2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Nazo sende çok unutkan çıktınCADIARZU
Unuttunmu bu konuda ne kadar konuşmuştuk.
Bende Figen Hanıma gidiorum şakkıdı

günaydın hanımlar gamze geçmişolsun canım
nazo hemen sakinleş bakayım o nişan falan değil sana iyice bi tarif edeyim nişanı:

ayyy doğru yaaa
evet çok unutkan oldum annem dioki şu şöle oldu falan ben aaa öylemi diorum e söledim ya kızım dio yooo sölemedin diorum aaa naslı unutmuşun dio

Nişan hamilelik boyunca rahim ağzında bulunan bir nevi tıkaç görevi gören bir madde rahim ağzında bir bariyer oluşturarak bebekle dış dünya arasında bir kalkan görevi görüyor.ancak doğum vakti gelince ya da bloms un bıcırığı gibi aceleci olunca önce o geliyor sonra sular falan doğum sancıları.....
şimdi nişan sarı olmaz.şeffaftır.akıcı değil yapışkan uzayan sümüksü bir kıvamı vardır.ancak içine kan karışırsa rengi değişebilir pembemsi kahverengimsi.doğumda içinde biraz kan çizgileri olması da normaldir çünkü rahim ağzı açılrken hafif kılcal damar kanaması olabilir.nazo rahatladınmı biraz hem 2 gün önce nişanın gelse şimdi çok daha farklı doğum belirtileri olurdu.o gelen akıntıdır.nişan m,iktar olarakda akıntıdan fazladır.

kızlar şimdilik dışarı çıkıyorum, bir ofise uğrayayım.Tekrar görüşürüz, kendinize ve bebişlere iyi bakın arkadaşlar.Şeniz

anladım nazlıcan offf ne bilim yaaa o akıntım biraz koyu kıvamlıydı ondan böle panik oldum birden dediğim gibi akşamları arada kasılmam oluyo ama ben rahim kendi hazırlıyo die düşündüm hep
zaten öle bişey olsa kasılmalar ritmik olur dimi

evet şimdi haberim oldu kızlar.bu çocuklar sessiz durunca şüphelenmek gerek birşeyler karıştırdığından.zaten çok meraklı bizim topiğe herkesin tickerına falan bayılıyordu mesaj da yazdı sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…