hosbulduk nazlıcan nbr kızın da cok seker annesine mi benziyo yoksa...
nazlıcan canım rapor bitmiş işe başlamışsın hihoyyyt izin sonrası iş kötü oluyo eşin gelmiş gözünaydın canım
montesori canım sen aç geziyon diye inan çok üzülüyorum ya
ahhh canım üzülme yaaa ben yeteri kadar üzülüyorum zaten ...az kaldı zaten bana yasak olan seyler bebege faysa dokunan besinler degil bende işte böyle avutuyorum kendimi:)))bakalım oglun kime benzicek doktora gittigimizde aaa bu bebek sana benziyo dedi eşimde havalara uctu karım zaten güzel oglum da yakısıklı diye...bakalım bizde merak ediyoruz kime benzicek bu cocuk diye...günler yaklastıkca nasılda heyecanlanıyor insan dimi...
Balım, blooms geçmiş olsun kızlar.Blooms gezme artık, sanki ilk doğumunmuş gibi yapıyorsun hayatım sende.Bebişin doğduktan sonra hep beraber gezersiniz:))))
Gözün aydın montesori, temiz temiz oturun artık evinizde hayatım. İstediğin gibi olmuş, ne güzel.Sen 9 kilo değil hayatım görünen o ki 7-8 kiloyla doğuma gideceksin.Bebiş alıyor senin yediklerinden tüm besinlerini, sana vermiyor.
Nazlıcan gözün aydın canım seninde.Eşin gelmiş, ama hemen nöbet yazmaları ne kötü.Sende işe başlamışsın, ne zor gelmiştir. Tekrar rapor alma durumun filan yok mu canım:)))
linaycım kızın maşallah çok güzel.yaşamı da kendisi kadar güzel olsun inşallah.
Marsg çok güzelmiş aldığın pijama ve gecelik takımları, güle güle giy.
Dünden beri girememiştim kızlar, gelir gelmez eve okumaya başladım, aklımda kalanlara birşeyler yazdım.
Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgeldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?