2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

haklısın nazlıcan sessizlik hayra alamet değil, benimde ablamın 4 yaşında bir kızı var bir gün epey bir vakit sessiz kalmış içeride annemlerde, annemde bir bakmış bizim cadaloz saçlarının önünü kesmiş kahkül yapmış annemin küçük makasını aşırmış birde diyordu ben saklı iş yaptım saçlarımı kırptım diyor gülüyor yamuk yumuk kesmiş biri uzun biri kısa ama ne yalan söyliyim çok da tatlı olmuştu

slm kızlar, site ne güzel olmuş ya çok hızlı bekledik ama değdi

günaydın hanımlar şükür kavuşturana... uzun sürdü bayagı sitenin işi... özledim hepinizi...

ekinsu maşallah yavruna kocaman olmuş güzelim ama rekor balım da dimi 1600 :)) vay vay... benim ufaklık bakalım ne kadar oldu pazartesi gidicem bende...

blooms canım çok geçmiş olsun valla yazının devamında doğurdum falan yazıcaksın sandım ödüm koptu...aman kendine dikkat et güzelim. bende senin gibi durmuyorum hiç ara veriyim bari bu ara...

salı akşamı eşimle fenerbahçe-arsenal maçına gittik :)) tüm sülale ayaga kalktı ne maça mı gidiyorsun gitme gidemezsin diye :))

kayınvalidem biz eve gidene kadar uyumamış aradı gidince nasılsın iyimisin diye :))

ama yerimiz numaralıydı kalabalığa bile girmedik yan kapıdan girdik çıktık. gittiğimiz grupta polis ve kadın doğum doktoru vardı :))

girişte fenerbahçe tv ile röportaj yaptım. 7 aylık hamilesiniz maça geldiniz demek diyo kız.. ezgi bebek bize şans getirsin dedi kızcağız ama 5 tane yedi fener. ben gs li olduğumdan sorun yok :))) eşim çok üzüldü.

günaydın alisha, marsg.ya marsgcım hakikaten senin ne işin var bu koca göbek halinle maçta ne holiganlar duyuyoruz Allah korusun.iyi başına bişi gelmemiş.

Marsg alemsin ya birde röportaj yaptın karnın burnunda maça giderek:) ezgi bebek demekki gs li olacak babasının takımına şans getirmediğine göre
Marsg az daha site düzelmeseydi sana mail atacaktım bu arada senin yazmış olduğun yazılardan birini okudum annelikle ilgili çok güzeldi çok duygulandım bence buradaki arkadaşlarla paylaş yazını ama yazıyı oğluna yazmışsın :) kızın darılmasın

çok uğurlu gelmiş minik ezgi inşallah yayınlanmaz yoksa bidaa seni almazlar şükrü saracoğlunakaydirigubbakcemile3

:)))))))) yok be nazlıcan holigan falan onlar başka tribündeydi... eskisi gibi değil artık. numaran var kapıdan gir sinema gibi otur yerine kalk git sonra :)) kadınlar tek gelmiş bir sürü çocuk vardı... kızını yesinler bu arada ismine de bayıldım nilsu :))

ekinsucum haklısın gs li olacak kesin :)))))) yazımı yazarken erkekti bebeğimiz :))))))) bir de kızım için yazıcam ama doğduktan sonra şubat sayısına fotosuyla koyucam güzelim.
alternatif bir site daha bulsak aslında burada yine sorun yaşarsak hemen oraya kayarız bir iki günlüğüne... gebelik.org ta vardı sanki hamile formu

ay valla he babamda diyo ne ayak varmış sende :)) dedim ben çok keyif aldım fener gol yedikçe :)))))))

evet haklısın marsg bende düşündümaynı şeyi gebelik orgdaki anneler kulubu bir de hamileler kulubu var ama pek aktif değil üyeleri ama bir sorun yaşarsak bir daha biz orada buluşabiliriz aktif halede gelmiş olur site hem :)

mars sağol teyzesi.kızımın tam adı Nilsu Ekin aslında 2 ismi var kardeşi de ablası gibi 2 isimli olacak
canım şu yazıyı bende merak ettim linkini verrsene okuyayım

Tanışma ve genel sohbet bölümü (ana pano) bölümüne ocak 2009 anneleri buraya diye yer actım lazım olursa kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…