2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ramitep nasıl gittin pazara bu yagmurda.... benim teyzem gider o pazara evine harika süs esyaları örtüler filan almıs yakın olsa bende giderim ama uzak...

sorma cnm çok zor oldu inan allahtan evime yakın mesafede ama mecburen depiştircek şeyler vardı ondan gittim yoksa çıkarmıyımm :1no2:güsel bi pazar herşey var gerçekten bende sık gitmem gerçi çok para harcıyorum gittiğimde de :lepi:

montesori hoşgeldin :dance:ne güzel bitirdin işlerini artık rahat rahat dinlenirsin bundansonrakaydirigubbakcemile2blooms sen ne kurtlusun valla yat dinlen inşallah yarın iyi haberlerle dönersina.s.

Site yine kafayı yedi ikinci kere yazıorum.
Ramitep canım ben sürpriz doğum günü partisi yap derim.Şahsım adına benimki öyle şeylere bayılır
Hediye olarakta cüzdan yada sevdii bi parfüm olabilir.
Bu arada ALLAH kocişin ve bebişinle nice doğumgünleri nasip eder İnşallah

blooms çok saol cnm fikrin için cüzdan geçen doğum gününde almıştım :)bulucaz bakalım bişiler artık bu arada geçen sene çok güsel süpriz yapmıştım allah

blooms kapılar degişti,ev boyandı ,yer tahtalarım cilalandı ,mutfak fayansları degisti,prizler değişti,eşim çalısma odasını degiştirdi,yeni bir calısma masası yaptırdı ayyy cok sey işte ...banyo hariç hersey degişti banyoyu da yaptırcaktık ama yeteeeeer dedim kalsın öyle.... biz evi aldıgımızda borc ödemekten civi bile cakamamıstık şimdi hersey istedigim gibi oldu ...sen neler yapıyorsun aman dikkat et kendine ...

montesori hoşgeldin :dance:ne güzel bitirdin işlerini artık rahat rahat dinlenirsin bundansonrakaydirigubbakcemile2blooms sen ne kurtlusun valla yat dinlen inşallah yarın iyi haberlerle dönersina.s.

Yok şekercim görünen köy kılavuz istemez bu gidişle oğluşumla kavuşmamıza az kaldı.
Sokaklar da doğurrsam şaşırmayın kaydirigubbakcemile3

Arkadaşım seni tebrik ediorum kaydirigubbakcemile5
Bu ne yaa nasıl becerdin o kadar işi.Yok arkadaş benden hiç bi halt olmaz bi banyoyu iki ayda yaptırdım :roflol: Bu arada kapıları söktürürken duvarlara bişey oldumu bende deiştirmei düşünüorumda :uhm: Bendeki azmi görüomusun hiç yılmıorum kaydirigubbakcemile2

blooms kapıları degiştirirken duvarlar ister istemez zarar görüyo ...rötüş yapalım dedi usta ama renk tutmaz dedi boya işi hesapta yoktu ...ama mecburen yaptırdık...sen hep yatakta mısın canım yaaa hani istinye parka gitcektik hani sen bana baklava börek acıcaktın:)))

Ahh arkadaşım sorma nazara geldim 10 gündür yatıorum. ALLAH kimseyi yataklara düşürmesin.
Valla sağlıınızın kıymetini bilin.
Canım sen gelde ben yine sana börekler açarım :lepi:

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler bebişlerlede tatlı rüyalar:ecrin_bebek:bu arada siteye girmek yine çok zorlaştı Çok üzgünüm çoookyarın görüşürüz :a015:

Ahh arkadaşım sorma nazara geldim 10 gündür yatıorum. ALLAH kimseyi yataklara düşürmesin.
Valla sağlıınızın kıymetini bilin.
Canım sen gelde ben yine sana börekler açarım :lepi:

yatmanın ne kötü ve sıkıcı olduğunu bilirim... bende ilk aylarımdan kanamam olmuştu 1ay boyunca hiç kalkmadan yattım... ve artıkkk bunalıma girecektimm.. Allah hastalık vermesin inş.:Saruboceq: yatmak çok kötü...

Bende korkudan soramıorum.Bakarsın Aralık falan der ultrasonda bir hafta önden gidio.Eğer her şey yolunda giderse sancılarım gelene kadar beklemei düşünüorum.
Tabii bunlar benim hayallerim İnşallah ALLAH gönlüme göre veriir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…