2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

saolun arkadaslar bide ben bazen okadar rahat oluorumki sanki hamile degilmisim gibi galiba bebek uyudugu icin olabilirmi sizce

günaydın arkadaşlar.nasılsınız.

ben bugün çok kötüyüm.yürürken kasıklarımdan aşağıya birşey saplanıyor yürüyemiyorum.dün akşam sandalyeye oturayım derken yere düştüm.o zaman birşeyim yoktu.akıntı filanda gelmiyor.ama şimdi yürürken birşey saplanıyor.doktoru bir arayıp sorsammı ya.bu haftalarda rahim kendini doğuma hazırladığı içinde ağrı olurmuş.bununla ilgilimi yoksa düştüğümdenmi emin olamadım.

Merhaba arkadaşlar,hepimiz için güzel bir hafta olsun..

montesori güle güle otur evinde temiz temiz ne güzel..

birgül sen de hoşgeldin aramıza,allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

balım canım geçmiş olsun, doktorunla konuşsan iyi olur ,bebeğin hareketleri nasıl?

nazobülo yeni evin hayırlı olsun ...
balım doktorunu ara bakalım ne dicek...
smrisk arkadasım nbr...ben delta hastanesinde dogum yapcam maltepeye giderken E-5 üzerinde...

günaydın kızlar iyi haftalar herkese, balımcım bence bişey olmamıştır cnm benim de bir haftadır çok sancım oluyo.böbreklerim ağrıyo ince giyinince de, bu haftalar özellikle çok yavaş hareket etmemiz gerekiyomuş kızlar erken doğumu tetikliyomuş yatakta hızlı sağa sola dönüşler,oturup kalkarken çok dikkatli olmak lazım tabi dolaplara uzanmamak eğilmemekte gerekiyor

teşekkürler arkadaşlar.bebek hareket ediyor onu hissediyorum.doktorumu aradım şimdi.ağrının olması normal değil gel kontrol edelim dedi.birazdan gideceğim doktora.inşallah birşey olmamıştır.

Balım geçmiş olsun aman dikkat et düşme öyle bir daha bence de doktorunu ara bir sor

Alisha yoksun hiç artık eskisi gibi girmiyorsun işlerin mi yoğun?

Linay resim değişmiş bu kızın değil ama herhalde çok benziyor ama daha büyük biri bu resimdeki

montesori ben iyim saol kıs deklta hastanesiyle benim aramda bi durak var zaten doktorumla konuşucam uymassa bende deltada düşünüyorum sancım olursa giderim oraya doktorumun olması şart değil sonuçd aortakilerde doktor çok abartmamak lasım bence rahat olmamız lasım, uygun olan neyse günü geldiğinde o olur ama yakacık olmassa delta diye düşünüyorum bende.
balım gecmiş olsun canım akendine dikkat et iyi haberlerini bekliyorum. havalrda soğudu üşütmemeye çalışın.

ekinsucum geçen hafta hep ders çalıştım ehliyet sınavım vardı ondan pek giremedim bu hafta da yağmur yağmazsa camlar değişicek perdeleri fln yıkıycam heralde yine çok giremem sen neler yapıosun senin tosun büyümüştür nerdeyse 1ay öndesin benden

seninde işin çok desene ay nasıl toz olur ev şimdi kolay gelsin sana, benim tosun en son 10 gün önce nerdeyse 1.5 kg olmuştu iyiyiz ama allaha şükür sağlığımız yerinde

balım geçmiş olsun canım iyi haberlerle dönersin inşallah bize.
kızlar dün akşam eşim göbeğime koydu elini nasıl hareketlendi oynamaya başladı kuzucum tanıyor babasını artık çok merak ediyorum bebişimi nasıl bişey kime benziyor.

seninde işin çok desene ay nasıl toz olur ev şimdi kolay gelsin sana, benim tosun en son 10 gün önce nerdeyse 1.5 kg olmuştu iyiyiz ama allaha şükür sağlığımız yerinde
ay maşallah,valla adamlar kirletmeme garantisi vermiş ama yine çok kirlenir 2-3 gün kadını alıcam hem duvarlarımı storları da sildiririm perdeleri de yıkar, perdeciye sordum bütün evin perdelerini yıkamaya takmaya 750 istiyo:1shok:,ne çok di mi, kadını 3gün alsam 180 kardayım yani:jeyyar:

Kızlar ben hala karar veremedim ya, park yatağımı hangi model alayım, şampuanını hangi marka alıyım sizler ne yaptınız ne aldınız

Kızlar ben hala karar veremedim ya, park yatağımı hangi model alayım, şampuanını hangi marka alıyım sizler ne yaptınız ne aldınız

ekinsu ben niveanın çantalı setini aldım kaliteli ve çok güzeli park yatak alıcam onuda ay başında alıcam model olarak kraft düşünüyorum bakalım

ekinsucum ben kraftın dönenceli oyuncak modelini aldım ebebek ten..yine ebebekte chicconun çantalı seti indirimdeydi onuda aldım...bende yatağın içine ne alacağıma karar veremedim daha.
dün ebebekten mail gelmiş 25-26 ekimde 150 liralık alışverişe 50 lira hediye çeki veriyorlarmış..
bende bir hafta önce alışveriş yapmıştım nekadar şanssızım dimi..

kızlar hepinize merhaba

balım. dikkat et kendine inş kötü bişi olmamıştır..hayırlı haberle gel inş

ekinsucum bende şampuan konusuna karar veremedim dalin mi alsam die düşünüyorum nivea nasıl acaba ki??

linay34 maşallah kızına burda daha farklı çıkmış büyümüş sanki

alisha benim eşimde perdeci eve gelsin direk sölücem böle şey mi olur yaa soygunculuk resmen bencede kadına yaptır daha mantıklı...ben perde konusunda rahatım eşim yıkadı taktı hepsini :))))

ekinsu ben park yatağı ablamdan alıyorum valla bütün kremleri şampuanalrı annem almış markası nivea anlıycan o yle bi düşüncem yok :)))

buarada kıslar doğum üvcretlerini gittiiğiniz yerlere sorun bizlere bilgi olsun ben şimdi deltayı aradım ssk lılar için normal doğum 280 sezeryan 620

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…