- 6 Ağustos 2008
- 649
- 2
- 96
ya bence herşeyi almayın yani 1 aylıkken çıkıp yeni cicileri beraber alabiliriz,daha keyifli olmaz mı??ben çok kıyafet almıorum bu yüzden ilk zamanlar idare etsin yeter gibi gelio,acaba doğru mu??
gecmis olsun canim..aman dikkat et kendine...
ben de iyi sayilirim ama bel agrilarim oluyor,bir de midem yaniyo...bel agrisi geciyor ama mide yanmasi cok zor ya(
evet canim o gaviscon ilacindan benim de var ama boyle puding gibi tadi cok igrenc zar zor iciyorum...cok faydasi olmuyor...ama onun yerine elma yiyorum o biraz daha gideriyor yanmayi...
bu arada evt sneinle aramizda iki hafta var,once sne beni tebrik edeceksin yani:)) valla beyazbulut canim,surda 7 ay gecmis nerdeyse,2 hafta bir cirpida gecer...Allah yeter ki sag salim kavustursun bebislere...
ben zaten nasil dogurucam diye dusunuyorum kara kara....
haklısın ubb ama elimde değil işte istemeden aklıma kötü düşünceler geliyo ama bunuda aşıcam evelallah
avatarındaki bebiş kim çok tatlı maşallah
beyazbulut evet haklisin canim oarsi oyle...bebisleri kucagimiza almak icin herseye deger ama insan yine de endiseleniyor iste....hayirlisiyla kucagimiza alalim bebisleri insallah...suda dogum burdaki hastanede de var,yaptiriyorlarmis ama yaygi mi bilmiyorum dr uma da sormadim...gerci iyi diyorlar ilik su sancilari hafifletiyormus ama yine de belli olmaz....Allah hepimizi de bir enfeste kurtarsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?