montesoricim tatlıysa benimdir o gördüğün kaydirigubbakcemile3
çok istiyorsanız doğurmadan birgün koca göbeklerimizle toplanırız canım..
sen ben alisha uzunbulut kız annesi smrisk marsg daha başka kim varsa hepimiz birbirimizi görmüş oluruz :))
montesori cicileriniz hayırlı olsun sağlıkla giyinin inşallah..
şekerim neler neler aldın yaz bizede fikrimiz olsun..ekinsunun yaptığı listeyi yazdırdım bende onunla çıkarım alışverişe önümüzdeki hafta kısmetse..
ekinsu cumartesi günü sizin oraya geleceğim arkadaşıma gebzedeydin dimi sen?
montesori cicileriniz hayırlı olsun sağlıkla giyinin inşallah..
şekerim neler neler aldın yaz bizede fikrimiz olsun..ekinsunun yaptığı listeyi yazdırdım bende onunla çıkarım alışverişe önümüzdeki hafta kısmetse..
ekinsu cumartesi günü sizin oraya geleceğim arkadaşıma gebzedeydin dimi sen?
heracım gecmiş olsun hayatım allah kardesine acil şifalar versin...
kızlar yaaa kimi hamile görsem acaba bizim siteden mi diyorum ...gecenlerde kadıköyde cok tatlı bir bayan gördüm gözgöze geldik içimden LİNAY gibi geldi...eşimle de iki hafta kadar önce bakırköydeydik ordaki bayanda MARSG gibi geldi...foto koyma taraftarı degilim ama bir gün ve saat belirlesek herkes fotosunu koysa yarımsaatliğine filan hoş olmaz mı ne dersiniz...ben sadece esrayı gördüm fotodan msn adreslerimizde var birbirimizde...ben gecen sene sınava hazırlanırken bir foruma üyeydim bir yıl filan yazıstık ordaki arkadaslarla cok iyi dostluklarım oldu tatil dönüşüb ir girdimki siteyi hacklemişler bütün arkadaslarımı kaybettim aynısını burda da yasarsam cok üzülürüm...
...........................................................:))) ay alemsin güzelim ya belkide benimdir valla... al bak bu sitedeki tek bayan köşe yazarına o benim işte :))))))) www.gokyuzuhaberci.com
slm kizlar nasilsniz?
ben cok iyim az once dr dan geldim,bebisim kizmis....
sonunda gordum kusumu cok sevincliyim:))
masallah yine cok hareketliydi...artik annesine gosterdi kizim benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?