2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

marsg cok güzel güle güle giy ...kızlar bu mide surupları yemeklerden önce mi içiliyo...gece bile kalkıp içiyorum sabaha karsı bir uyanıyorum midem fokurduyo...linay doktorum özel sigortalı yerlere geliyo benim özel sigortam yok birde delta ya geliyomus...

ramitep o topiği kaldırmışlar herhalde,ana sayfada en başta görünüyordu ama şimdi yok,ilgilenen mi olmadı yarışmamı bitti bilmem..

montesori midem yanmaya başladığı zaman içiyorum şurubu hemen etkisini gösteriyor..

ayy buldum kıslar yayınlanmış daha görsel yarışma bölümüne eklencekmiş daha eklenmemiş bakarız odalara

Merhaba kızlar hihoyyyt
İkidir yazamaa kalkıorum kapı çalıor.Saolsun komşular beni teftişe gelior :1hug:
Bu sabah dr. gittim. ALLAH'a şükür herşey yolundaymış.sadece 1 hafta daha yatıcam sonra kendini yormadan yavaş yavaş kalkabilirsin dedi.Bende en fazla ne kadar dışarı çıkabilirim yani bana bişey söylerseniz ona göre tedbirimi alırım dedim. Ben size bişey söyleyemem öyle alışveriş merkezleri falan yok dedi.Peki bu kadın benim çok gezdiimi nerden bilio hastaneden çıkar çıkmaz eşimi aradım.Dr. sen öğütledin dimi dedim yok mok dedi ama kesin bizimki öğütledi Çok üzgünüm çoook Bu arada bebişim 1.600 olmuş.Daha çok küçük yaa :ecrin_bebek:
Marsg ne güzel gecelik işlerini halletmişsin ben daha karar veremedim.İnternette beğendim ama görmeden nasıl olucak ya dar gelirse ya kumaşı kötüyse.
Ayy çenem düştü ben ilk hamileliimde hastane geceliği olarak saten gecelik sabahlık almıştım bi pembe bide sarı altınada tüylü terlikler görende douma deilde anladınız siz onu:))))

blooms gözün aydın cnm maşşallah bebişine iimiş çok şükür
sende 1 hafta sık dişini artık kalkma yerinden allah korusun seni ve bebeğini
dr bana normal doğum yapabilirsin dedi ama bakalım zaman ne gösterecek eğer dr derse ki normal olmaz o zaman sezeryan olacak mecburen

merhaba hanımlar!blooms canım çok sevindim aman dikkae et tedbiri elden bırakma bebişine maşalah kilosu iyi canım!marsg geceliklerin çok güzel sanada çok yakışır eminim canım güle güle giy güzelim

Normal doğum yapacak olan arkadaşlar pijama almanızı pek tavsiye etmem.Çünkü allttan sürekli pansuman yapıorlar aklınızda bulunsun.

slm kizlar bakiyorum da sizin dogum sekliniz bile belli olmus..bizim dr gecen gittigimbirsey demedi dogumla ilgili bakalim bu sefer ne diyecek....ayrica dogumun nasil olacagini anlamak icin cati muayenesi gerekmiyor mu??

blooms kocansa bunu yapan iyi yapmıs:)) bebek olsun gezersin yanına alıp ooo masallah bebeginin kilosu da iyiymiş ama en kilolu bebek benim oglum ona göre hepinizin oglunu döver:))) biz 26 haftalıkken gitmiştik 1480 gr dı 3 hafta önde gidiyodu 2 kg olmustur şimdi... bu cocuk annesine kilo aldırmıyo kendisi harika besleniyo...daha yeni tartıldım 5 kg almısım toplamda...9 kg ile dogururum arrtık...

ekinsu canım verdiğin açma tarifini bende yaptım sağol canım çok leziz oldu cokacimcoookay kalçalar benim aldı başını gidiyo ama boğazımda durmuyo vallakaydirigubbakcemile3

Canım benim önceden sezaryan olduu için zaten ne şekil de olacaı belli.Çatı muayenesi yapar heralde doktorun.

aaay sen nediyosun canım ya ben şimdiden 10 kgr almış biri olarak valla sana çok imrendim kötükedihüso

kançiçeğim dr bana bebeğin pozisyonu için dedi normal doğum yapabilrsin die bende zaten aksi bi durum olmayacağı sürece normal istiyorum ama dediğin doru çatı muayenesi yapıp ona göre karar verilioo benimki tahminen olur dedi kesin bişi demedi

ayy bende çok imrendim bende 9 kilo aldım şimdiye kadar valla kaçla doğuma gideriz bilmem artık son zamnlarda aldım ben 2 er kilo malesef

Montesori sen beni çatlatmayamı çalışıosun :roflol: Nasıl yani yaa kafayı yiycem sen bugüne kadar 5 kilo mu aldın yani kaydirigubbakcemile Ben bugün tartıldım 78 olmuşum 18 kilo almışım((( Canım bebeğinede maşallah ALLAH hayırlısıyla kucaına almayı nasip etsin.

Arkadaşlar ben kendi adıma 90 kiloyla doğuma giderim.
Minik bir fil yavrusu olarak sengözlerimebaksanab laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…