günaydin arkadaslar bende ocak annesiyim kismet olursa dogumumda ocagin 24ünde
size sorum olacakti en cok hangi yatma yönü daha iyi ben bazen düz sirt üstü olarak yatip uyuya kaliyorum hic farkinda olmadan derin nefes aliyorum uyku arasinda sanki bebek ezilmis gibi aniden firliyorum ama bunlari hep uyku sersemligiyle yapiyorum bunun bebege cok zarari oluyormudur bi bilginiz varmi??
canım bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde o anda nöbetçi kim varsa o yapıomuş doğumu zaten normal doğumlara doktor girmiomuş ama muayene saatine denk gelirse bilmiorum ??slm bayanalr,
gördüğüm kadarıyla herkes iyi, montesori evinde güle güle otur inş, nazo seninde güle güle oturman dileğiyle inş en yakın zamnda alışırsın evine,
bende bu sabah şeker yüklemesi için gittim ama randevum öğleden sonra olduğu için halledemedik yarın sabaha kaldı, inş yarın sabahda hallederiz bi sorun çıkmaz.
kızlar benim doktorum ssk hastanesinde görevli, önümüzdeki ay konuşmayı düşünüyorum doğum için özele gitmek biraz fuzuli geliyor, birde şunu sorcam muaneye herşeye doktoruma gidiyorum doğumum olduğu gün de hastaneye gelmek zorundamı. eger gelemk zorundaysa doğumumu devlet hastanesinde yapmayı planlıyorum yakacık doğum evi hem cok sakin hemde temiz, doktorumda başımd aoldukdan sonra yıpratılcağımı düşünmüyorum, açık açık konuşucam eger normal doğum olursa normal ist,iyorum ama normal olmıycak gibiyse saatlerce acı çekmek istem,iyorum. allahdan hayırlısı inş zaman ıgeldiğinde yıpranmadan hepiömiz atlatırız.
buaralar çok yoğunum beyanname çalışmaları var oyüzden siteye pek gelemeiyorum. şimdiden herkese kolay gelsin iyi haftalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?