Balım, blooms geçmiş olsun kızlar.Blooms gezme artık, sanki ilk doğumunmuş gibi yapıyorsun hayatım sende.Bebişin doğduktan sonra hep beraber gezersiniz:))))
Gözün aydın montesori, temiz temiz oturun artık evinizde hayatım. İstediğin gibi olmuş, ne güzel.Sen 9 kilo değil hayatım görünen o ki 7-8 kiloyla doğuma gideceksin.Bebiş alıyor senin yediklerinden tüm besinlerini, sana vermiyor.
Nazlıcan gözün aydın canım seninde.Eşin gelmiş, ama hemen nöbet yazmaları ne kötü.Sende işe başlamışsın, ne zor gelmiştir. Tekrar rapor alma durumun filan yok mu canım:)))
linaycım kızın maşallah çok güzel.yaşamı da kendisi kadar güzel olsun inşallah.
Marsg çok güzelmiş aldığın pijama ve gecelik takımları, güle güle giy.
Dünden beri girememiştim kızlar, gelir gelmez eve okumaya başladım, aklımda kalanlara birşeyler yazdım.
Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgeldiniz.
Yok valla ben masumhane sordum dr..Artık çıkarmıım yormıycam kendimi de bebişimi de ama gel görki eksik hiç bitmio ister istemez çıkıosun.
Waterfull yaa ben unutmuşum hamilelik falan Valla inanmıycaksın ama ilk doğummuş gibi sana da öyle olmadımı bende mi bi anormallik var yaa :icecream:
balımcım hangi site bu cnm bende bakayım ya kıslar halı ve perdem kaldı halıyı nerden alsam hangi marka
kızlar bana yardımcı olurmusunuz 4 farklı park yatak beğendim karar veremiyorum siz ne dersiniz hangisi güzel?
http://www.nukoland.com/magaza/product_info.php?cPath=48_69_72&products_id=677
ekinsu ben bunu beğendim canım ama fonksiyonel özellikleri önemli tabii senin içine hangisi sindiyse onu al derim. kraft marka yı görmeden alma derim.
Buradaki bebeler sarayını bilirsin orda kraft taşıma koltuğu baktım internetki ile hiç alakası yoktu kumaşı hışır hışır naylomumsu bişiydi hiç beğenmedim,tanınmış bi yer olmasa sahte diycem ama.
talya hoşgeldin özlettin kendini uzun zaman oldu iyi olduğuna sevindim
Talya canım hoşgeldin.Aman ne güzel bebişinde büyümüş
Sonuçların da güzel çıkar İnşallah.
Talyacım, ben kraftın oto koltuğunu aldım, öyle naylonumsu filan değil, internetten de kullananların yorumlarını okumuştum, herkes çok memnun olduğunu söylüyordu.Bakalım şimdi bizde kullanınca sonuç belli olacak.Ama kumaşı filan dediğin gibi öyle çok kötü değil.Park yatak olarakta, jenny kraft aldım, o da oldukça kullanışlı görünüyor.Ama kullanmadığım için bilemiyorum:)))))))kızlar bana yardımcı olurmusunuz 4 farklı park yatak beğendim karar veremiyorum siz ne dersiniz hangisi güzel?
http://www.nukoland.com/magaza/product_info.php?cPath=48_69_72&products_id=677
ekinsu ben bunu beğendim canım ama fonksiyonel özellikleri önemli tabii senin içine hangisi sindiyse onu al derim. kraft marka yı görmeden alma derim.
Buradaki bebeler sarayını bilirsin orda kraft taşıma koltuğu baktım internetki ile hiç alakası yoktu kumaşı hışır hışır naylomumsu bişiydi hiç beğenmedim,tanınmış bi yer olmasa sahte diycem ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?