2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

slm hanımlar ve melekleri

hepinize güzel günler diyorum linaycım seninki gibi bir güzel kızda kendime diliyorum :)) maşallah fıstığa...

yarın doktoruma gidiyorum. cumartesi günü benim kız döndü resmen eskiden yan yatıyordu şimdi kafa aşağı doğru döndü gibi geliyor... bakalım hangi pozisyonda yakalıycaz yarın :))

hepinizde bir tadilat bende kıskandım :)) banyomdan sular akıyor duvarın içinden sanırım boru patladı kırıldı bişey oldu... yani banyo duvarım yıkılacak allah bana kolaylık versin tabi sizlerde hanımlar.

pijama gecelik işni bende hallettim. çok şık bir gecelik aldım üstünede sabahlık. hastaneye gelenleri onunla karşılarım dedim lacivert üstü krem işlemeli kaftan gibi :))

bir de pembe li gül kurulu pijama aldım... o da çok şık. hastaneye gelenlere çirkin gözükmek istemiyorum zaten agzım burnum kaymış olacak :)) dagiden aldım fiyatı yüksek ama kumaşları ve modelleri çok şık tavsiye ederim.

slm kızlar... barcli isminiz hayırlı olsun darısı esra nın basına:))
ayyy canımda alisha nın yaptıgından istedi...
dısardaydım işlerimi hallettim aman allahım ne yagıyo...
smrisk bizim doktor tanıdık ...kendi ücreti ve hastane ücreti dahil 1,350 alcak sezeryan olcam...
linay nbr...kızında cok hos ben daha önceki fotosunda kızını burcu galiba adı burcu kara var ya yavuz bingölle filan birlikteydi ona cok benzetmişti...
kızlar ne yesem midem fokur fokur kaynıyo rennie kullanıyorum ama sanki volkan gibi infilak edicem...sizde de var mı böyle bir problem birde günde kaç tane rennie kullanabiliriz bilginiz var mı...acaba surubu daha mı iyidir...
ben bir tane gecelik takımı aldım sabahlıklı ucuk mavi birde mavi pijama takımı alıp geceliğin sabahlıgını kullanırım...ayagımada hastanede giymek için twing den mavi üzerinde incileri olan bir terlik aldım...lizöz de var yeter herhalde...hersey tamam da araba koltugu ,bebek sekeri birde yatagımız eksik...

sağol canım ya.gelmesi iyi oldu hele cokacimcoook alışveriş yönünden çok rahatladım sağolsun canım sıkılmadı komşular ve sizler sayesinde.işe başlamanın nasıl zor geldiğini anlatamam.dakikaları sayıyorum eve gidip uzanayım diye.belim ağrıdı walla :CüvCüv:

Son düzenleme:
herkeze slm naslsınız biz iyiz bugün kahvaltıya misafirim vardı siteye giremedim bi arkadaşımız doktora gitmiş düşmüş galiba nasıl iyimi haber varmı merak ettim birde şampuan ben sebamed aldım doktorlarda onu tavsiye ediyormuş konak olmasını engeliyormuş bide ph 5.5 olan bi tek oymuş galiba ondan onu tercih ettim

marsg sağol tatlım senin zillide nasış güzel cimcime olur görürsün :))
allah yardımcın olsun canım yaa en zor günlerinde işe kalkışıyorsun..cicilerinide iyi günlerde kullan :))

montesori bende renni duo şurup kullanıyorum mide yanmasından dolayı günde dört defa içebiliyorsun
ve ben memnunum hemen faydası oluyor..delta hastanesi sana uzak değilmi neden orayı tercih ettin ?

[/IMG]

monteseri bak canım gecelik ve sabahlığı aldım birde bu pijama takımını aldım. gecelik bu kadar kısa değil mankenler çok uzun heralde :)) minik gelmiş bunlara

sağol ekinsucum ben depocity var ikitelli civarında ordan aldım. onun içinde dagi var bu gecelik eros ama ikisi birleşmiş aynı magaza yani... pijama dagi. çok güzel modeller var şimdi internet sitesine baktım çok daha hoş şeyler varmış :))

kıslar hani bebek odası yarışması vardı ya ona nerden bakıcaz çok merak ediyorum odaları birde ne zamn yayınlıycaklar

sayfanın başında vardıya 14. yarışma çocuk odası dekorasyon yarışması yazoyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…