2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

nazlıcancım geçmiş olsun güzelim aman dikkat et bende korkuyorum havalar fena bu ara...

benden doktorum istedi güzelim o yuzden yaptırıyorum. ...ailemde şeker yok çok şükür

marsg canım sen testini nereye yaptıracaksan konuş ona göre birşeyler ye,çünkü hepimizin farklı olmuş sanırım..ben 12 saatlik açlıkla gitmiştim,kan alınıp sonuca bakıldı sonra bir bardak koyu şerbet kıvamında çok tatlı su içtim1 saat bekledim yine kan verdim yine birşey yemedim,o yüzden en sağlıklı onlar bilgi verir sana..

nazlıcan nasıl oldun canım iyileşebildinmi ? neyse ki evde dinlenebileceksin birkaç gün,allah yardımcın olsun yalnızlıkta çok zor hele ki böyle bir durumda..

özlem ağda herhangi bir sorun yapmaz ben yaptırıyorum..bir dahaki yaptırmamda aralık ayını bulur sanırım çok az çıkmaya başladı çünkü :))

selam kızlar

kançiçeğim işallah cinsiyetini öğrenmişsindir bebişinin

ekinsu geçenlerde bende çok kötü bir rüya gördüm .neyse doktora gittim bebeğim iyiymiş içim rahatladı ne kadar rüya olduğunu bilsede insan etkileniyor

ben önceden jilet kullanıyordum bu sefer ağda ytaptırdım biraz acılı oldu ama en azından rahatlık birde hamilelikle birlikda bende tüylenmeler oldu baldırlarımda öncedeen tüy falan yoktu ama şimdi var belki diyorum doğumdan sonra dökülür

nazlıcan jilenin modeli çok güzelmiş iyi günlerde giy

ah şu uykusuzluk ekinsununda dediği gibi sağa yatıyorum vicdan azabı sırt üstü yatıyorum vicdan azabı sola zaten yatamıyorum birde sık sık tuvalete kalkıyorum sabah nasıl oldu anlamıyorum bu aralar birda ellerim uyuşmaya başladı bakalım daha neler göreceğiz.

doktorum banada bir ay içinde şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi tabii birde tetenoz aşısı var .

slm kızlar, nazlıcan hariç herkes iyi sanırım. nazlıcan sana da geçmiş olsun. kızlar moralim çok bozuk senağlama ilk bebeğim canım kardeşim cuma günü ameliyat olacak. içim acıyor resmen onun gözünden akan bi damla yaşa kıyamam ben. ne olur dua edin ameliyatı iyi geçsin. 2 gün önce kontrölümüz vardı bebeğim 1 kilo olmuş nerdeyse ama bir böbreği biraz büyük çıktı doktor takip edicez dedi ona da canım sıkkın biraz. kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

hera geçmiş olsun Allah şifar versin..
hayırdır neyi var kardeşinin?

saol canım böbrek kanalı tıkanmış süzme yapamıyormuş bu durumda böbrekte şişme yapıyor. tıkalı kısım küçükse kesip ekleyecekler büyükse doku alıp yama yapacaklar.

hera canım çok geçmişolsun üzme kendini güzelim inşallah hayırlısı ile ameliyatını olup iyileşir.bebişine de üzülme bişeycik çıkmaz canım bak ne güzel 1 kilo olmuş

heracım cok gecmiş olsun allah acil şifalar versin. benim bebeğiminde sol böbreği büyük cıkdı canım ama doktorum ciddi bi problem olmadığını söyledi, artık allaha emanet inş düzelicekler.

arkadaşlar hava cok güzel herkes bebişini gezdiriyor. bizimkilerde bi olsada gezdirsek ya

waterful inş kısa zamnda gecer uykususluğun. yoğurt uyku yapar diye söylemişdim. benim kociş sen bebek olduğundada uyursan ne yaparız diyor, valla dedim ağlarsa acarsın mememi emzirir yatırırsın dedim gülüyor oda :))

saolun kızlar allah hepinizden razı olsun. dualarınızı eksık etmeyın . öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…