2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bu buluşmaya karşıyım,biz nası geleceğiz??
hera,canım dualarımız sizinle..
demin çokmak zorunda kaldım eşlerle ilişkileri sormuştum.aslında her türlü ilişki:mesela ben bazen çok gergin oluorum,sesim sert çıkıo,bazen o hamileymiş gibi gelio,bazen de ağrım oluo...
gibi..

slm kizlar nasilsniz?
ben cok iyim az once dr dan geldim,bebisim kizmis....
sonunda gordum kusumu cok sevincliyim:))
masallah yine cok hareketliydi...artik annesine gosterdi kizim benim:)

kanciceğim, gözün aydın valla en sonunda göstermiş maşşallah bu kızlar çok fena oluyor kaydirigubbakcemile3

marsg allah seni eşine ve bebişine bağışlasın,

linay sabah göbişine bakdımda dolma parmaklarını canım çekdi :)) lahana demişsin bide , en sevdiğim dolma acuk versende tadına baksak sırnaşık şey

ben iyiyim eşimle çok şükür ama çok ilgiliydim şimdi hala aynı ilgiyi istiyor bazen çok yorgun yada sancılı oluyorum zor oluyor... ama deli oluyor bizim için eskisinden bile çok seviyoruz sanki birbirimizi :))

iannacım sen de gel dicem ama çok uzaksın canım yaa:))

ilişkilere gelince biz bayadır bıraktık eşim korkuyor bişey olursa sebeb ben olmayım diyor üzülüyorum halinede aslında ama neyapayım..bende fazla hassaslaştım bu hamilelikte ne dese zoruma gidiyor ama bazende sanki o hamilede ben onu idare ediyorum durumu oluyor :)) kör topal idare ediyoruz işte :)) Allah başımızdan eksik etmesin onların..

tesekkur ederim kizlar saolun,valla ben de merak icindeydim...simdi bir ohhh cektim:))asik cim saol canim,tesekkurler....artik pambelere baslayabilirim...:)

aaaaaaaaa kaçırmışım ben bi yandan başka sitelere bakıorum,
kançiçeğim hayırlı olsun kızımız:))analı babalı büyüsün işallah:))

linay,smrisk saolun kizlar valla sonunda ogrenebildik...darisi diger arkadaslara...gerci cogu kisi ogrendi ama birkac kisi daha var ocak annelerinde...hayirlisi....

Kançiçeğim hadi gözün aydın kızımız hayırlı olsun alırsın sen artık pembeleri

Smrisk yazık kız kocişine üzülmüş bak senin için ama doğru düşünmüş bizde aslında 6 ay bitmeden alışveriş yapmayalım demiştik ama 5 ay bitince yaptık dayanamadık

ilişkilere gelince bizede dr öğrenince ilk 12 hafta yasak dedi bizde bu yasağı 40 haftaya çıkardık korkumuzdan, bir de çoluk çocuğun gözü önünde de olmaz ki ama yani

marhaba kızlar işten yeni geldim kançiçeğim valla sırf meraktan senin için baktım gözün aydın canım çok sevindim kaydirigubbakcemile2marsg kızında senin gibi güzel çıtıpıtı olur eminim kaydirigubbakcemile3inanna canım valla ben eşimin üstüne çok düşüyodum aynı ilgiyi yine bekliyo ama işten yorgun geliyorum kendi sızlanmalarımdan onunla fazla ilgilenemiyorum birde benim tüp bebek olduğu için canım hamilelik yüzünden seks hayatımızda bitti :teselli:ama kocişimle allahtan problem yok zaten anlayışlı ve sakin bi kişiliği var

saol ekinsu cum..eee alirim artik kim tutar beni...bu kadar zamandan sonra cinsiyetini ogrenmisim....
bu arada bu iliski konusu bizde de var,,,biz de korkuyoruz birsey olmasindan artik baya uzun bir ara verdik..........

hera geçmiş olsun allah kardeşine acil şifalar versin canım

marsg çok şekersin allah seni sevdiklerine bağışlasın

kançiçeğim kızın pardon aysiman hayırlı olsun

kızlar göbişli göbişli toplanacağızda bizi eylem yapıyorlar zannetmesinler alim allah hamileler ayaklandı diye manşet falan oluruz : ))

kanciceğim senin kızdan çekeceğin var çok nazlı çıktıı.. ama artık için rahatlamıştır kesinleşince...süprizzzzz
ilişkiii konusundaa biz çok bıraktık kendimizi.. hamileliğin ilk aylarında kanaman olmuştu 1.5 ay hiç kalkmadan yattım. sonrasındada hep korkuyoruz zatenn.. ama yazık yaaa çok ilgi istiyolarr :):teselli:

kancicegim hadi gözünaydın zaten tahmin etmiştim kızın olacagını....en inatcı senin kız cıktı ogluma almam kızını:)yazık cocuga...
benim eşimle olan ilişkimde bir iyi bir durgun zaten hamileliğimi ögrendigimdn beri cinsellik filan yok kanka olduk sarılmaya bile korkuyo bana karnıma bişiy olur bebege zarar gelir diye...
ben bebek için cok heyecanlıyım ama o aynı heyecanı duymuyo annelik farklı bişiy herhalde daha hic bişiy almadı oglumuza dogsun o zaman diyo...görümcem bebegine8 aylık hamileyken ölü dogum yaptı cok korkuyo...saglıkla kucagıma bir alıyım yeter diyo...ama bebek ugurlu geldi eşim işini kuralı 1 yıl oldu iyi gitmiyodu işleri ne zaman hamile kaldıgımı ögrendi acıldı işleri oglum ugurlu geldi diyo ....yogun calıstıgı için de cok görüşemiyoruz gerci iş yeri yan oda da ama:)

marsg walla hayal ettiğim gibisin kızında seni gibi cıtıpıtı olucak gibi geliyo bana...

montesori benim kuzum da öyle kısmetiyle geldi, bizlere şans kısmet getirdi yavrucum,öğrendiğim günden beri hep işlerimiz rast gitti allahıma şükürler olsun..inşallah bundan sonra da hem kendi hem bizim için güzel günler olur..hepimiz için..

smrisk canım bende çok severim lahana dolmasını aman canınız çekmesinde üzülürüm sonra :))
avcumuzu yalayalım en iyisi biryerimiz şişmesin :))

selam arkadaslar...
kancıcegım cokkkkkkk sevındımmmm demek prenses gelıyorrr allahım sıze onunla bırlıkte sans getırsın bahtı acık olsunnnn inşallahhh

montesori babasına benziyormuş canım doktor öyle dedi :)) kolu bacağı uzun uzun dedi. hatta bende nasıl yani çıtı pıtı bir kızım olamıycakmı benim demiştim :))

eşim 1,90 larda 103 kilo :)))))))))))

ya kızlar bu arada taç,linens de 15 ekime kadar 3 al 2 öde varmış aklınızda olsun bayağı mantıklı,ben ikisine bakıodum burda linens yok sipariş verecektim ama yetişir mi bilmiorum taça bi daha bakıorum..ama linens de bi tane uyku seti beğendim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…