ekin su nbr canım... evt iş bitti ama bende bittim:)))
ramitep nasıl gittin pazara bu yagmurda.... benim teyzem gider o pazara evine harika süs esyaları örtüler filan almıs yakın olsa bende giderim ama uzak...
montesori hoşgeldin :dance:ne güzel bitirdin işlerini artık rahat rahat dinlenirsin bundansonrakaydirigubbakcemile2blooms sen ne kurtlusun valla yat dinlen inşallah yarın iyi haberlerle dönersina.s.
blooms kapılar degişti,ev boyandı ,yer tahtalarım cilalandı ,mutfak fayansları degisti,prizler değişti,eşim çalısma odasını degiştirdi,yeni bir calısma masası yaptırdı ayyy cok sey işte ...banyo hariç hersey degişti banyoyu da yaptırcaktık ama yeteeeeer dedim kalsın öyle.... biz evi aldıgımızda borc ödemekten civi bile cakamamıstık şimdi hersey istedigim gibi oldu ...sen neler yapıyorsun aman dikkat et kendine ...
blooms kapıları degiştirirken duvarlar ister istemez zarar görüyo ...rötüş yapalım dedi usta ama renk tutmaz dedi boya işi hesapta yoktu ...ama mecburen yaptırdık...sen hep yatakta mısın canım yaaa hani istinye parka gitcektik hani sen bana baklava börek acıcaktın:)))
Bloomscum ne kapısı ne boyası yat sen kalkışma böyle şeylere aman allah korusun birde bi şey olur
Ahh arkadaşım sorma nazara geldim 10 gündür yatıorum. ALLAH kimseyi yataklara düşürmesin.
Valla sağlıınızın kıymetini bilin.
Canım sen gelde ben yine sana börekler açarım :lepi:
Ekinsu doğum tarihiyle iligili dr. konuştunuzmu?
Biz seninle aynıyız benimki daha bişey söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?