2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

aman marsg belki vücudu babasına benzerde yüzü sana benzer belli olmaz hiç...bizim bebek de bana benziyomus doktor amcası söyledi ayyy ne heyecanlı yaaa bulmaca gibi tam süpriz dokuz ay karnında tası hiç görmeden dogdugunda süpriiizzz:)))

pardon yanlış alarm(
geçen seneymiş!!klava:

slm kızlar,bıraz önce geldim ewe bugun çok yoruldum bide 2 gündür laptopu taşıorum okula,yordu benı,
kançiçeğim gözun aydın bakalım kız annesı oldun:)))
bu arada ıstanbuldakıler toplanıoda bızımkıler kel mi(((izmırlı anneler nerdesiniz ya,bızde buluşalım

aslında alışveriş konusunda eşine hak verebilirim çünkü erkekler bizden daha hassas,bütün gün bizim gibi hareketleri de hissetmiolar..beraber nie almıosunuz onu anlamadım ama ben ,ben p.tesileri artık kocişi götürüorum mağazaya ,alıoruz..tavsiye edrim yani..
işallah daha da uğurlu gelir bebeğin ailenize:))

merhaba arkadaşlar.yorgunluktan ölmek üzereyim ya.bugün kayınvalidemle evi temizledik.öyle bir temizlik yaptıki kayınvalide halıların tozunu iyice aldırdı vallahi.çok mutlu oldum uzun zamandır böyle bir temizliğe ihtiyacım vardı zaten.

kançiçeğim seninde gözünaydın.kızında pek nazlı olucak herhalde.

alışverişe bende başlıcam artık.sizin aldıklarınızı görünce çok heves ediyorum.cuma günü bir aksilik olmazsa ablamla çıkıcaz çarşıya.yavaştan başlamak gerkiyor bence.ilerleyen zamanlarda zorlanırım.

nazlıcan ,
senin dbakır lla benim ilçe arasıındakı polis okuluna saldırmışlar yıne,4 şehit war,allah geride kalanlarına sabır wersın,şehitlerımıze rahmet eylesin

ay haberleri izliyorumda diyarbakır karışmış:çok üzgünüm: nazlıcan aman kızınada kendinede dikkat et Allah korusun herkesi

heracım çok geçmiş olsun inş bebişn de kardeşinde iii olur sakın kendini çok üzme herşey yoluna girer merak etme dualarım seninle

marg gerçekten çok güzel bi annesin maşşallah

esracım merhaba ben bi perşembe bekliyorum seni mutlaka

montesori cicişlerini allah kullandırmak nasip etsin...benim profilimde albümüm vardı daha geçen gün kaldırdım....tüh...

ben eşime kardeşim diyorum artık...ben korkmuyorum da eşim çok korkuo bişi olcak die...martta görüşelim dio bizde öle yapıcaz artık napalım herşey bebiş için

milletimizin başı sağolsun...allah şeht ailelerine sabır versin...

kançiçeğim gözün aydın çok sevindim bu seferde öğrenemeseydin toplu olarak çatlayacaktık valla kızın nazlı olacak anlaşılan

allah şehitlerimize rahmet ailelerine sabır versin. nazlıcan dikkat et kendine .lanet olsun toprağımda bayrağımda gözü olanlara

selam kızlar haberleri duydunuzmu ya gene burayı birbirine katmış Allahsız teröristler.bende öğleden sonra uyudum baya zannediyorum ki hastalığımdan bu kadar siren sesi falan duyuyorum.kızım okuldan gelince uyandım hala ambulans ve polis geçiyor bi haberlere bakayım ki gene yapacağını yapmış insafsızlar.çok üzüldüm ya.Allah ailelerine sabır versin

amin ben de sinir oluorum ,gencecik masumlar ölüverio hergün!!
siz de çıkmayın dışarı bare gönderme okula falan çocuğu ,Allah korusun..gerçi hayatı kısıtlamak çok güç ama ne bilim??

inannacım hangibirine okula göndermeyeyim çocuğu burda haberlere çıkmayan imha edilen bomba olayları falan günlük hayatın bir parçası olmuş zaten
Allahtan okulla lojmanımız yanyana okulun diğer tarafıda polis lojmanı sürekli sivil polisler oluyor zaten okulun çevresinde.Allaha emanetiz güzelim

slm kızlar ....nazlıcan inş.en kısa zamanda tayininiz cıkar...öööff ben oglumu nasıl askere gönderirim yaw...esra nbr canım...

iyi akşamlar hanımlar.kırk yılın başı haberleri izleyim dedim bütün sinirlerim altüst oldu yine.Allah kahretsin hepsini.Nazlıcan çocuklar da sen de Alaha emanet olun.terör her yerde bizim de burda garantimiz yok ki çarşıya pazara gitmeye korkar olduk.Allah bebişlerimizi de bizleri de korusun her türlü kazadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…