2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Yok valla ben masumhane sordum dr..Artık çıkarmıım yormıycam kendimi de bebişimi de ama gel görki eksik hiç bitmio ister istemez çıkıosun.
Waterfull yaa ben unutmuşum hamilelik falan Valla inanmıycaksın ama ilk doğummuş gibi sana da öyle olmadımı bende mi bi anormallik var yaa :icecream:

Evet blooms unutmuşum bende, sanki ilk hamilelikmiş gibi geliyor bana da.Hiçte anormal değilsin yaniii:))))

Balım blooms geçmiş olsun ikinizede arkadaşlar, dikkat edin kendinize az kaldı

Blooms bebişin maşallahı var, aynıyız ya benimkide olmuştur seninki kadar, ay büyüdüler iyice

Nazlıcan gözünaydın eşin gelmiş iyileşmişsin

kızlar uzunca bir aradan sonra merhaba,valla özlemişim hepinizi.
bizim bilg.yeni yapıldı ama çok ağırlaştı artık kör topal idare edicez , şu an için yeni bir bilg.alamıycaz çünki.
geçmiş sayfaları okuyamadım ,inşallah herkes iyidir waterfull'un yazdıklarından kopye çekicem artık tüm güzel dileklerine bende katılıyorum.
dün bizde dr.daydık benim güzel kızım 1.150 gr olmuş maşallah,ama dr.çok kilo almışsın dikkat et dedi yarında tekrar glikoz yüklemesi yapıcak bu yüzden ,inşallah yüksek çıkmaz.

teşekkür ederim arkadaşlar.

benimde internetten verdiğim siparişler geldi.tedirgindim ama hiç bir sorun çıkmadı.hediye bile göndermişler yanında.yine aynı siteden beğendiğim uyku seti ile hastahane çıkışınıda sipariş vermek istiyorum.fiyatlarıda uygun.

bebişimin eşyaları gelince çok sevindim.ağrıyı filan unuttum.eşimde diyor senin bir yerin ağrıdıkça alışveriş yap ağrın sızın geçiyor diye dalga geçiyor.

balımcım hangi site bu cnm bende bakayım ya kıslar halı ve perdem kaldı halıyı nerden alsam hangi marka

Talya canım hoşgeldin.Aman ne güzel bebişinde büyümüş
Sonuçların da güzel çıkar İnşallah.

hoşbulduk blomms cum.inşallah güzel çıkar sonuçlar,valla sonuçlar güzel çıkmazsa iyi bir fırça ve sıkı bir diyet beni bekliyor :mymeka:

Ekinsu bence hepsinin farklı farklı özelliği var. Pierre cardinin modellerinde yatak kısmının ayarlanabilir olması güzel. Normal park yataklarda tek ayar var, 6 ay sonra mecburen alt göze indirmek zorundayız biz.Ama fiyatları çok uçuk geldi bana.
Kraftın,oyuncaklı olan,oyun halısı gibi halısını ayrı bir şekilde de kullanabilirsin,o güzel, fiyat olarakta uygun.
Yardımcı olabildim mi bilmiyorum.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…