site yine sapıttı girilmiyor doğru düzgün ... linaycım 2 haftadır yatıyorum 12 gibi 4 gibi kalkıyorum uyku falan gitmiş. sonra bekliyorum sabah olsun diye...
ne agrım var ne sancım neden uuyamıyorum anlamıyorum. vücur kendini bebeğe hazırlıyor heralde gece kalkabilelim diye... ama bari 3 ay daha rahat rahat uyusaydık nolurdu :)))
özlemcim agdayla erken doğumun ne ilgisi var güzelim :)). yaptır gitsin gez temiz temizz :))
site yine sapıttı girilmiyor doğru düzgün ... linaycım 2 haftadır yatıyorum 12 gibi 4 gibi kalkıyorum uyku falan gitmiş. sonra bekliyorum sabah olsun diye...
ne agrım var ne sancım neden uuyamıyorum anlamıyorum. vücur kendini bebeğe hazırlıyor heralde gece kalkabilelim diye... ama bari 3 ay daha rahat rahat uyusaydık nolurdu :)))
özlemcim agdayla erken doğumun ne ilgisi var güzelim :)). yaptır gitsin gez temiz temizz :))
özlem gittiğim bir kaç kuaför bana doğuma yakın ağdaya gel biz yapıyoruz dediler, sakıncası olsa yaptıranda az olurdu onlarda demezdi herhalde diye, yola çıkarak zararı yoktur diye düşünüyorum kendimce ama bilemem tabi, tecrübelilere sormak lazım
kızlar valla zor zar girdim siteye,
uyku problemi olanlar var allah yardımcınız olsun valla şeytan kulağına krampların dışında problemim yok kafamı yastığa koymadan dalııyorum :)) kıs ka nan lar çatlasın, ihi hihi . şaka maka çok zor uykusuzluk bence kefanızdakileri boşaltın yatağa girdiğinizde hiç bişey düşünmeyin sanırım siz heyecandan uyuyamıyorsunuz.
özlem marsın dediği gibi yapdır gitsin hiç bişey olmaz. bende şunu merake diyorum ilişkiden korkuyormusunuz. ben korkuyorumda eşim benden çok korkuyor. şunun şuarasında perşembeye ne kaldı :))
Ay ne güzel senin durumun güzelim.
Tamam ilk bebekleri olacakları anlıyorumda güzelim, benim o kadar heyecan yaptığım yok, ama uyku da yok:)))))
gercekten cok komıkmıs nerdeymıs vallahı bulsam alırım :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?