeğim.

Deliler gibi yaniyorum
Yuvadan ucup geliyorum.
Yasimiz neden küçük ama seni adim adim sayip seviyorum?
Heycandan ismini bile kazidim minik yüregime
Senin ask diyen o diline bile doyamadim telaslaniyorum

Kız annesi

Heycandan her gece hayalini unutursam aglama unut beni
Bebegim hayatta yok senin gibi
Bulamam dedim bulamadim!!
Aradim seni cikip sokaklara
Isyanim sana degil babişine
Geceden icip icip 9.cu aya gelemem dedim gelemedim.

Nasıl olmuş amaa

slm kızlar,
maşallah alışverişler bitmış bıde yıkanıp utulenmış üstelık,ben daha hiç bişey yapmadım ya

esracım hoşgeldin. yaparsın güzelim daha çok zaman var biz aceleci olanlardanız :))

benim bütün ev boyandı bayramda hazır dağılmışken bu işleridee yapıyım dedim. yoksa erken daha ...

kızımıza ezgi isminde karar kıldık. eşim istiyordu banada sevimli geldi. adıyla yaşar inşallah... göbek adıda zeynep olucak kimliğe yazılmıycak annemin ismi... babasının biriciği dememiş zeynep :))

sıra sende güzelim :))

esracım hoşgeldin. yaparsın güzelim daha çok zaman var biz aceleci olanlardanız :))

benim bütün ev boyandı bayramda hazır dağılmışken bu işleridee yapıyım dedim. yoksa erken daha ...

kızımıza ezgi isminde karar kıldık. eşim istiyordu banada sevimli geldi. adıyla yaşar inşallah... göbek adıda zeynep olucak kimliğe yazılmıycak annemin ismi... babasının biriciği dememiş zeynep :))

sıra sende güzelim :))

inanna sağol canım hepimizin yavrusu sağlıklı ömürlü olsun inşallah..

ezracım bizim kızlar çok hamarat valla herşeyi bir çırpıda bitirdiler :))
biz hala sallanıyoruz :))

marsg canım çok güzel isim bulmuşsunuz zeynep ismini zaten çok severim ben..ezgi zeynep çok güzel,adıyla yaşasın minik prensesimiz...

Ohhh elinize sağlık walla herşey bitmiş,benim daha çoooook çalışmam gerek,ew şöle bir dip köşe temızlenecek doğumdan önce, bebeğin eksikleri tamamlanacak, zıbını tulumu yatağı küveti pompası derken ( siz onuda halletmişiniz) sonra onlar yıkanıp ütülenecek,benım çantam hazırlanacak,inşallah erken falan doğurmayızda,ama benim 40 haftam 5 ocak ta doluo ki benim içime önce olacağı doğuo,bıde sezaryen falan olursa 15 gün önceden olcak ,buyuk ıhtımalle aralıkta doğum yapcam,yanı az kalmış az,ben hala oturuom,haaaa bıde hala bir isim bulucaz kısmetse,laelaelaelaelae

ya walla bu hamarat kızları gördukçe kendımı bir garıp hıssedıorum ben ,

benı telaşa düşürüolar:))) geç mi kalıorum dıe

merhaba kızlar marsg canım araba markası ne aldınız ben ana kucağı ile beraber alıcam ama karar veremedim bu arada cumartesi bende havuzlu handaydım ben carzy bebek mağzasından aldım altkatta dediğin gibi curcuna vardı :1shok:

montesori canım şimdi okudum yaşadıklarını çok geçmiş olsun allah korumuş canım.Bende bugün kolumun kırığı için çapaya kontrole gittim rontgen çekmediler doğuma kadar kolum alçıda kızlar çok canım sıkkın ben iyileşmiştir diye gidipte 3 ay daha böyle durucağımı öğrenince maf oldum geceleri zaten kabus oldu sağa yatınca bebek sağda zaten taş gibi oluyo sola yatamıyorum kolum kırık sırtüstü yatınca nefesim kesiliyo gecelerden nefret ediyorum uyuyamamak ne kötü.Bide doğumdan sonra kaynamazsa kolum ameliyat olucakmış bebişim değil bana asıl sıkıntı veren kolum nolur dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…