çok uğurlu gelmiş minik ezgi inşallah yayınlanmaz yoksa bidaa seni almazlar şükrü saracoğlunakaydirigubbakcemile3günaydın hanımlar şükür kavuşturana... uzun sürdü bayagı sitenin işi... özledim hepinizi...
ekinsu maşallah yavruna kocaman olmuş güzelim ama rekor balım da dimi 1600 :)) vay vay... benim ufaklık bakalım ne kadar oldu pazartesi gidicem bende...
blooms canım çok geçmiş olsun valla yazının devamında doğurdum falan yazıcaksın sandım ödüm koptu...aman kendine dikkat et güzelim. bende senin gibi durmuyorum hiç ara veriyim bari bu ara...
salı akşamı eşimle fenerbahçe-arsenal maçına gittik :)) tüm sülale ayaga kalktı ne maça mı gidiyorsun gitme gidemezsin diye :))
kayınvalidem biz eve gidene kadar uyumamış aradı gidince nasılsın iyimisin diye :))
ama yerimiz numaralıydı kalabalığa bile girmedik yan kapıdan girdik çıktık. gittiğimiz grupta polis ve kadın doğum doktoru vardı :))
girişte fenerbahçe tv ile röportaj yaptım. 7 aylık hamilesiniz maça geldiniz demek diyo kız.. ezgi bebek bize şans getirsin dedi kızcağız ama 5 tane yedi fener. ben gs li olduğumdan sorun yok :))) eşim çok üzüldü.
ay valla he babamda diyo ne ayak varmış sende :)) dedim ben çok keyif aldım fener gol yedikçe :)))))))[/QUOT
Aşkolsun Marsg bi Fenerbahçeli olarak alınıorum ama kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?