2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kuzicim doğru diyosun sen ,ben beyazbulut bir elin parmakları kadar kalıcaz vallakaydirigubbakcemilesenin kontrolün nezaman

Öyle valla bende bakıyorumda herkes 30 haftalara gelmiş tırsıyorum onları görünce zaman azalıyo diye, ben pazartesiye randevu aldım bağdat caddesi polikliniğine ama cumartesi hastaneyemi gitsem acaba diyede düşünüyorum. Senin nezaman

Öyle valla bende bakıyorumda herkes 30 haftalara gelmiş, onları görünce tırsıyorum zaman azaldı diye, ben pazartesiye randevu aldım bağdat caddesi polikliniğine ama cumartesi hastaneyemi gitsem acaba diye düşünüyorum. Senin nezaman

Ya bu site iyice tozuttu, deli ediyo beni kaç kere çıkmış yazdıklarım, bi hata verir bir ağırlaşır bu ne yaaa

Merak etmeyin, bende ocak annesi olacağım,kızım babasına çekip erken doğmazsa, doğmasın erken. Zaten doktor ufak bir bebek olacak, senden iri bebek beklemiyorum dedi.Kilosuda boyuda üstsınırda gitmiyor, ortalamaya yakın gidiyor. Erken doğarsa iyice ufak olur. sık kızım dişini ocakdan önce gelme diyorumda, tabi beni dinlerse.:Saruboceq:

Ya kızlar sizdew oluyormu? Bugün öğleden beri göğsümün hemen altında sanki bir şey batıyor, benim kız şeklinimi değiştirdi ne yaptı anlamadım, özellikle yatınca canımı yakıyor.:bbo:

ianna,canım liste yapmışın ben hiç farketmedım,kaç cm dıe,bugun farlettım daha,bıde baktımkı ben en önde gıdıom boyda ve kıloda:)))) tşkler eline sağlık bu arada

hande,benımde göğsümde agrı deılde bazen sıkışma oluo,daralıorum nefes alamıorum,yatınca derken sırt üstu yatınca mı rahatsız edıo normalde,ben sadece sola yatabılıorum

İyi akşamlar kızlar,
Ezracım kızın ne kadar tatlı çıkmış, maşallah canıma yaaaa.Tam öpmelik, koklamalık bebek olmuş:)))))
Site gerçekten çok sorunlu arkadaşlar, girmek ayrı dert, yazı yazmak ayrı dert oldu.

iyi akşamlar herkese.

ezra kızlar küçük oluyor diyorlar birde maşallah senin kızın ne kadar büyümüş.

miniğim nerde ne zamandır yazmıyor.bilgisi olan varmı.

canım listeyi ekinsu hazırladı,yemeyelim hakkını,ellerine sağlık:))a.s.

İyi geceler herkese, rüyanızda bebişlerinizi görün,Güzel güzel sevin arkadaşlar.Az kaldı, yakında kucağımızda sevmeye başlayacağız onları.

herkese merhaba. bende yeni üye oldum arkadaşlar. 30 haftalık hamileyim. yazın ailemin yanındaydım izmirde. o yüzden henüz ist.da dr ve hastane bulamadım. nerede doğum yapacağımı bilmiyorum. özel sağlık policem var ama limitimi de ona göre kullanmam lazım. bana yardımcı olur musunuzç kafam cok karısık ve vakit de daraldı.dr 8-9 ocak dedı dogum ıcın. hadı bana bıraz yardımcı olun

herkese hayırlı dogumlar dılerım

panpilip hoşgeldin canım aramıza sağlıklı bi gebelik geçirirsin umarım
hastane işini dert etme ist. yaşayan arkadaşlar kısa zamanda yardımcı olurlar sanaa.s.

slm kizlar birkac gundur yine giremiyorum ..nasilsiniz bakalim umarim herkes iyidir..tum hamislere Allah kolaylik versin...

bu arada panpilip aramiza hosgeldin canim,insallah salgikla bebegine kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…