2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

geçmiş olsun fato walla çok kötü olmuş,herşeyını etkıler kol bu,inşallah canım en kısa surede kaynarda bebiş doğduğunda problem olmaz

fatocum çok geçmiş olsun dualarım seninle allah yardımcın olsun inş doğumdan sonra ameliyat olmana gerek kalmaz kendine stres yapma allah korusun daha kötü şeylerde olabilirdi allah korusun

linaycım bebişin çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın kime benziyo sana mı??

slm kizlar..
fatocum cok gecmis olsun canim,insallah gecer de ameliyat gerekmez...
cok uzulme canim insallah gececek...Allah sana da bebisine de saglik versin canim...

fatocum geçmiş olsun canım umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşir kırıka.s. kançiçeğim sen nezaman kontrole gidicaksin :CüvCüv:cinsiyetini ben bile merak ediyorum :ecrin_bebek:

yarin 14.15 te canim...bu gece uyku uyuyamam artik...insallah gosterir benim inatci,,,,bence kiz cunku erkek olsa simdiye gorunurdu bir sekilde,kizlar gec belli oluyormus hem ....hayirlisi...

seninki kiz dimi?

montesori geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. devlet hastanelerinin durumu içler acısı maalesef insana insanca muammeleyi bile çok görüyorlar

linay oğluşun çok tatlı allah tamamına erdirsin .insanın ısırası geliyor tombik yanaklarını

marsg ezgi zeynep adıyla yaşasın .oldum olası severim ezgi ismini kızınada çok yakıştı.

nazlıcan sana ve kızına geçmiş olsun

kançiçeğim senin kontrolün ne zamandı yaramaz artık göstersin fazla naz aşık usandırır : ))

yarin uzunvebeyaz bulut....cok heycanliyim bu sefer gosterir insallah...
gecen gun bir ayakkabi gordum pembeydi cok hostu ama alamadim,bence kiz ama emin olmadigim icin dogru durust bisey alamiyorum.ayakkabi da ya pembe ya mavi....bizimki cok inattci eee ne de olsa oglak burcu cektirecek bana valla:))

yarin 14.15 te canim...bu gece uyku uyuyamam artik...insallah gosterir benim inatci,,,,bence kiz cunku erkek olsa simdiye gorunurdu bir sekilde,kizlar gec belli oluyormus hem ....hayirlisi...

seninki kiz dimi?

evet canım benim kız senin erkekte olabilir benim arkadaşıma kız dedikleri halde erkek çıktı seninki göstermemiş belli olmaz yarın gelince yazarsın bende merak ediyorum hihoyyyt

allahtan ümit kesilmez ibu sefer gösterir edepsiz işallah yarın iyi haberlerle gelirsin.

ubb-fatocum gecmiş olsun dilekleriniz için tesekkür ederim ...fatocum asıl sana gecmiş olsun sen hem hamilesin hayat zor hemde kolun alcıda ,allah yardımcın olsun hayatım...
az önce annem geldi havuzlu hana gitmiş hemde bensiz:çok üzgünüm: kazadan sonra kapı dısarı cıkmamı istemiyor ev halkı...bebege bir dünya sey almıs yani herseyini almıs hemde ben görmeden neyse güzel ciciler almıs ogluma ufak tefek seyleri eksik onuda bu ay sonu hallederiz artık...en kısa zamanda cekip fotolarını koyarım

Smrisk şiirlerin çok güzel canım senmi yazdın

Fatocum geçmiş olsun zor tabi alçılı kol birde hamilesin Allah kolaylık versin üzülme kaynar benimde dirsekten kırılmıştı bir kaç sene önce dr en zor yer demişti ama kaynadı hiç sorun olmadı üzülme seninde düzelir, belki hamilelikten dolayı okadar uzun süre alçıda kalıyordur calsiyum hep bebeğe gidiyor ya kemiklerin faydalanamıyor belki oyüzden kaynama süresi uzuyordur

Kançiçeğim eve gelir gelmez hemen yaz bize kızmı erkek mi, inşallah belli olur

selam arkadaşlar fato canım çok geçmişolsun güzelim Allah yardımcın olsun inşallah kolay iyileşir
linay barçlı nazo bebişlerinizin iyi haberlerini almanıza sevindim valla bende kontrola daha 2 hafta olsada sizdden heveslendim oğlumu görmeye
montesori ateşölçere baktım çok iyi özellikler çok uygun fiyat walla.bugün ilaçlarımı almaya eczaneye gidince sordum braun un kulaktan ateşölçeri 150 lira hem bunun kadar özellikli değil.ayrıca hepsi burada dan bizde çok şey aldık çok güvenilir bir site.gelince inceleyip bana hber ver eline alıncada aynısı ise hemen bende alayım indirimi bitmeden
smrisk ve marsgcım sizde kontrollerden hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah
esracım bizim oğlanın ismi göktürk ege olucak canım
kançiçeğim inşallah bebişin sana cinsiyetini bu sefer gösterir inşallah yengemin komşusu gibi olmaz çünkü doğumda öğrendiler erkekdi
gelelim bana ben bugüb dünden de kötüyüm kızlar öğlene kadar doktorlardaydım.antibiyotik başladı kbb doktoru.largopen 1 gramlık içiyorum.3 gün de istirahat yazdı doktor.bütün öğleden sonra kızımda okuldayken uyudum.çok şükür ki kızım çok daha iyi ama ben dökülüyorum.keşke eşim olsaydı deyip durdum bugün ya.annemi çağıracaktım uçak bileti bulabilse ama o da benden beter grip olmuş

kançiçeğim inş ii haberlerini alırız bence senin bebiş kız bana öle geliyo inş öğrenirsin hemen bize haber ver çatlarız valla

ben iyiyim canım , tekrar geçmiş olsun sana, bol limonlu karabiberli tavuk suyu çorbası iç çok iyi geliyor, yalnız olmak zor hasta olunca tabii

nazlıcan çok geçmiş olsun bende de var hafif şekilde çok dikkat etmek gerekio sende ballı süt ıhlamur iç bol bol

ekinsu barçlı sağolun midem antibiytikten ve faranjitten berbat durumda bulantıdan kalırsa bişiler yiyip içmeye başlıyorum
cidy bu kasılmalar bracston-hicks kasılmaları yani yalancı doğum kasılması.bir nevi rahimin kendini doğum için hazırlaması tatbikat yapması gibi.ama sıklığı düzenli yani 10 dakkada birden daha sık ve aynı sürelerde devam ediyorsa erken doğum belirtisi olabilir.böyle durumlarda istirahat edip kasılmaları takip etmek gerek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…