2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

benimki babsınada tepki veriyo herkesede şöleki geçen dayısı elini karnıma koydu konuştu dayıcım napıyosun falan die hemen başladı
akşamda babsının eli karnımdaydı bende konuşmaya başladım kuzum yeni evimizdeyiz senin için değiştirdik sana oda yapıcaz falan die offf nası gümbürdedi anlatamam :))))

kızlar cnm çok açma çekiyo, ama bendeki tariflerle de pek tutturamıorum nettekilere güvenemedim. bildiğiniz güzel açma tarifi var mı kuru ya da yaş mayalı olabilir

kızlar cnm çok açma çekiyo, ama bendeki tariflerle de pek tutturamıorum nettekilere güvenemedim. bildiğiniz güzel açma tarifi var mı kuru ya da yaş mayalı olabilir

2 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
1 bardak sıvıyağ
1 paket kuru maya
5 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Alabildiğince un

ılık süt ve su ile mayayı erit sonra içine diğer malzemeleri ekleyip yoğur eline yapışmayacak şkilde ama çok da sert olmayacak hamuru, sonra 1 saat beklet mayaya gelsin sonra istediğin gibi şekil verebilirsin üzerine yumurta sürüp susam çörek otu atabilirsin ne istersen yada sade isteğine göre pişir. Afiyet olsun

merci şekerim ama şekeri çok diil mi ya neyse ben yarım ölçü yapıcam zaten 2kaşık atarım

kızlar pijama gecelik konusunda konuşmuşsunuz,
kasım annelerinde de okudum bir arkadaş geceliği keşke hiç almasaydım demiş,en iyi pijama oluyormuş.ben de zaten öyle düşünüyorum, 2 tane pijama aldım kendime sanırım yeterli gelir..bir tanesi lohusa geceliği önlere delik yapmışlar göğüsü çıkarıp emzirmek için ama küçüçük benim göğsüm hayatta çıkmaz ordan hihoyyyt

ya benım haftamda olan ne kadar az anne adayı var subat hamıslerıne bakıyorum aramızde 2-3 hafta var ocak annelerınde de oyle bızden 2-3 hafta buyukler :))))))) tam arada kalmısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…