2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Günaydın kızlar, bu sabah uyuyamadım , bir yerim de ağrımıyordu ama hava aydınlanmadan uyandım..

1-2 aylıkken havalar soğuk olacak karda kışta zor olur alışveriş yapmak en azından bahara kadar olan kıyafetleri alsak yeter.. Hem bebeğe alışma dönemi bebeğin dünyaya alışma dönemi geçmiş olur...

uzun beyaz bulut çok geçmiş olsun kış annenelerinin de böyle bir sorunu var işte , ne kadar korurusak koruyalım hepimiz hasta oluyoruz, umarım hafif atlatırsın..

Doğumla ilgili korkular bende de var, hiç doğurasım gelmiyor, dün eşimle de onu konuştuk. Ona göre hava hoş , öyle bir konuşuyorki sanki elime kıymık battı onu alacaklar.. Ben hep şeyi düşünüyorum; insanlar ne kazalar geçiriyor, ne acılar ne ameliyatlar oluyor da dayanıyor , ben öyle bir şey yaşıcamki acı var fakat sonu güzel olacak diye düşünüyorum... Hem bi tek doğuran ben değilim ki...

günaydın bayanalr

sheda cok gzel yazmışsın acıyı çekicez ama yarım saat soobnra dünyanın en mutlusu biz olucaz inş.

barcli kafana kötü şeyler getiripde içini karartma allah yardımcımız olcak inş.

nazlıcan kanguru cok güzel ben diğerlerini sevmiyorum sanki bebişin bacakları kollayı askıda kalıyormuş gibi bence gayetde sağlıklıdır, hem görmüyormusunuz romenlerde öyle yapıyor bebeişlerini beze sarıp boyunlarıdnan bağlıayorlar demkki bi problem olmuyor.

handecim yakınız birbirimize inş bigün tanışırız şu kızların işleri bitsinde ayarlıyalım yada fırsat bu fırsat montesori yokken toplana-lım dermişim :)))))

montesori canım cok üzüldüm bencede sen başka diyet,isyene git bu kadarda olmaz cocuğunun vitamin alması gerekiyor, allah tyardımcın olsun. bend eşeker yüklemesi için gidicekdim haftaya kaldı inş iyi çıkarda sorun yaşamam

bu gece rüyamda doğum sancım başlamışdı devlet hastanesine gidiyorum nts uye bağlıyor o sırada sancım başlıyor ama okdar tatlı acıydıki keşke öyle olsa gercekde neyse kanamam oluyor sonra sancım duruyor doğuma alıcaklar banyo yapmam lasım diyorum sıcak suyla doktorlar yardım ediyor hem yıkanıyorum hemde çamaşırımdaki kanalrı temizliyordum hayırdır inş. akşam biraz kuşum ağrısı sanırım korkudan rüyama girdi :)))

günaydın hanımlar bende artık doğumu pek düşünmemeye çalışıyorum vakti geldiğinde olması gereken neyse öle olucak diorum

smrisk hayırdır inşallah , bu aralar hepimiz bu tarz rüyalar görüyoruz sanırım, doğuma yakın kimbilir daha ne rüyalar görcez.. İnşallah rüyanda gördüğün gibi tatlı bir acı yaşarsın sonra bebişine kavuşursun

günaydın kızlar
smriskcim bende gece değişik değişik rüyalar gördüm bebişime oda yapıyormuşum beşiğiyle park yatağını koymuşum süslemişim falan
kızlar şimdiden doğum korkusu yaşamayın daha 2-3 ay var bırakın bu ayların keyfini çıkarın

Günaydın kızlar haftanın son gününden..

ekinsu en güzelini söylemişsin canım,bırakın korkuyu keyfini zevkini çıkarın bu günlerin..
Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız..acıdan sonra ki zevki düşünün moraliniz bozulmasın..
bizler şanslıyız hertürlü teknolojiye sahibiz..

kızlar rüyalarınız hayrolsun,hayra çıksın..

montesori canım yaa Allah yardımcın olsun,çok zor ama geçecek bugünlerde inşallah..doğumdan sonra da sen bize hava atarsın hiç kilo almadım eskisi gibiyim diye :))

gunaydın arkadaslar...
kızlar saglık ocagı bana cok yakın ıkı adım mesafe desem yerı orada calısan hemsıre bı komsum var ılla gel kaydol dedı dun de pekı deyıp gıttım kayıt oldum vs. yanlız canımı sıkan bı olay oldu bebegın kalp atıslarına baktılar 120 cıktı normalde 120 ıle 160 arası olması gerekıyormus kafama takıldı zaten ıkı gundurde hareketlerı cok azaldı hemen doktora gıttım bısey yok dedı seker yuklemesı yapıldı bu arada 124 cıktı sonucum kızlar içim cok huzursuz bu konuda ne yapabılırım bılmıyorum acaba yersızmı endıselenıyorum yoksa uzerınde durup baska bı dr mı gıtsem

özlemcim 124 normal bir değer endişe etmene gerek yok zaten max. 140 , kalp atışları içinde doktorunun ultrasonla bakmıştır onun dediği doğrudur sağlık ocağını boşver bence

Doktorun bişey yok demiş, bence güven doktoruna ama için rahat etmicek ve sen kendi kendini yiyip huzursuz olacaksan git doktora ... Doktorun kalp atışlarına baktığında o da mı 120 dedi?

"Anne karnında bebeklerin kalp atış hızı normalde dakikada 120-160 arasında sürekli bir değişkenlik içindedir"

Sürekli değişir diyor bence hiç kafana takma, hem 120 normal bir değer

günaydın arkadaşlar özlemcim boşuna endişe ediyorsun canım bebeğin kalp atımları o cihazlarla bakıldığında çok ani değişebilir.sıkıntı yaratacak bir durum olsaydı zaten seni ordaki hemşireler doktoruna yönlendirirdi.uzun süreli takip yapılırdı hani şu NST denilen cihazla.onun dışında 120 zaten normal

Doktorun bişey yok demiş, bence güven doktoruna ama için rahat etmicek ve sen kendi kendini yiyip huzursuz olacaksan git doktora ... Doktorun kalp atışlarına baktığında o da mı 120 dedi?

yok canım dr kalp atıslarına sadece usg baktı kalp attıgı surece sorun yok dedı rıtımlerıne takılmayın dedı yorgunluk stres vs etkılıymıs ama ne yorgun ne streslı ne de baska bısey yasamıstım

özlem 120 gayet normal sağlık ocağındaki el dopleriyle zaten birtek 120 sayısını vermiş olamaz sürekli değişir o sayı rahat ol kendini tedirgin etme

ıyıkı varsınız yuregıme su serptınız allahım hepimizin yavrularını korusun
cok saolun kızlar yuregımdekı ferahlıgı tarıf edememmm hepinizin hersey gonlunce olsun...

günaydın hanımlar... ve melekleri...

güzel birgün geçirmeniz dileğiyle...

alishacım naz ın odası çok güzel güzelim güle güle kullanın... güzel güzel uyusun meleğin canım...

insan hamileyken en ufak şeyden nasıl korkuyor değilmi,
ben bir çok şeyi tıbbi olarak bilsemde endişelenmeden edemiyorum bazen hamilelik çok farklı bir duygu gerçekten iyiki burda sohbet ediyoruz.birbirimizi rahatlatıyoruz.bende burdaki arkadaşlarımın desteğini dualarını hiç unutamam.herkesten Allah razı olsun.herkese Alaah bebişlerini bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…