2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

canım alishanın verdiği linke gir kayıt ol... oradan Tanışma ve genel sohbet bölümü (ana pano) bölümüne ocak 2009 anneleri girebilirisn

ben de üye oldum , inşallah oraya ihtiyacımız olmaz burayı seviyorum ben hem de çok alıştım ama yine de kendimizi güven altına almamız iyi oldu

Aman ii Maşallah çok sevindim
Benim banyo bitti canım ama o kadar bıkmışımki banyoya girdiğim zaman bana çok soğuk gelior klava:

kızlar size tatlı sohbetler ben gezmeğe gidiyorum akşamüstü dönünce takılırım bebişlere ve kendinize iyi bakın

kızlar merhaba sitenin düzelmesine sevindim siz neler yapıyosunuz bakem?
ekinsu maşallah diyellim sevindim sağlıklı olmasına

cicikız slm biz alternatif bir site bulduk kendimize tekrar burada bir sorun olursa diğer tarafta buluşucaz, bir önceki sayfalarda yazıyor adres sen de katıl

Bloomscum zamanlar alışırsın banyona unutursun o günleri :) üzülme daha bebişini yıkayacaksın orada şapur şupur

bende yeni eve taşındım ya burayı daha soft renkete yaptım ama böle bana çok ruhusz soğuk geliyo ben kutu evimi özledim yaaaa geçen akşam çıktım kıza bişey vercem kapıdan ayyy kapıyı b açtı böle o duvarlar cıvıl cıvıl geldi zor tuttum girmemek için içeri

slm kızlar bana bır onerıde bulunun 3 gundur mıde yanmam gaz şikayetım var hele bugn daha fazla sodanında ıyı gelıcegını sanmıyorum ne yapsamkı yardım edın

slm kızlar bana bır onerıde bulunun 3 gundur mıde yanmam gaz şikayetım var hele bugn daha fazla sodanında ıyı gelıcegını sanmıyorum ne yapsamkı yardım edın

geçmiş olsun aleyna, sodanın gaz problemine iyi geldiğini duydum, mide yanması için ben gaviscon şurup içiyorum iyi geliyor doktorum önerdi, hemen hemen herkes kullanıyor bu ilacı mide problemi için, tamamen doğalmış kana karışmadığı için bebeğe geçmiyormuş zaten rahatlıkla içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…