2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Kızlar burayada yazayım dedim, carrefour marketten gecelik, sabahlık ve pijama takımı aldım yaklaşık 45-50 ytl civarında tuttu ve çok beğenerek aldım, mağazalarda süslü püslü şeyler vardı hep hoşuma gitmiyodu ve çok pahalıydı, bunlar gayet sade ve güzel, arayan varsa bir baksın

montesori gözün aydın cnm temiz temiz otur şimdi evinde misler gibii

blooms dikkat et kendine yat sakın kalkma

dr bana aralığın 15'inden sonra bekleriz dedi doğumu

günaydın kızlar.... hepinize iyi haftalar diliyorum...calısan arkadaslar pazartesi sendromu yasamazsınız umarım dısarısı cok soguk insanın yataktan cıkası gelmiyo...

aaa benim oglum 29 haftalık olmushihoyyytne zaman büyüdüler yaa bizimkiler...zaten hamilelikte 28. hafta sınır 28. haftadan sonra dogan bebeklerin hemen hepsi sorunsuz bir sekilde hayatlarını devam ettiriyo...ayyy saglıkla sıhhatle bir alsak kucagımıza mis kokusunu bir ceksek içimize...

günaydın hanımlaaaar
bende h.sn bayağğ yerleştirdim evimi takılcaklar takıldı halılarımı serdim falan bikaç ufak iş kaldı ama hala tam alışamadım ben evimi özlüyorum sanki burası başkasının gibi

günaydin arkadaslar bende ocak annesiyim kismet olursa dogumumda ocagin 24ünde
size sorum olacakti en cok hangi yatma yönü daha iyi ben bazen düz sirt üstü olarak yatip uyuya kaliyorum hic farkinda olmadan derin nefes aliyorum uyku arasinda sanki bebek ezilmis gibi aniden firliyorum ama bunlari hep uyku sersemligiyle yapiyorum bunun bebege cok zarari oluyormudur bi bilginiz varmi??

gnd canım
öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
yatış pozisyonunda dr lar sırtüstü kan akımını yavaşlattığı için tavksiye etmiyorlar en iy kan akışı sol yana yattığımızda gerçekleşiyormuş bu nedenle mümkün mertebe sol yan tarafa ama arada sağ yanada dönebilirsin

slm bayanalr,

gördüğüm kadarıyla herkes iyi, montesori evinde güle güle otur inş, nazo seninde güle güle oturman dileğiyle inş en yakın zamnda alışırsın evine,

bende bu sabah şeker yüklemesi için gittim ama randevum öğleden sonra olduğu için halledemedik yarın sabaha kaldı, inş yarın sabahda hallederiz bi sorun çıkmaz.

kızlar benim doktorum ssk hastanesinde görevli, önümüzdeki ay konuşmayı düşünüyorum doğum için özele gitmek biraz fuzuli geliyor, birde şunu sorcam muaneye herşeye doktoruma gidiyorum doğumum olduğu gün de hastaneye gelmek zorundamı. eger gelemk zorundaysa doğumumu devlet hastanesinde yapmayı planlıyorum yakacık doğum evi hem cok sakin hemde temiz, doktorumda başımd aoldukdan sonra yıpratılcağımı düşünmüyorum, açık açık konuşucam eger normal doğum olursa normal ist,iyorum ama normal olmıycak gibiyse saatlerce acı çekmek istem,iyorum. allahdan hayırlısı inş zaman ıgeldiğinde yıpranmadan hepiömiz atlatırız.
buaralar çok yoğunum beyanname çalışmaları var oyüzden siteye pek gelemeiyorum. şimdiden herkese kolay gelsin iyi haftalar diliyorum

merhaba birgül hoşgeldin , sol tarafa yatmanın daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar, sırt üstüde yatabilirsin ama arada bir değiştirmen gerek ama sağa yatmayı tavsiye etmiyorlar bebeğe giden kanı sağlayan damarlar sağımızdaymış çünkü

günaydın herkeze hasta olanlara acil şifalar diliyorum, dışarda dünden beridir güzel bir yağmur var yağmurun tadını çıkarın...

smriskcim bizde dedik bu kız nerelerde kolay gelsin sana, bende daha konuşmadım doktorumla doğum konusunu daha erken diye ama 2 hafta sonra muayeneye gittiğimde konuşurum artık

saol smrisk amin inş.
ya evet sol sağlıklı diolar ama benim doktorum sen hangi yönde rahatsan öle yat dio mesela ben soldan çok sağda rahatım ve öle uykuya dalabiliyorum

canım bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde o anda nöbetçi kim varsa o yapıomuş doğumu zaten normal doğumlara doktor girmiomuş ama muayene saatine denk gelirse bilmiorum ??
sana kolay gelsin bu arada..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…